Şimdi Ara

DH C.S 1.6 Turnuvası Şampiyonlar 9. sayfada BİTTİ.. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
1
Favori
29.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Bıçakladım teabie

İlk elde bicakladin o bombayi kurtardigim elde (demin anlattiigim) olayda bicaklayamadin

Ama bence ne zevkli mac buydu tüm maclar içinde goren WCG finelleri sancakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Mayıs 2008; 20:34:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Bıçakladım teabie

İlk elde bicakladin o bombayi kurtardigim elde (demin anlattiigim) olayda bicaklayamadin

Ama bence ne zevkli mac buydu tüm maclar içinde goren WCG finelleri sancakti

ha evet hatırladım o elde bıçaklıyamadım glockumun mermisi vardı ben yine bıçaklamak istedim

• Bizim Macın SS'leri geldi

Round 1:
     DH C.S 1.6 Turnuvası Şampiyonlar 9. sayfada BİTTİ..

Round2:

Ama bakın bitti dedi millet benim kafam ondan karisti hep buda SS:

Son resimde iken 3-2 yeniyorduk

İlk el 4 yaptik ikinci el 3 toplam 7 oldu resimde 3-2 yeniyorduk taba basmadan cekmişim demoyu izlerken yanlislikla inanmayan izlesin

BENİM ANLAMADİGİMA GELİRSEK

BİR TAKIM 7 YAPINCA MAC BİTİYOR MU(BOYLE İSE YENDİK)
    ROUND İKİ TAKIM BİRDEN TOPLAMDA 7 OLURSA BİTİYOR MU(BOYLE İSE BERABERE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Mayıs 2008; 21:12:21 >

• Arkadaşlar bende bu konusmaların hiç biri çıkmıyor yaaaaaaaaa?

Ne yapmak lazım ne benim yazdıklarım ne sizin yazdıklarınız çıkıyor benim ekranda.Sadece ADMİN konusmalarını görebiliyorum.Admin chati yani
  • Bir takım 7 yapınca maç biter diye bi saçmalık olamaz eğer 8 yapsaydınız direk biterdi maç ama 8yapmadınız hiç

ben kendimden eminim elendi dersenizde farketmez ama sonuç ortada berabere
  • gerçi ben kötü oynadım yeni ısınıyodum ama madem tartışmalar var rövanş isterük ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

gerçi ben kötü oynadım yeni ısınıyodum ama madem tartışmalar var rövanş isterük ozaman

Tartışma olduğunu nerden çıkarttın.Maç berabere bitti ve Köftenin dediği gibi maç tekrarlanacak.7ye ulaşan değil 8e ulaşan kazanır.Çünkü 7 de diğer takımın beraberliği yakalama şansı vardır.

Size soruyorum.Sxe açıkken konusmaları görebiliyor musunuz?Ben göremiyorum Sadece Admin chati görebiliyorum.Bu nasıl iş?Nasıl düzeltilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

gerçi ben kötü oynadım yeni ısınıyodum ama madem tartışmalar var rövanş isterük ozaman

Tartışma olduğunu nerden çıkarttın.Maç berabere bitti ve Köftenin dediği gibi maç tekrarlanacak.7ye ulaşan değil 8e ulaşan kazanır.Çünkü 7 de diğer takımın beraberliği yakalama şansı vardır.

Size soruyorum.Sxe açıkken konusmaları görebiliyor musunuz?Ben göremiyorum Sadece Admin chati görebiliyorum.Bu nasıl iş?Nasıl düzeltilir

cs nin versionu eski, en az v26 yükle

www.digitalzone.us du sanırım bu adreste hepsi mevcut

Bu arada ben maçtayken çok heyecanlanıyorum napıcağımı şaşırıyorum ama anlık taktik geliştirmem güzel

• quote:

quote:

quote:

cs nin versionu eski, en az v26 yükle

www.digitalzone.us du sanırım bu adreste hepsi mevcut

Bu arada ben maçtayken çok heyecanlanıyorum napıcağımı şaşırıyorum ama anlık taktik geliştirmem güzel

Ya saol da zaten v26 yüklü.Sxe yüzünden chati göremiyorum(Cheat T all dead gibi bi şey yazıyor).Siz hakikaten görebiliyor musunuz?Zaten ilk maçta göremediğim için çok bocalamıştım.

• Snaqe şoyle bir düşününce ikimizinde cok şansızız O kadr takim varken(o takımlarin nasil oynadigini gorduk)birbirimize düşdük iyi mi
  • Snaqe

• Ecay değişik bir versiyonu yükle düzelir. Misal v21
  • artık msnde bişey yazmadan önce y harfine basıorm
  • quote:

artık msnde bişey yazmadan önce y harfine basıorm

Auhauhauha.

• quote:

artık msnde bişey yazmadan önce y harfine basıorm

komik
  • Haftaya ilk mac bizim olsun daha 1. turu bitiremedik
  • quote:

Haftaya ilk mac bizim olsun daha 1. turu bitiremedik

Bu sefer bitiricem sizi

bıçaklamakla falan uğraşmıcam
  • quote:

quote:

Haftaya ilk mac bizim olsun daha 1. turu bitiremedik

Bu sefer bitiricem sizi

bıçaklamakla falan uğraşmıcam

hadi bakalım gorcez

DH Server gelirmisin 1 vs 1 atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Mayıs 2008; 14:36:51 >

• quote:

Snaqe

Erdem diğer maçımız ne zaman ? merak ediyorum msn açta konuşalım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.