Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ancestor

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Kartı 350-400watt ile kullanıp,hem işlemcisini hem ekran kartını OC yapan var mı?
    e2160 işlemciyi 3.07ghz'de kullanırken Xpertvision markalı 9600gt Oc olmuyor,sorun kartın OCde yeteneksiz olması mı acaba?

Oc ile stabil olarak 670/912'ye çıkabildim

Edit: Cooler Master 350watt psu var,vga driver 174.31

İmzamdaki sistem, PS 350 W FSP ..

Driverin sürümü nedir?

• teşekkürler
  • ben de bir sürü kartların klubu var da bi 9600gt nin yok diye uzuluyodum

işte bu

benim işlemci cok kotu yaptı benim bu kartımı ya darbogazlıgı yuzundeen 9600 puan aldım neyse e6600 de yeter bana zaten 3d mark fazla onemsemicem benim için oyun testleri onemli valla bu cod 4 de test yaptım 200 leri gecti süpermiş
    bu aralar benim kartla ilgili cok sorunlar duyuyorum forum da ya ben de korkmaya basladım simidi allahallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Palit 9600gt kullanıyorum da

Hızları (650/900/1625) normal mi?

9600 GT'nin normâl hızı 650/900/1600'dür 1625 değil.

Sizinki de 650/900/1600'de çalışıyor.

quote:

bu cod 4 de test yaptım 200 leri gecti süpermiş

200'leri geçti, derken? Düşük ayarda mı açtınız? Gökyüzüne - duvara mı baktınız, ya da?

Oyun testi isteyenler şuraya bakabilir:

http://forum.donanimhaber.com/m_20318647/tm.htm

Çoğu testte 9600 GT'nin tarayıcısı 1650'de çalıştı, idare edin.

Yakın zamanda 1600'lü hâlini koyacağım (neredeyse hiçbir şey değişmiyor da, olsun). Hız aşırtılmış hâlini 766/1116(bellek)/2000(tarayıcı) yapacağım, 3870'i de ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Nisan 2008; 19:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

9600GT kullanan arkadaşlarım yükte ve boşta kartın sıcaklığı nedir onu öğrenebilir miyim?

bende yükte 32 dereceyi gecmiyo bosta da 28 -29 larda
  • arkadaşlar yaklaşık bir aydır o kartı kullanıyodum geçen haftaya kadar geçen hafta palit 8800gt sonik aldım ama düşündüğünüz gibi memnun olmadığımdan falan değil o akrtı başka makineye taktım.palit 9600gt gerçekten çok güzel bir kart doğrusunu söylemek gerekirse daha 8800gt den farkını görmedim(gerçi çok ağır oyunlarda oynamıyoruım).bide unutmadan gpu sıocaklığı 30 derece civarında, bu normalin çok altı(8800gt 40-50 arası) bunlar yük altında olmayan sıcaklıklar.

yani sonuç olarak çok güzel vir kart
  • 8800 GT ile 9600 GT arasında, bazen ciddi(göreli, tabii) düzeye ulaşan fark mevcut. Az fark olan durumlara denk gelmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Nisan 2008; 20:18:42 >
  • Palit 9600GT yi dün taktım default kullanıorum

hoşuma giden durum 8600gt 50 derece de çalışıodu idle da bu alet 38 derece de çalışıo msi 560 mobom var oc özürlü onu uygun fiyatlı oc ye meraklı bi 780G yada MCP78 le deiştirmeden oc yapmayı düşünmüorum
  • Crysis 1680x1050 High sonic ed. 805/2250 modsuz....

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ
  • @Digiali

Elinizdeki Sonic, gerçekten sağlam. Bendekinin çekirdeği hayli takoz çıktı. Şansımıza takozlar denk geliyor hep.
  • arkadaslar bende 9600 gt sonic almayı düşünüyorum ama asus 3870 arasında kararsız kaldım şimdi soruyorum palitmi yoksa asus mu alsam 9600 gt kullananlar memlunmu yorumlarınızı bekliyorum
  • tabi o kartta güsel ama almışken sonic demi
  • zaten önemli olan üzerindeki soğutucunun işi yapması gerektiği kadar sıcaklığı tutabiliyorsa iyi.
  • Gezmediğim forum kalmadı diyebilirim.Palit in ısı konusunda sorunu yok gibi görünüyor diğer markalara nazaran.O yüzden tercih edilebilir bir marka.Tasarım bana göre "0" ama önemli olan işini iyi yapması.Onu da gayet güzel yapıyor diğer markalara göre.
  • Benim Zotac kartım tasarımıda güzel o ufacık fanı bile yaprakları tam gemi pervanelerine benzemiyor düz ama nasıl olsada yükte 51C yi geçmiyor ona zaten hayran kaldım tık ses yok yanında birde FSP Blue Storm II PSU olunca Pc çalışıomu haberim yok valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus34 -- 28 Nisan 2008; 0:02:09 >
  • benim kartta Zotac 9600GT düz model.
    675/1650/900 stok değerlerde kullanıyorum ve çok memnunum.
    duyduğum göre epey oc oluyormuş bu kart.
    ısılar ise @pardus34 arkadaşımızın da yazdığı gibi oyunlarda dahi 50C'yi geçmedi hiç.
    bence süper bir değer, alacaklara tavsiye ederim.
  • Bende katıldım arkadaşlar bu gruba.
    Baya bir araştırmalarım sonucunda ZOTAC 9600GT yi bugun aldım.
    gelecek günlerdede olumlu olmuzsuz yorumlarımı yaparım...
  • Merhana bende Zotac 9600 gt kullanıyorum. OC'suz.
    Benim bir sorum var bu kart dan DVI to HDMI ile ses alabilen oldumu ne denediysem ses alamdım. Bir türlü.
    Acaba anakartdan mı kaynaklanıyor sorun diye de düşünmüyor değilim.
  • arkadaslar palit sahibi olanlar özellikte palit ve zotac kartlata sahip olan arkadaşlar oyun ve 3dmark 2006 testlerinizi yapmanızı bekliyorum yapın paylaşalım bende ona göre alcam call 4, pro street,crysis testleri yeterli olacaktır saygılarımla
  • Uzun araştırmalarım sonucu ben de 9600GT siparişi verdim 240 liraya. Ati 3800 serisi ve 8800GT ile karşılaştırdım. 8800Gt ile arasında fazla fiyat farkı yok arkadaşın dediği gibi. Yüksek çözünürlükte oyun oynamayacaklar için iyi bir tercih gibi geldi. 8800Gt nin farkını ortaya koyması için yüksek işlemci ve yüksek çözünürlük lazım gibi, daha düşük seviye de olsa sonuçta 9000 serisi yeni nesil bir kart. PSU'm 420w olduğundan güç tüketim değerleri de önemliydi. Ati 3850 özellikle boşta az watt çekiyor incelemelere göre öte yandan Ati'nin oyun desteği sorunu var, 9600gt de serin çalışıyor. Ati tercih etseydim Spider platformu kurabilecektim ama... Dur bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.