Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş lar size üzücü bi haberim var oyunun orjinali 5 aralıkta mavi shop'a geliyo :işte size link http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1785
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Alın size Pc versiyonu incelemesihttp://pc.ign.com/articles/918/918403p3.html

Eee adamlar basbaya incelemiş pc oyununu...

Adamlar puanlama bile yapmış.İyide nerde bu pc versiyon oyun??

• Not yet ranked diyor..Ön inceleme gibi bir şey bu herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Not yet ranked diyor..Ön inceleme gibi bir şey bu herhalde

Yanlış hatırlamıyorsam Review inceleme, Preview ön incelemeydi

bi bakalım derin kaynaklara
  • gamespot konsola 8.0 vermiş artık iyi oyunlar 9.0'dan aşağı değil ama pc'de zevki çıkar bunların.belki not yükselebilir.
  • Ign Au versyonunu incelemiş.Avustralyada çıkmış mı oyun anlamadım ki?!?
  • bekleyip göreceğiz başka çare yok.
  • gamespottada avustralya versyonun çıkış tarihi için ocak 2009 diyor
  • harita Vice City'e benziyor ...

offf be keşke çıksaydı konsollarla beraber, haftasonu paso oynardım bunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

harita Vice City'e benziyor ...

offf be keşke çıksaydı konsollarla beraber, haftasonu paso oynardım bunu...

aynı şeyi ben söyleyecektim vice city hartasının yan yatmış hali acaba sistem olarak ne ister gta Iv kadar yüksek ister mi?
  • Harita vice cityye benziyor ama 5 kat daha büyük Sistem olarak fazla bir şey isteyeceğini zannetmiyorum..Çünkü GTA kadar ayrıntılı bir atmosferi yok
  • Gta ile karşılaştıranlara söylüyorum..Oyun GTA kadar gerçekçi değil,grafiklerde gtanın yanında biraz düşük kalıyor,özellikle konu bakımından gta'nın yanından geçemez ama ama saints row oynarken gtadan çok daha fazla zevk alacağınıza 100% eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 18 Ekim 2008; 12:54:49 >
  • quote:

Gta ile karşılaştıranlara söylüyorum..Oyun GTA kadar gerçekçi değil,grafiklerde gtanın yanında biraz düşük kalıyor,özellikle konu bakımından gta'nın yanından geçemez ama ama saints row oynarken gtadan çok daha fazla zevk alacağınıza 100% eminim

garafiklerin falan üstün olduğunu kabul ederdim söyleseydin(ki üstün değil) ama gta'dan zevkli olduğunu söylemen çok abartı olmuş.bu arada haritadaki prison bölümünde eğlenceli görevler olabilir.

• Gta çok fazla gerçekçi olduğu için bir süre sonra sıkıyor..Fakat bu öyle değil..Oynayan bir çok kişinin yorumuda böyle zaten..Çıkınca söylemedi deme sonra
  • quote:

Gta çok fazla gerçekçi olduğu için bir süre sonra sıkıyor..Fakat bu öyle değil..Oynayan bir çok kişinin yorumuda böyle zaten..Çıkınca söylemedi deme sonra

fikrimi değiştireceğimi sanmıyorum sistem yaparsam tek sebebi GTA IV'tür.
  • ne zaman çıkıcak bu oyun yaf.
  • Harita gerçekten genişmiş.Özellikle PRison ve Nuke Plant'ın olması hoşuma gitti
  • ya ciksin da oynayalim. bekleyemiom.
  • Çıkmadı gitti anasayfadaki çıkış tarihini değiştirin
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.