Bildirim
Rapidshare'de şifre yerinde çıkan 6 adet harf yada simge(karışık)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
şimdi de 5 hane çıktı mşifre ama yazılan bölüm 4 hane -
kedili harfleri yazacaksın arkadaşım, üzerinde kedi olanlar.. -
civan76 teşekkürler bilmeyince insan yapamıyor sağolasın. -
İcat çıkardı yine rapid. -
şöyle ki; adam sana 4-5 tane harf çıkartıyor ve bu harflerin arasında gizlenmiş kediler köpekler var tamam mı.. mesela yukarıdaki örnekte olduğu gibi kedili olan harfleri girmeni istiyor, sen de giriyorsun ve işlem tamamdır -
zorla premium aldıracaklar insana -
-
Bana da aynısı çıktı nasıl çözeyim diye düşünüyordum.
Sadece kedi olanlar yazılınca oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 16 Nisan 2008; 21:50:06 > -
premium alın kurtulun:
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=nazmiegret
detaylı bilgi için pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 16 Nisan 2008; 21:46:01 > -
Fazla indirmek için Premium almaya zorluyorlar. Ya Premium alacaksın ya da az indirebileceksin. -
saçm asapan bir uygulama bir kedi,köpek eksikti.
İnadına free. -
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
Bana da aynısı çıktı nasıl çözeyim diye düşünüyordum.
Sadece kedi olanlar yazılınca oluyor.
Hepsinde kedi yok mu zaten..Ben mi yanlış görüyorum -
Vay anasını birkaç senedir premium kullandığımdan karakter girme ile uğraşmıyordum ama rapid işin suyunu çıkarmış
Yakında hayvanlar alemi gibi bir sürü karakter verip içinden memeli olanları yazın falan da der şimdi bunlar. -
rapide inadına premiumsuz kullanacağım yok sana para mara
us downolader kendini güncelledikçe rapid havasını alacaktır eyyy rapid sen hayvanat bahçesinden mi kaçtın
-
quote:
Orjinalden alıntı: dephyr
rapideinadına premiumsuz kullanacağım yok sana para mara
us downolader kendini güncelledikçe rapid havasını alacaktır eyyy rapid sen hayvanat bahçesinden mi kaçtın
-
kedili 4 karakteri yazıcan .Miyavvvvvvvvvv..... -
Saçmalık. Rapid cezasını çeker merak etmeyin müşteriye(free bile olsa) eziyet eden cezasını çeker. Alternatifler güçlenecektir şimdi rekabet başlasın da görelim rapidin kendisi kediye döner bu gidişle inadına freemium ama bu yöntemi nasıl aşacak merak ediyorum bu ruslar... Rapid sopayı gösterdi resmen!
-
freemium
-
hey millet yapmayın ya herkes bi şey sallamış amma, orada, bir akadaşımızda fark etmiş, kedi dışında KÖPEK de var.siz sadece kedi ile köpeği fark edip kedi olanları yazıyorsunu yine 4 kod.
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- superonline mı türk telekom mu
- hipernet nedir
- digitürk internet nasıl
- türk telekom fiber başvuru
- türk telekom superbox
- yalın internet nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- türkiye"nin en hızlı interneti
- internet yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X