Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
0
Favori
18.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geride kalmış(sürücüleri eskimiş), varlığı faydadan çok zarar getirecek bir konu konumunda, uzun süredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 3 Aralık 2008; 20:09:40 >

• inceleme için çok teşekkür ediyorum çok süper olmuş,çok sağol
  • Hayatımda gördüğüm en uzun inceleme, wallahi eline koluna sağlık, ben 5'de birini bitiremeden yoruldum, gerçi zaman da yok finaller geldi çattı
    Allah bereket versin
  • Ben ömrü hayatımda böyle inceleme görmedim, sözde bu işin gurusu olan onlarca yerli - yabancı site ve forumun bundan ibret alması gerekir.
    Bunu söylerken methiye düzmüyor, aksine çok samimi şekilde düşündüklerimi dile getirmeye çalışıyorum.
    Tebrik ederim, @Tuğer daha iyisini yapana kadar en iyisi budur bence.
  • Oyunlardan alınan screen shot'ların görüntü kalitesi neden o kadar düşüyor, bmp olarak kaydedilmesi mi gerekiyor? Eğer öyleyse tabi şu internet hızı ve bu kotalarla böyle bir incelemeyi bitirmek haftalar alır herhalde, başka bir çözümü yok mu ki. Oyundaki resim kalitesini nasıl yansıtabiliriz ss'lere..?
  • İnceleme için çok teşekkürler, çok fazla uğraşmış olmalısın emeğine değmiş ama

Gerçekten bende böyle bir inceleme görmedim daha (:
  • Kesinlikle 4 x 4 inceleme olmuş, Harika!
    Ellerine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harika bir inceleme olmuş, eline sağlık. g80 8800gts de fena sonuçlar vermemiş aslında çok hoşuma gitti, 2. elde 3850 yerine 8800gtsmi düşünsem ne:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

Hayatımda gördüğüm en uzun inceleme, wallahi eline koluna sağlık, ben 5'de birini bitiremeden yoruldum, gerçi zaman da yok finaller geldi çattı
    Allah bereket versin

oncelikle Tuğer seni tebrik ediyorum

gercekden super bir inceleme

tek eksigi oyun sayisi biraz az

birde hiickimse

su incelemeye bak hangisi uzun

http://forum.donanimhaber.com/m_18515791/tm.htm

yiğidi öldür hakkini yeme demisler

• Ellerine sağlık mükemmel bir inceleme olmuş. Hemde bu saatte kadar çalışmış olmanı hesaba katarsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

birde hiickimse

su incelemeye bak hangisi uzun

http://forum.donanimhaber.com/m_18515791/tm.htm

yiğidi öldür hakkini yeme demisler

Ben de görüntü kalitesi hakkında soruma cevap verdin diye sevindim bi an, ama nerdeee , illa biri ile tartışmak istiyosun değil mi, seni anlıyorum çünkü az çok aynıyız bu muhalefet konusunda herneyse, evet gördüm gayet hoşmuş, bundan da iyi olduğu söylenebilir, yiğidi öldürmeye lüzum yok, hakkını verip gönderelim

• Aman konu "o inceleme doyurdu bu doyurmadı" gibi bi izlenim oluşturmasında. Her iki incelemede yeterince doyurucu ve arkadaşların ellerine sağlık.
  • Çok detaylı, güzel bir test olmuş ellerine sağlık. Özellikle sürahi ve 2 kart hoş bir görüntü ve yorum oluşturmuş

Açıkçası niye bilmiyorum ama biraz daha çok fark umuyordum, yine de birkaç oyunda baya fark atmış. Crysis'te de rahat bir nefes almışsındır. Gerekli - gereksiz olduğu tartışılır ama bence yeni seriden önce çok gerekli olmayan bir terfi olmuş. Ama eminim ki vardır bi bildiğin, kaç sene önce TrGamer'da falan fikir danıştığımda en güvendiğim cevapları aldığım kişilerden biriydin yanlış hatırlamıyorsam

Son olarak da hayırlı olsun tabi, güle güle kullan :).
  • @ Tuğer
    Olağanüstü bir çalışma olmuş.
    Tebrikler.
  • hepsini okudum teşekkürler..
  • Ben teşekkür ederim herkese.

Oyun sayısının azlığının sebebi belli. Oyun hastası biri olmadığımdan, elimde çok fazla bulunmuyor. Bulunanlarla da bir şeyler yaptık.

320 MB, sağlıklı testler için sorun yaratıyor. Şimdi 6 GB'lik şeyi sırf test için indirirsem ve o oyun 400 MB bellek kullanırsa ne yapacağım?

Yeni durumlar olursa bu testi güncellerim. Bu, böyle bir başlangıç oldu. GTS 512'nin dengesizliği görülsün yeter.

Yoksa, üstte Computerbase'in ayrıntılı bir testi var. Dileyenler oraya baksın.

Gereklilik konusu tartışılabilir. 7 aydır GTS 320 kullanıyor olmasaydım, belki gerekli gelmezdi. Ama 7 aydan sonra, mantık falan bırakmadı o 320'lik kart.

Gerçi aldık da ne oldu? Hâlâ test yapıyorum, hâlâ RivaTuner açıkken oyun oynuyorum Alışkanlıklar değişmiyor.

• Eline sağlık tuğer güzel bir inceleme olmuş gerçekten
  • harika olmuş tebrikler kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

harika olmuş tebrikler kardeş.

+1001
  • @Tuğer birde incelemede kullandığın sahneler için save dosyalarınıda nete atabilirsen bizlerde aynı noktalarda karşılaştırma yapabiliriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.