Şimdi Ara

Yardımm..3 anakart arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayarımı sattım ve yeni bir sistem alacağım ama anakart kararsızlığından alamıyorum.

Thermaltake SopranosRS kasa
    E8400 işlemci
    Asus 8600GT Magic ekran kartı
    2x2 gb Kingston 800 mhz ram
    500+200 gb 2 hdd bağlayacağım.

Almayı düşündüğüm anakartlar ise MSI p35 platinium - Gigabyte P35 DS3R ve P35C DS3R. Herkes bilip bilmeden birşeyler yazıyor.3 gündür analizlere bakıyorum ama hepsi için kötü yazı çok.

MSI için iyi soğutmuyor görüntüye kanmayın ve MSI hep başarısız deniyor.
    P35 DS3R için 2.1 değilse almayın deniyor.
    P35C DS3R içinse kilitlenme var deniyor.

(Diğer parçalar hakkında da eleştiriniz varsa iyi olur)

İnternet kafelerden yazdığım için geç cevap verebilirim.En kısa sürede yardımlarınızla bu dertten kurtulup makineme kavuşmak istiyorum. :)

• Bu forumda insana bu kadar mı yardımcı oluyorlar yaaa..Bende bugün gider alırım diyordum :)
  • aklındakı anakartların hepsı guzel en ucuzu neyse onu al artan parayada ekran kartını yukselt 8800gt lerın fıyatları gayet ıyı suan 8600gt gerıde kalan bır kart oyunlarda sıkıntı cekersin yinede karar senın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukiyanen -- 10 Nisan 2008; 9:40:52 >
    Asus z370 Tuf Plus Gaming 4000 Mhz | INTEL Core i8 8700K( 5.0 ghz )|MSİ GTX 1070ti | 500GB Kingston SSD | Seagate 3 TB HDD | G.SKILL Trident Z 3200 Mhz Ram | NZXT S340 ELITE LIMITED PURPLE EDITION | Nzxt Kraken X62 | Asus Rog Swift pg278q 2k 144 hz|Power everest rampage rgb-1050 80plus gold 1050w full moduler | nzxt aer rgb 140mm 3 adet
  • Bende msı düşünüyordum ama nedense bir gigabyte lobisi var ve mide bulanıyor ister istemez. Sukiyanen oyun amacım olmadığı için öyle bir kart düşündüm..hem kötü olmasın hem de en iyiye gerek yok mantığı güttüm.

Anakartta o.c. düşünmüyorum ama yapar mıyım onu da bilmiyorum.Bilgisayarım sürekli açık olduğu için satma gereği duydum ve yeni bilgisayarımında bu konuda iyi olmasını istiyorum.
  • Msı'ın soğutma sistemi çoğu parçaların takılmasını engelliyor diye okudum analizlerde.p35c ds3r de ise kilitlenme var hep.Bu gidişle bi anakart alamayacağız.p35 ds3r nin 2.1'inin neden bu kadar fark yarattığını da anlayabilmiş değilim.Herkes 2.1 diyor ama fsb'nin falan artması anakart performansını nasıl etkiler düşünüyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.