Şimdi Ara

SESE DUYARLI NEON !!!! ÇILDIRICAM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aydır arıyorum 2 ay önce'de vegateknomarkete yakında gelıcek yazıyor 2 aydır'da gelmiyorhttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=D0014

BİLDİGİNİZ SATILAN YER VARSA LÜTFEN ...

berkturkmen@hotmail.com

İntel i5 750 @Tuniq Tower 120 Extreme // Gigabyte P55-UD3R // Team Xtreem 4gb 1600Mhz Low Voltage // His HD5870 1GB 256 Bit // Western Digital 500GB Cavair Black Hdd // High Power Absolute series 750Watt PSU // NZXT Lexa Blackline Mini Tower // Asus Splendid 22'' Lcd // Maxtor OneTouch 500GB Hdd

• _____________________________
    Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
    Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
  • teknofiyattan bakwww.teknofiyat.com
  • arkadaşım çıldırma ben de bir ay oldu alalı go.ld bayisine git hemen bulursun internette aramanın faydası yok zaten ellerinde olmasada getiriyorlar ben COOLER MASTER - ULTRA AURORA aldım googlede aratırsan çıkıyor hepsi sese duyarlı bu serinin
    link:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 3 Mayıs 2008; 14:42:34 >
    | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card |

• Ben bakırköyde bi pasajın içinden almıştım 2Lİ yeşil 20 ytl Ama şimdi yok galiba.Son olanını ben aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 7 Mayıs 2008; 14:07:52 >

SEAT İBİZA 1.2 TSI 105 HP DSG STYLE (2015)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    basa duyarlı neon
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Technologic kardeşim öyle wooferden kablo çekerek yapmak sakata gelebilir...zamanında bende yapmıştım yeşil ledlerden falan ama tavsiye etmem...bence bi op-amp devresi yapıp led yakmayı dene
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.