Şimdi Ara

Beyond Good & Evil 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: On.E

Bakalım ilk oyun kalitesinde olabilecek mi malum Ubi şu aralar eldeki serilerinin kalitesini düşürdü biraz daha doğrusu Splinter Cell,Far Cry,PoP gibi serileri başka türe geçirdi..Umarım bu seriyi değiştirme olayını Ghost Recon ve Beyond Good & Evil 2'de yapmaz..2011'de bu oyunlarınj yanı sıra bir de I Am Alive çıkıyor ama onu Çinliler yapıyor umudu kestim yapımcısı değişince o oyundan..

Alıntıları Göster
    Oyun PC Exclusive. PS3 ve Xbox 360'ın grafik gücü oyuna yetmiyormuş.
    http://www.merlininkazani.com/Beyond_Good__Evil_2_yalnizca_PCye_geliyor-oyun_haber-42171p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Haziran 2011; 14:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyun PC Exclusive. PS3 ve Xbox 360'ın grafik gücü oyuna yetmiyormuş.
    http://www.merlininkazani.com/Beyond_Good__Evil_2_yalnizca_PCye_geliyor-oyun_haber-42171p1.html

Alıntıları Göster
    PSN den HD versiyonu satın alıp indirdim.Grafikleri ve kontrolleri yaşını göstersede oynatıyor kenidini 1. oyun.
    2. ile ilgili E3 te birşeyler görürüz gameplay koyarlar belik dedik avucumuz yaladık. Sonra
    http://www.merlininkazani.com/Beyond_Good__Evil_2_yalnizca_PCye_geliyor-oyun_haber-42171p1.html haberini gördüm heyecanladım,
    böyle bir haber varsa bitiş aşamasındadır ya da en azından kabası bitmiştir oyunun
    2011 sonlarına doğru çıkar umarım. (Ubisoft bunu AC revelationstan önce çıkarmaz bu kadar ketum davrandığına göre.)

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

PSN den HD versiyonu satın alıp indirdim.Grafikleri ve kontrolleri yaşını göstersede oynatıyor kenidini 1. oyun.
    2. ile ilgili E3 te birşeyler görürüz gameplay koyarlar belik dedik avucumuz yaladık. Sonra
    http://www.merlininkazani.com/Beyond_Good__Evil_2_yalnizca_PCye_geliyor-oyun_haber-42171p1.html haberini gördüm heyecanladım,
    böyle bir haber varsa bitiş aşamasındadır ya da en azından kabası bitmiştir oyunun
    2011 sonlarına doğru çıkar umarım. (Ubisoft bunu AC revelationstan önce çıkarmaz bu kadar ketum davrandığına göre.)

Alıntıları Göster
    Daha çıkmasına çok var oyunun. Tahminimce 2013'ten önce çıkmaz.

• quote:

Daha çıkmasına çok var oyunun. Tahminimce 2013'ten önce çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Peh o zaman kim kalır kim gider :/

• quote:

Peh o zaman kim kalır kim gider :/

Alıntıları Göster
    bu oyun çok bekletildi bana göre.. ayrıca sevgili ubisoftun açıklamalarını hiç inandırıcı bulmuyorum ne yapar yaparlar mutlaka oyunu kırparlar...

Orijinalden alıntı: Heliosaga

bu oyun çok bekletildi bana göre.. ayrıca sevgili ubisoftun açıklamalarını hiç inandırıcı bulmuyorum ne yapar yaparlar mutlaka oyunu kırparlar...

Alıntıları Göster
    Çok bekletildi de laf mı hocam :( Önümüze bir video attılar çölde sinekli 2-3 senedir ona bakıpduruyoruz...
    Witcher 2 gibi şu sıraların en iyi grafikli PC oyunu Xbox 360a daha çiçeği burnunda bir firma tarafından çevrilmeye başlandıysa ubisoft uğraşmıyor diye düşünürüm ben :)

• quote:

Çok bekletildi de laf mı hocam :( Önümüze bir video attılar çölde sinekli 2-3 senedir ona bakıpduruyoruz...
    Witcher 2 gibi şu sıraların en iyi grafikli PC oyunu Xbox 360a daha çiçeği burnunda bir firma tarafından çevrilmeye başlandıysa ubisoft uğraşmıyor diye düşünürüm ben :)

hepde unutturma durumuna getiriyorlar zaten en çokda buna huylanıyorum yapılmayacaksa tanıtım demosunu yayınlamazlar olur biter ama yok bir video koyarlar herkes çıkacak diye heyecanlanır sevinir felan aradan bir kaç sene geçer doğal olarak projede unutulmuştur arkasındanda ne uydursakta daha fazla ortamı yumuşatsak diye bir açıklama yayınlarlar işte efendim konsollara uymuyor şu olmuyor felan bunlara çocuk bile inanmaz..

ha olan böyle güzelim oyunlara olur en çok ona yanarım.. dönemin en çok tutulması gereken oyunlardan biriydi Beyond Good & Evil ama ne oldusa oldu tutulmadı ha oynayan aldı oynadı memnun kaldı ben memnun kalmıştım şahsen.. çok eğlenceli dünyası ve akıcı bir hikayesi vardı oyun içinde Mammago diye bir garaj vardı sanırsam birde reklam sloganları vardı bunların ""when mama wont go... then call it mamagooo".(bul karayı al parayı oyunları felan mükemmeldi ya) oyunun müzikleride güzeldir halen arşivimdedir ara ara açar dinlerim... (özellikle propaganda şarkısı:D)
    müzikleri burdan dinleyebilirsiniz ayrıca http://www.myspace.com/HyllianMusic

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 18 Haziran 2011; 12:49:20 >

• quote:

quote:

hepde unutturma durumuna getiriyorlar zaten en çokda buna huylanıyorum yapılmayacaksa tanıtım demosunu yayınlamazlar olur biter ama yok bir video koyarlar herkes çıkacak diye heyecanlanır sevinir felan aradan bir kaç sene geçer doğal olarak projede unutulmuştur arkasındanda ne uydursakta daha fazla ortamı yumuşatsak diye bir açıklama yayınlarlar işte efendim konsollara uymuyor şu olmuyor felan bunlara çocuk bile inanmaz..

ha olan böyle güzelim oyunlara olur en çok ona yanarım.. dönemin en çok tutulması gereken oyunlardan biriydi Beyond Good & Evil ama ne oldusa oldu tutulmadı ha oynayan aldı oynadı memnun kaldı ben memnun kalmıştım şahsen.. çok eğlenceli dünyası ve akıcı bir hikayesi vardı oyun içinde Mammago diye bir garaj vardı sanırsam birde reklam sloganları vardı bunların ""when mama wont go... then call it mamagooo".(bul karayı al parayı oyunları felan mükemmeldi ya) oyunun müzikleride güzeldir halen arşivimdedir ara ara açar dinlerim... (özellikle propaganda şarkısı:D)
    müzikleri burdan dinleyebilirsiniz ayrıca http://www.myspace.com/HyllianMusic

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    Oyun bu nesilde çıkmayacak. Yeni konsolları bekliyorlarmış. İyice Duke Nukem'e sardılar yani.
    http://www.shacknews.com/article/70406/why-beyond-good-evil-2-is-missing-this-generation

• quote:

Oyun bu nesilde çıkmayacak. Yeni konsolları bekliyorlarmış. İyice Duke Nukem'e sardılar yani.
    http://www.shacknews.com/article/70406/why-beyond-good-evil-2-is-missing-this-generation

Alıntıları Göster
    Beyond Good & Evil 2'den İlk Oyun İçi Görsel

Varlığı adeta bir yılan hikayesine dönüşen Beyond Good & Evil 2, her yeni haberi ile kafamızı daha da karıştırmaya devam ediyor.

Daha önce bu nesile yetişeceği belirtilen oyun için son olarak gelecek nesil işaret edilmiş ve yapım ekibi "Yapmak istediğimiz oyun gözü yükseklerde bir yapım olacak ve buna ulaşabilmak için daha yüksek bir teknik güce ihtiyacımız var." açıklamasında bulunmuştu.

Henüz bu açıklama üzerinden çok kısa bir süre geçmiş iken oyuna ait bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Üstelik bu ekran görüntüsüne baktığımızda oyun içi olduğunu da görüyoruz. Çevre ve atmosfer olarak leziz gözükse de oyunun yapım aşamasından olduğu için teknik açıdan bazı aksaklıklar da göze çarpıyor. Bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Beyond Good & Evil 2

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2den_ilk_Oyun_ici_Gorsel-27598.htm

Grafikler bence hiç de yeni nesillik değil. Niye halâ bu nesile çıkarmamakta ısrar ediyorlar, anlamış değilim.

• Beyond Good & Evil 2'den Çevre Görselleri

Orjinali geçtiğimiz dönemin kayıp yıldızlarından Beyond Good & Evil'ın ikinci yapımı bizleri yıllardır bekletiyor.

Oyunun varlığı onaylanmaya devam etse de yapım hakkında ne bir ekran görüntüsü ne de video alamamamız karamsarlığa sürükleyen nedenlerin başında geliyordu. Fakat şimdi sıkı durun, oyun için 3 adet yeni görsel ortaya çıktı. Bu görsellerde Beyond Good & Evil 2'nin çevre elementleri ön plana çıkarılmış.

Aşağıdan bu görsellere göz atabilirsiniz. Beyond Good & Evil 2'nin çıkış tarihi hâlen gizemini koruyor...

Beyond Good & Evil 2Beyond Good & Evil 2Beyond Good & Evil 2

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2den_Cevre_Gorselleri-27712.htm

• quote:

Beyond Good & Evil 2'den Çevre Görselleri

Orjinali geçtiğimiz dönemin kayıp yıldızlarından Beyond Good & Evil'ın ikinci yapımı bizleri yıllardır bekletiyor.

Oyunun varlığı onaylanmaya devam etse de yapım hakkında ne bir ekran görüntüsü ne de video alamamamız karamsarlığa sürükleyen nedenlerin başında geliyordu. Fakat şimdi sıkı durun, oyun için 3 adet yeni görsel ortaya çıktı. Bu görsellerde Beyond Good & Evil 2'nin çevre elementleri ön plana çıkarılmış.

Aşağıdan bu görsellere göz atabilirsiniz. Beyond Good & Evil 2'nin çıkış tarihi hâlen gizemini koruyor...

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2den_Cevre_Gorselleri-27712.htm
    Beyond Good and Evil 2'den Çevre Videosu
    Beyond Good & Evil 2

Mekanlara karmaşa hakim görünüyor

Birkaç gün önce sızan Beyond Good and Evil 2'nin çevre görsellerinden sonra şimdi de çevre videosu ortaya çıktı. Bu video oyundaki açık mekanların nasıl bir tasarıma sahip olacağını ve nasıl bir atmosfer sunacağını da gösteriyor.

Henüz hangi platformlara çıkacağı bile belli olmayan Beyond Good and Evil 2'nin bu videosu muhtemelen ilk tasarım aşamalarına ait ve resmi bir video değil. O nedenle grafikler gözünüze biraz eski görünebilir.

Ubisoft Beyond Good and Evil 2 için daha iyi grafikler sunan platformlara ihtiyaç duyduğunu açıklamıştı. Bunun anlamı oyunun görsel olarak bu neslin standartlarının üstünde olacağı şeklinde yorumlanabilir.

[bscfp=4771]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good_and_Evil_2den_Cevre_Videosu-27748.htm

Şimdilik video kodunda sorun var. Videoyu kaynak adresten izleyebilirsiniz.

• quote:

Beyond Good and Evil 2'den Çevre Videosu
    Beyond Good & Evil 2

Mekanlara karmaşa hakim görünüyor

Birkaç gün önce sızan Beyond Good and Evil 2'nin çevre görsellerinden sonra şimdi de çevre videosu ortaya çıktı. Bu video oyundaki açık mekanların nasıl bir tasarıma sahip olacağını ve nasıl bir atmosfer sunacağını da gösteriyor.

Henüz hangi platformlara çıkacağı bile belli olmayan Beyond Good and Evil 2'nin bu videosu muhtemelen ilk tasarım aşamalarına ait ve resmi bir video değil. O nedenle grafikler gözünüze biraz eski görünebilir.

Ubisoft Beyond Good and Evil 2 için daha iyi grafikler sunan platformlara ihtiyaç duyduğunu açıklamıştı. Bunun anlamı oyunun görsel olarak bu neslin standartlarının üstünde olacağı şeklinde yorumlanabilir.

[bscfp=4771]

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good_and_Evil_2den_Cevre_Videosu-27748.htm

Şimdilik video kodunda sorun var. Videoyu kaynak adresten izleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ubisoft bence bu oyunu elinde bir yedek as gibi tutuyor ne zaman kıtlığa girerse o zaman piyasaya sürebilir.. yok efendim konsolların sınırını aşıyor bilmemne oluyor bu bahaneler hiç inandırıcı gelmiyor..

• quote:

Ubisoft bence bu oyunu elinde bir yedek as gibi tutuyor ne zaman kıtlığa girerse o zaman piyasaya sürebilir.. yok efendim konsolların sınırını aşıyor bilmemne oluyor bu bahaneler hiç inandırıcı gelmiyor..

Alıntıları Göster
    Kızı Half Life 2'deki Alyx'e benzeten birtek benmiyim

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ama o alyx'den önce vardı

Jade'di ismi türkçe anlamı bilenler bilir "yeşim" demektir tarzıda öyle yeşil yeşil..

• quote:

quote:

Jade'di ismi türkçe anlamı bilenler bilir "yeşim" demektir tarzıda öyle yeşil yeşil..

Alıntıları Göster
    Beyond Good & Evil 2'den Yeni Ekran Görüntüleri
    Beyond Good & Evil 2

Beyond Good & Evil 2
    varlıkla yokluk arasında gidip gelirken, son haftalarda yayımlanan ekran görüntüleri bizlere yapım sürecinin hareketlendiğini gösteriyor.

Yapım ekibinin ilk başta bu nesile çıkartmayı planladıkları Beyond Good & Evil 2, yapımcıların teknik güç ihtiyacı yüzünden, yapılan bir açıklamayla gelecek nesile ertelenmişti. Bu açıklamanın ardından yapımı bekleyen oyuncuların gönlünü almak için birkaç ekran görüntüsü yayımlayan yapım ekibi, bugün 3 yeni ekran görüntüsü daha yayımladı.

Yayımlanan bu ekran görüntüleri, daha önce yayımlanan görüntülerle aynı düzeyde grafik kalitesi sunmakta. Diğer görsellerden ayrı olarak ise bu sefer karakter tasarımına yakından bakma fırsatı buluyoruz.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2den_Yeni_Ekran_Goruntuleri-27938.htm

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır ses seda yok Pff...

51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 8 Haziran 2012; 11:47:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BEF0F32F

Uzun zamandır ses seda yok Pff...

51

Alıntıları Göster
    Henüz bir gelişme yok sanırım ortada... Resmi bir sitesi bile yokken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8BEF0F32F

Henüz bir gelişme yok sanırım ortada... Resmi bir sitesi bile yokken...

Alıntıları Göster
    Beyond Good & Evil 2, Yeni Nesle Gelebilir
    Beyond Good & Evil 2

Uzun süredir yapım aşamasında olan ancak resmi duyurusu gerçekleşmeyen Beyond Good & Evil 2, ünlü perakendeci Zavvi tarafından listelendi. Bu listelemede oyunun çıkış tarihi 22 Mart 2014 verildi ve yine yeni nesil söylentileri başladı.

Oyunun tanımı kısmında bulunan, "Michel Ancel ve onun Ubisoft'taki beğenilen takımıyla tasarlanmıştır. Beyond Good & Evil adlı macera oyununun devamıdır. Oyun hala 'Beyond Good & Evil 2' olarak duyurulmadığı için 'Michel Ancel'ın yeni projesi' olarak bilinir ve muhtemelen seriyi yeniden başlatmak için benzersiz bir oyun." ibaresi dikkat çekiyor.

Michel Ancel daha önce oyunun yapım aşamasında olduğunu fakat Rayman Legends yüzünden yapımın aksadığını söylemişti. 2014 çıkış tarihi ise diğer yeni nesil oyunlar gibi, bu oyunun da yeni nesle geleceğini gösteriyor.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2_Yeni_Nesle_Gelebilir-34460.htm

Söylentiler bitmek bilmiyor. Bekle babam bekle! Şu oyunun bilgileri açıklığa kavuşsa da kurtulsak artık.

• quote:

Beyond Good & Evil 2, Yeni Nesle Gelebilir
    Beyond Good & Evil 2

Uzun süredir yapım aşamasında olan ancak resmi duyurusu gerçekleşmeyen Beyond Good & Evil 2, ünlü perakendeci Zavvi tarafından listelendi. Bu listelemede oyunun çıkış tarihi 22 Mart 2014 verildi ve yine yeni nesil söylentileri başladı.

Oyunun tanımı kısmında bulunan, "Michel Ancel ve onun Ubisoft'taki beğenilen takımıyla tasarlanmıştır. Beyond Good & Evil adlı macera oyununun devamıdır. Oyun hala 'Beyond Good & Evil 2' olarak duyurulmadığı için 'Michel Ancel'ın yeni projesi' olarak bilinir ve muhtemelen seriyi yeniden başlatmak için benzersiz bir oyun." ibaresi dikkat çekiyor.

Michel Ancel daha önce oyunun yapım aşamasında olduğunu fakat Rayman Legends yüzünden yapımın aksadığını söylemişti. 2014 çıkış tarihi ise diğer yeni nesil oyunlar gibi, bu oyunun da yeni nesle geleceğini gösteriyor.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2_Yeni_Nesle_Gelebilir-34460.htm

Söylentiler bitmek bilmiyor. Bekle babam bekle! Şu oyunun bilgileri açıklığa kavuşsa da kurtulsak artık.

Alıntıları Göster
    Söylenti bunlar, yakın zamanda "bu oyunla ilgili bir plan yok ama rafa da kaldırmadık." diye açıklama yapmıştı Ubisoft.

• quote:

Söylenti bunlar, yakın zamanda "bu oyunla ilgili bir plan yok ama rafa da kaldırmadık." diye açıklama yapmıştı Ubisoft.

Alıntıları Göster
    Ubisoft: "Beyond Good & Evil 2 Yolda"
    Beyond Good & Evil 2

Oyun hakkında fazla bir bilgi yok

Ubisoft'un uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunu Beyond Good & Evil 2 hakkında sonunda resmi bir açıklama yapıldı. Ubisoft'un patronu Yves Guillemot oyunun ne zaman piyasaya çıkacağının sürekli sorulmasından bıktığını, tek söyleyebileceğinin "yolda geliyor" olduğunu vurguladı.

Hatırlarsanız Beyond Good & Evil 2'nin geliştirilmeye devam ettiği bir Ubisoft çalışanının özgeçmiş sayfasında da görülmüştü. Resmi ağızdan açıklama yapılması ise ilk oyunun hayranlarını mutlu edecek gibi görünüyor.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Beyond_Good__Evil_2_Yolda-34994.htm

Hadi Ubisoft, çıkar ağzındaki baklayı...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.