quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn hacı bu nasıl bı cumle ya evet mac var su an galıba... xD varmı yok mu ?? asdasdasdasd asdas asdasdas asdas dasdsadkashdiaso9asdıgastdais xD xD xD
quote:Orjinalden alıntı: ByKRAL!!! quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn hacı bu nasıl bı cumle ya evet mac var su an galıba... xD varmı yok mu ?? asdasdasdasd asdas asdasdas asdas dasdsadkashdiaso9asdıgastdais xD xD xD Haklı degılmıyım kardes
quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn quote:Orjinalden alıntı: ByKRAL!!! quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn hacı bu nasıl bı cumle ya evet mac var su an galıba... xD varmı yok mu ?? asdasdasdasd asdas asdasdas asdas dasdsadkashdiaso9asdıgastdais xD xD xD Haklı degılmıyım kardes Bu arkadaşla iletişim kurabileceğini mi sanıyorsun
quote:Orjinalden alıntı: mGold bu ilk sayfada verilen ip no yu nasıl giriyoruz.Yada ne işe yarıyor? consola connect yazıp bosluk bırakıp ıp i tam olarak yazıyosun
quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn quote:Orjinalden alıntı: ByKRAL!!! quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn hacı bu nasıl bı cumle ya evet mac var su an galıba... xD varmı yok mu ?? asdasdasdasd asdas asdasdas asdas dasdsadkashdiaso9asdıgastdais xD xD xD Haklı degılmıyım kardes hocam adam emın değil galiba mac war suan demıs ne war bunda alla alaa
Size laf anlatmak da problem,anlaşılmıycak ne var,evet bişiyler var ama maç mı değil mi emin değilim demek istedim. Ki,maç vardı zaten,sonradan ben de girdim maça...
Son zamanlarda serverda surekli mac olmaya basladı. Gerçi fazla girip oynadıgım soylenemez ama arada ne zaman girecek olsam sifreyle karsılasıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: Flying Dutchman Son zamanlarda serverda surekli mac olmaya basladı. Gerçi fazla girip oynadıgım soylenemez ama arada ne zaman girecek olsam sifreyle karsılasıyorum. Aksamları tam ısınmısken mac oluyor katılıyorum sıze
Maçları keske izleme sansımız olsa yada oyle bısey oyuna gırebılıyoruz ama sadece specture olabılıyoruz super olurdu
quote:Orjinalden alıntı: TechIn quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn quote:Orjinalden alıntı: ByKRAL!!! quote:Orjinalden alıntı: Revolutiøn hacı bu nasıl bı cumle ya evet mac var su an galıba... xD varmı yok mu ?? asdasdasdasd asdas asdasdas asdas dasdsadkashdiaso9asdıgastdais xD xD xD Haklı degılmıyım kardes Bu arkadaşla iletişim kurabileceğini mi sanıyorsun bana mı dıosn xd xD XD
quote:Orjinalden alıntı: PompaciMulaim Nabersiniz arkadaşlar bende serverin sayesinde dh ci oldum....Burdada pompaya devam artık