arkadaşlar girid demo us psn ye ne zaman gelecek? Bilgisi olan var mı? Merakla beklediğim oyunlardan birisi.
Bende cikti zaten diyecektim ama Ps3'eymis sorun. Bugun cikmazsa en gec haftaya gelir herhalde, bildigim Psn persembe gunleri uppdate oluyor.
ben pc de sorun var diye biliyorum,ertelenen o. psn de bugün yayınlanacak olması lazım quote:Orjinalden alıntı: Geymer Bende cikti zaten diyecektim ama Ps3'eymis sorun. Bugun cikmazsa en gec haftaya gelir herhalde, bildigim Psn persembe gunleri uppdate oluyor.
at_anger, Baslikta sadece GRID yazinca, ondan sasirdim biraz Bencede Psn'ye gelmesi gerekir bugun cunku Live'a cikti.
maxconsole'da en iyi zamanı yapana bmw 3 serisi araba vereceklerini yazıyo. gerçek araba hem de. sanal değil
quote:Orjinalden alıntı: quatronic kaç mb arkadaşlar boyutu. Us pesn ye geceye doğru gelir umarım. 962 mb
soner tam sana göre bi oyun işte gerçekçilikten uzakpro street in değişik versiyonu ,oyunda yer çekimi yokmuş sen seversin
quote:Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy soner tam sana göre bi oyun işte gerçekçilikten uzakpro street in değişik versiyonu ,oyunda yer çekimi yokmuş sen seversin pardon birader bu ne samimiyet
quote:Orjinalden alıntı: kelto3 quote:Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy soner tam sana göre bi oyun işte gerçekçilikten uzakpro street in değişik versiyonu ,oyunda yer çekimi yokmuş sen seversin pardon birader bu ne samimiyet özür dilerim ben duygularıma bir an hakim olamadım da..
quote:Orjinalden alıntı: kelto3 quote:Orjinalden alıntı: quatronic kaç mb arkadaşlar boyutu. Us pesn ye geceye doğru gelir umarım. 962 mb hocam xbox bölümündeki konuda demo boyu 795 mb miş. Ps3 de neden 962 mb acaba?