Şimdi Ara

Ps4 Oyun Satış Takas Takas 10 TL www.ps3oyunhavuzu.com (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
6
Favori
58.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N11in bir halt yaptığı yok sürekli özür dileriz mağazaya iletiyoruz diyorlar parayı geri alırız da bir daha o fiyata ps4 alamayız. Ben şu yeni parti ps4ler türkiyeye geldiğinde de gönderilmezse ürünü iptal edip mayısta eniştem amerikaya gidecek ona aldıracağım olmazsa. Hevesim de kaçtı zaten açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 7 Ocak 2014; 3:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oldu bu dolandırıcılardan tahsil edebildiler mi mağdurlar yoksa durum aynı mı
  • Konsolları alabilen var mı? Firma bu ay da çamura yatmadı inşallah?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 13 Aralık'tan beri 47 gün oldu ve hala N11'i aradığımda önümüzdeki hafta %90 gönderiyorlar diyor. Ama ben bu %90 muhabbetini zaten 30 gündür işitiyorum. Kesinlikle artık bu iki kurum da benim için bitmiştir. Hiçbir koşulda, hiçbir şartta alışveriş yapmayacağım gibi çevreme de önermeyeceğim. Cebimde param hazırdı. Hadi dedim buradan alıp uğraşmayayım. Demez olaydım. Herkes işini halletti. Fiyat arttı, iki ay geçti ve hala bir gelişme yok. Lanet olsun böyle işe.
  • buraya bakmadan kendılerınden ps3 alma gafletınde bulunduk galiba. umarım yukarıda yazılanlar cozume ulaşmıs sorunlardır. kendılerıne ulaşma ımaknımız dahi yok n11 userinden. umarım urunumu kargolarlar.
  • Merhabalar. Elimde PS3 CALL of DUTY GHOSTS ve BATTLEFIELD 4 var. Bunlardan herhangi biri ile WRC 4 takası yapmayı dusunuyorum. Kartal da ikamet etmekteyim ve bu taskas için gereken şartları(artı ücret ve kargo) bildirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.