Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inan1981

ben gta 4 çıkmadan oyunun kötü olacağını söylemiştim....pes 2009 pes 6 tarzı yapıldığını nfs nin fiyasko olacağını ve saint row 2 nin pc nin en iyi oyunlardan olacağını......şimdi şunu söyleyelim gta 4 de grafik olarak saint row dan iyi diolar....işin aslı öyle deği....bir kere gta 4 den iyi grafik alacak bir bilgisayar daha piyasada yok...oyunun grafiksel olarak bir sürü sorunu var........şimdi yine iddia ediyorum ....SAİNT ROW 2 dehşet eğlenceli bir oyun ...grafik felan aramıcaksınız ki o kadar da kötü değil.(XBOX DAN Bİliyorum)......tarzı bambaşka.....starnglehold diye bir oyun var ve çok ses getirdi...tarz olarak kendisine yaklaşan oyun yok.....işte saint row 2 de eğlence olarak pc cileri bambaşka diyarlara götürecek....bir kere oyunda inanılmaz bir çevre etkileşimi var...arabalar felan gta san andreastaki gibi ama hiç gözünüz bozulmadan bir anda tutkunu olacaksınız...üstelik en düşük bilgisayarlarada ayarları kısarak da oynanır...çünkü motor farklı....yüksek kalitede gta 4 gibi grafik olacakmı derseniz , en kötü gta 4 gibi olur daha kötü ne olabilir ki.....şimdi gta 4 ü övenler ondan medet umanlar şunu düşünsün.....bu oyunu rockstar yapsaydı herkes efsane geliyor dicekti...fakat ben öle firmaya bakmam...(baktıkta ne oldu rockstarın hali ortada)önemli olan oyunun işçiliğidir....oyun çoktan hazırdı neden gta 4 ün arkasından çıkacak diye sorabilirsiniz....herkes sandı ki gta 4 ten tırstı ve sonraya erteledi....oysa işin aslı öyle değil....saint row kötü olsaydı gta 4 ile aynı anda çıkardı ....daha fazla satış yapmak için....çünkü gta 4 ü deneyim bunu da sonra denerim gibi bir seçenek olmayıp alıp ikisini de denemek lazımdı......oysa saint rowun olayı basit......gta 4 ü bizlerdfen önce görüp değerlendirdiklerine emin olun......gta 4 ün yine efsanevi olacağına inansalardı gta 4 den sonra çıkarabilirlermiydi....gta 4 gibi başyapıt diyenlerin elini bile uzatmayacağı bir oyun olacaktı....şimdi ise olay ortada....gta 4 bence ve çok kişi ce fiyasko....saint row uda görün değerlendirin...adamlar iddialı felanda değil(gta 4 gibi reklam vb yok pc için...alın görün diyor adamlar).....işte ben böyle strateji izleyen oyunları 4 gözle beklerim.....saint row 2 sağlam oyun olacak EMİN OLUN..aha buraya yazıyorum :D

Alıntıları Göster
    Bu oyun gerçekten GTA 4'dün tahtını alacak ve SR 2 = THQ öyle bir çıkış yapacakki bu oyun sayesinde satış patlamaları yaşayacak ve Pro-Gamer,Batuchan FadeToßlack bu oyunu internetten Co-op bitireceğiz nihahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Bu oyun gerçekten GTA 4'dün tahtını alacak ve SR 2 = THQ öyle bir çıkış yapacakki bu oyun sayesinde satış patlamaları yaşayacak ve Pro-Gamer,Batuchan FadeToßlack bu oyunu internetten Co-op bitireceğiz nihahahah

Alıntıları Göster
    Sistem gereksinimleri iyi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Konsol versiyonu tırt olduğuna göre bu dediklerin tutmayacak.Oyunun konsol versiyonundan çokçok daha iyi olma ihtimali yok . Çok iyiyi bırak konsoldan iyi olamaz. Ha illaki konsola göre daha güzellikleri olacak ama bu oyunu iyi yapmaz. Bu yüzden fazla umut bağlamamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Konsol versiyonu tırt olduğuna göre bu dediklerin tutmayacak.Oyunun konsol versiyonundan çokçok daha iyi olma ihtimali yok . Çok iyiyi bırak konsoldan iyi olamaz. Ha illaki konsola göre daha güzellikleri olacak ama bu oyunu iyi yapmaz. Bu yüzden fazla umut bağlamamak lazım.

Alıntıları Göster
    Co-Op umarım networktan olur yoksa yandık

• quote:

Orijinalden alıntı: batuchan

Co-Op umarım networktan olur yoksa yandık

Alıntıları Göster
    istersen araştır bir Oyunun konsol versiyonuna verilen notlar 8-9 haberin yok laf ediyon heç ???
  • quote:

istersen araştır bir Oyunun konsol versiyonuna verilen notlar 8-9 haberin yok laf ediyon heç ???

Alıntıları Göster
    adamlar ne kadar çok takılmışlar bu oyuna ...kendi oyunları cort oldu ya şimdi de saint rowa çamur atıolar....siz san andreasa devam edin oyun çıkıncada gizli gizli oynarsınız...sonra da buraya gelip oynamıyorum ki dersiniz.....oyunu xbox ta oynadım ...hemde 5-6 kişi oynadık arkadaşlarla....sırayla görev yapmaya çalıştık....bazılarınız oynamadan yok gta dan güzel olmaz yok şöle yok böle diye konuşuosunuz....Gta çok güzel ya...-----.k...kenarıı............gider vice city oynarım gta 4 ü gene oynamam.....bana gta yı övmeyin.....saint row çıksın gelin o zaman kapışalım hangisi daha iyi karar verelim....gerçi kapıştıracaksan gta 4 le bully kapışır...saint row 2 gta 4 ü elinin tersiyle itip ringe bile çıkmaz be...!!!

• quote:

adamlar ne kadar çok takılmışlar bu oyuna ...kendi oyunları cort oldu ya şimdi de saint rowa çamur atıolar....siz san andreasa devam edin oyun çıkıncada gizli gizli oynarsınız...sonra da buraya gelip oynamıyorum ki dersiniz.....oyunu xbox ta oynadım ...hemde 5-6 kişi oynadık arkadaşlarla....sırayla görev yapmaya çalıştık....bazılarınız oynamadan yok gta dan güzel olmaz yok şöle yok böle diye konuşuosunuz....Gta çok güzel ya...-----.k...kenarıı............gider vice city oynarım gta 4 ü gene oynamam.....bana gta yı övmeyin.....saint row çıksın gelin o zaman kapışalım hangisi daha iyi karar verelim....gerçi kapıştıracaksan gta 4 le bully kapışır...saint row 2 gta 4 ü elinin tersiyle itip ringe bile çıkmaz be...!!!

Alıntıları Göster
    Gta optimize ve sistem faciasından sonra bu oyundan istediğimizi alırız umarım.
    sistem gereksinimleri gayet iyi.
    pentıum dual core'da destekler mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: miguelveloso

Gta optimize ve sistem faciasından sonra bu oyundan istediğimizi alırız umarım.
    sistem gereksinimleri gayet iyi.
    pentıum dual core'da destekler mi arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    varsa yoksa mafiam 2im onu beklerim gerisi tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

varsa yoksa mafiam 2im onu beklerim gerisi tırt

Alıntıları Göster
    hocam ondada vista dx 10 muhabbeti felan olcakmış (masiada).....eğer xp de felan açarsa dx 9 moduda olursa mafia da kral oyun laf yok...en azından gta dan iyi olacağı kesin
  • quote:

hocam ondada vista dx 10 muhabbeti felan olcakmış (masiada).....eğer xp de felan açarsa dx 9 moduda olursa mafia da kral oyun laf yok...en azından gta dan iyi olacağı kesin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: inan1981

DX9 da açmaması gibi bir olasılık olamaz.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

onlar şişirme puan

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

onlar şişirme puan

Alıntıları Göster
    GTA şişirme puan değil yani?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

dikkat edersen genel konuşuyoruz gta 4 pc de hafif tökezledi sorun çıkardı diğer plartformlarda öyle bir sorun olmadı...
    100/90 veya 100 alan tek oyundur zaten yılın oyunu seçilmesinden belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 30 Aralık 2008; 16:13:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

dikkat edersen genel konuşuyoruz gta 4 pc de hafif tökezledi sorun çıkardı diğer plartformlarda öyle bir sorun olmadı...
    100/90 veya 100 alan tek oyundur zaten yılın oyunu seçilmesinden belli

Alıntıları Göster
    Gta nın önemli bi özelliği var mod ekleme araba ekleme bisürü eklenti var eğer bu oyundada öyle eklentiler olacaksa taamamdır ama olmayacaksa gta nın gerisinde kalır hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Gta nın önemli bi özelliği var mod ekleme araba ekleme bisürü eklenti var eğer bu oyundada öyle eklentiler olacaksa taamamdır ama olmayacaksa gta nın gerisinde kalır hep

Alıntıları Göster
    Burada laf yapıpda oynayacak adam çok olacak (Bu arada beyler ben okuldayım şuraya yeni ss yeni videolardan koyuverseniz ?)
  • Hocam daha PC için hiç bir ekran görüntüsü yayınlanmadı nasıl iş bu anlamıyorum...Bu ayıda ertelemesinlerde
  • quote:

Hocam daha PC için hiç bir ekran görüntüsü yayınlanmadı nasıl iş bu anlamıyorum...Bu ayıda ertelemesinlerde
    Evet arkadaşlarımın da dediği gibi sistem gereksinimleri iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Evet arkadaşlarımın da dediği gibi sistem gereksinimleri iyimiş.

Alıntıları Göster
    FISSS

BİR OYUN OLACAK ÜMİTLENMEYİN SAN ANDREAS BİLE BUNU KATLAR
  • quote:

FISSS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

FISSS

Anlamıyorum sizi. SA da o kadar görev ve özellik GTA IV den çıkarılıyor ve oyunun bir mantığı olmuyorken nasıl olurda hala GTA IV'ü övüyorsunuz anlamıyorum. Allah şahit 2 haftadır neredeyse yüzüne bakmıyorum ve içim acıyor orjinal aldım.

Oyundan kastedilen görüntü şubu ise burda lütfen yorum yapmayın. Oyun demek amaç demektir.. Oyun demek bir hedefe gitmek demektir. GTA IV de anlamıyorum ne amacı var oyunun. Ulan paranı harcayacak yer bulamıyorsun. Şehir sırf görüntüden ibarek. Görüntü. Majyaj boya.. Bunu anlamayacak kadar safmısınız. SA da böylemiydi...

SR 2 Ye gelince,,, çıksın göreceğiz. Çıkıpta GTA IV 'ü katlarsa burda yorum yazanların nasıl katlandığını göreceğiz. GTA IV asla fenomen olamaz. SA fenomendi ama GTA IV ......

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom006

quote:

FISSS

Anlamıyorum sizi. SA da o kadar görev ve özellik GTA IV den çıkarılıyor ve oyunun bir mantığı olmuyorken nasıl olurda hala GTA IV'ü övüyorsunuz anlamıyorum. Allah şahit 2 haftadır neredeyse yüzüne bakmıyorum ve içim acıyor orjinal aldım.

Oyundan kastedilen görüntü şubu ise burda lütfen yorum yapmayın. Oyun demek amaç demektir.. Oyun demek bir hedefe gitmek demektir. GTA IV de anlamıyorum ne amacı var oyunun. Ulan paranı harcayacak yer bulamıyorsun. Şehir sırf görüntüden ibarek. Görüntü. Majyaj boya.. Bunu anlamayacak kadar safmısınız. SA da böylemiydi...

SR 2 Ye gelince,,, çıksın göreceğiz. Çıkıpta GTA IV 'ü katlarsa burda yorum yazanların nasıl katlandığını göreceğiz. GTA IV asla fenomen olamaz. SA fenomendi ama GTA IV ......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

quote:

FISSS

SEN NEDİYORSUN YA BEN BURDA SA GÖRÜNTÜ OLARAK DAHAMI GÜZEL DEDİM...
    SR2 DİYE ÜFÜRÜKTEN BİR OYUN YAPTILAR NETİCEDE YAPTIKLARI OYUN KADAR İLGİ GÖRDÜLER BİR BAK BAKALIM SEN GTA 4 ORJİNAL ALMIŞSIN AMA OYUNU NEDEN ALDIĞINI BİLMİYORURSUN GTA 4 ÜN NASIL BİR OYUN OLDUĞUNU ANLAMAYACAK KADAR SAF MISINIZ PEKİ SİZ SÖYLEYİN
    GTA 4 OYUN DEĞİL YAŞAMIN TA KENDİSİDİR SEN YOLDA YÜRÜRKEN KARŞINA GELEN HER EVİ SATINMI ALIYORSUNKİ ŞEHİRDE SATIN ALACAK BİRŞEY YOK DİYORSUN COLA AL SANDVİÇ AL GÖSTERİYE GİT SAN ANDREAS BAŞKA OYUNDU GTA 4 BAŞKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 1 Ocak 2009; 18:45:46 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.