Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA IV ile bir tutmayın bunu zaten..GTA IV gerçekçilik haz alınarak yapılmış.Saints row ise daha eğlenceye dayalı olarak yapılmış..Saints rowdan gtadan daha çok eğlenen insanlar var..Ama gta nın yeri ayrı..Film gibi oyun olmuş o

• Valla dostum ben yedek subay olarak askerliğimi yapıyorum allaha şükür aylık aldığım için köşeye üç beş atabiliyordum.. Su anda askerlik süresince tüm elektronik eşyalarımı aldım mp3 player dvd player harici bellek aklına ne gelirse ..

Şimdi biraz para biriktirdim 1 ay sonra falan teskere alacam bir 1.400 YTL civarına bir plazma bir Ev sinema sistemi ve Xbox almak için :) tabi param hepsini karşılamaz ama bir çogunu karşılayacak.

Xbox da oyun oynamak ger.ekten süper bir zevk bence. Ve kesinlikle oyun için yeni bir PC toplanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 13 Ekim 2008; 10:32:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Para olsa da xbox alsak anasını satiim

xbox alirsin ama her ay yeni oyunlar cikior, orjinal oyun almak icin para ne gezer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Para olsa da xbox alsak anasını satiim

xbox alirsin ama her ay yeni oyunlar cikior, orjinal oyun almak icin para ne gezer.

Xbox oyunları malum yerlerden indirilebiliyor onu sorun etme yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 13 Ekim 2008; 14:21:18 >
  • Saints row 2 güzel oyun.Zevkli gameplayleri inceledim.Gerçekten zevk vericek bir oyun.Hatta bir gameplayde ufo,pocket bike(küçük motor) ve microlight(pervaneli planör) galiba adı yanılmıyorsam gördüm.En kötü Gta IV'e kadar bizi oyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo Von Matterhorn -- 13 Ekim 2008; 15:02:04 >
  • 14 ekim yazıyor çıkış tarihi yarın cıkıyormu yani ? Başka bi yerdede 17 ekim olarak okudum kısaca bu oyun ne zaman çıkıcak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

14 ekim yazıyor çıkış tarihi yarın cıkıyormu yani ? Başka bi yerdede 17 ekim olarak okudum kısaca bu oyun ne zaman çıkıcak ?

gamespot 14 çıkıcak diyor heralde yrn çıkar
  • Thq da daha çıkış tarihi ile ilgili bir şey yok..Sanırım ekimin sonlarına doğru çıkacak..Yarın çıkar diye beklemeyin yani
  • Valla IGN'e güvenim sonsuzdur.7 saat sonra oyun çıkıyor;

http://pc.ign.com/objects/142/14248584.html

Sayfanın sağına oyun için özel sayaç koymuşlar(PC oyunu için sayaç)
  • Malum yerlere ne zaman düşerki
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Valla IGN'e güvenim sonsuzdur.7 saat sonra oyun çıkıyor;

Umarım öyledir ama zannetmiyorum..Çünkü öyle olsa şimdi çoktan malum yerlere düşmüştü Zaten sende demişşsin yukarda '' Oyunu PC için dahada geliştirecekler bence'' diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 13 Ekim 2008; 18:40:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Customization videosu

http://www.youtube.com/watch?v=ykEc4rB4OF8

Çok bomba ya... Bayılıyorum oyunlarda olan kişiselleştirmelere ama bu bambaşka güzel ve çeiştli olmuş tam benlik

• quote:

quote:

Umarım öyledir ama zannetmiyorum..Çünkü öyle olsa şimdi çoktan malum yerlere düşmüştü Zaten sende demişşsin yukarda '' Oyunu PC için dahada geliştirecekler bence'' diye..

Öyle dedim ancak çıkış tarihi ertelendiyse o dediğim geçerlidir.Neyse yaw yarın ne ak ne kara görürüz.Bir çok şey kesinleşecek yarın.

• quote:

quote:

O dediğin yerlere bazen 1 ay sonra düşüyor. Oyunun yabancısı olarak sorayım: Senaryo nasıl? GTA pek sevmesem de San Andreas senaryo güzeldi.

• Evet PC ön siparişlerindede 7 kasım diyor..Büyük bir ihtimal kasımda çıkacaktır..Ama bana sorarsanız yanlış strateji..GTA IV ile birlikte çıkarmaları çok mantıksız..Kendilerine çok güveniyorlar herhalde
  • Oyun çıktı , birçok kaynakta çıktı gözüküyor. Bugün cdciye gidecem.
  • valla xbox 360da oynadım berbat bi oyun yapmıslar,özellikle grafikler,san adreas ile aynı grafik nerdeyse...umarım pc versiyonu daha iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wildgang

Oyun çıktı , birçok kaynakta çıktı gözüküyor. Bugün cdciye gidecem.

Oyun pc için daha çıkmadı kasımın başlarında çıkacak..Büyük ihtimalle 7 Kasımda
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.