Şimdi Ara

Aliens: Colonial Marines (PC,XBOX360,PS3)( TRAİLER GELDİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

4. resimde yaratığı birşeye benzetmeye çalışmışlar ama iğrenç olmuş,yaratık bu iğrenç olsun tabi

ne acaba.

Boşver anlayan anladı

Alıntıları Göster
    Sanırım SS lerden sonra konusu bence serinin en babası olan 2 yi konu olarak almış ve şimdiye kadar başarılı bi oyun uyarlaması çıkmadı inşallah bu oyun sağlam olur filmini çok seviyorum bu grafiklerle çıkarsa süper olur

SOLİD SNAKE

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatality_AN8

Sanırım SS lerden sonra konusu bence serinin en babası olan 2 yi konu olarak almış ve şimdiye kadar başarılı bi oyun uyarlaması çıkmadı inşallah bu oyun sağlam olur filmini çok seviyorum bu grafiklerle çıkarsa süper olur

Alıntıları Göster
    Bence düşünüldüğü gibi fos çıkmıycak ss'ler hakkında real açıklaması yapılmış zaten alien'ı bilen bilir kötü de olsa oyniycağım bir numaralı oyun olur.

Verilen tarihe göre değişmezse tabi 4 ay sonra görücüye çıkıyo bence bomba etkisi yaratıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: arnom

Bence düşünüldüğü gibi fos çıkmıycak ss'ler hakkında real açıklaması yapılmış zaten alien'ı bilen bilir kötü de olsa oyniycağım bir numaralı oyun olur.

Verilen tarihe göre değişmezse tabi 4 ay sonra görücüye çıkıyo bence bomba etkisi yaratıcak

Alıntıları Göster
    alıen 2 tv de cıktıgında daha cocuktum bızım tv bozulmustu o ara bende 1.den cok begendıgım ıcın teyzemlere gıttım ızlemeye gıtmez olaydım eve gerı donemedım evse bır alt sokaktaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawanosh -- 9 Nisan 2008; 23:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kawanosh

alıen 2 tv de cıktıgında daha cocuktum bızım tv bozulmustu o ara bende 1.den cok begendıgım ıcın teyzemlere gıttım ızlemeye gıtmez olaydım eve gerı donemedım evse bır alt sokaktaydı

Alıntıları Göster
    Grafikler güzel zaten korkutmak için gerekli olan diger seylerde hazır.Bu oyun hoplatır.Tavandan dibimize indimi Alien ne kontroller kalır nede konsl

• quote:

Orijinalden alıntı: SaGe Djavul

Grafikler güzel zaten korkutmak için gerekli olan diger seylerde hazır.Bu oyun hoplatır.Tavandan dibimize indimi Alien ne kontroller kalır nede konsl

Alıntıları Göster
    Hiç korku ve gerilim filmi sevmeyen BEN ilk 2 alien filminin hastasıyım... Acaba çocukken izledim de beni korkuttu o yüzden mi fanıyım bilmiyorum ama baya seviyorum... Hatta bir ay önce filan 4 lü film setini aldım.. Tavsiye ederim... E o dönem ki George Lucas destekli gerilim filmi de uzayda geçermiş hani :D Bu oyundan baya umutluyum ben grafik filan umrumda değil korkuyu yedirsinler yeter. Bi de ses efektleri iyi olsun yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: deadgodinme

Hiç korku ve gerilim filmi sevmeyen BEN ilk 2 alien filminin hastasıyım... Acaba çocukken izledim de beni korkuttu o yüzden mi fanıyım bilmiyorum ama baya seviyorum... Hatta bir ay önce filan 4 lü film setini aldım.. Tavsiye ederim... E o dönem ki George Lucas destekli gerilim filmi de uzayda geçermiş hani :D Bu oyundan baya umutluyum ben grafik filan umrumda değil korkuyu yedirsinler yeter. Bi de ses efektleri iyi olsun yeter...

Alıntıları Göster
    Ya yeter artik su yaratikli FPS`lerden bunalti geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

Ya yeter artik su yaratikli FPS`lerden bunalti geldi...

Alıntıları Göster
    Umarım Alien'da olunabiliyordur

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Umarım Alien'da olunabiliyordur

Alıntıları Göster
    grafikler süper nazaman cıkar acaba hemen sabırsızlanmaya başladım bile

Orijinalden alıntı: sezka44

grafikler süper nazaman cıkar acaba hemen sabırsızlanmaya başladım bile

Alıntıları Göster
    Prdatorsüz bi Alien filmi şu aşamadan sonra düşünemiyorum walla ben tüm serisini izledim ve arşivivmde var, son film diğerlerinin yanında sönük kaldı biraz ama Alien 3 faciasını da unutmayalım

Oyun konusunda, bence süper olacak şu grafikler ve Alien 2 gibi bir filmin oyun uyarlaması hasılat rekorları kıracak bence şimdi geçmez bu günler ya...!!!!

I Love This Game, I Love This Game

SOLİD SNAKE

• quote:

Prdatorsüz bi Alien filmi şu aşamadan sonra düşünemiyorum walla ben tüm serisini izledim ve arşivivmde var, son film diğerlerinin yanında sönük kaldı biraz ama Alien 3 faciasını da unutmayalım

Oyun konusunda, bence süper olacak şu grafikler ve Alien 2 gibi bir filmin oyun uyarlaması hasılat rekorları kıracak bence şimdi geçmez bu günler ya...!!!!

I Love This Game, I Love This Game

Alıntıları Göster
    bence her film serisinin ilki en güzelidir;
    zaten öyle olmasa 2.'si 3'sü vb.. çekilmez;
    bundan ötürü konu olarak ilk filmi oyuna alırlarsa tadından yenmez tabii kısa saçlı bayanımızda olmak şartıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

bence her film serisinin ilki en güzelidir;
    zaten öyle olmasa 2.'si 3'sü vb.. çekilmez;
    bundan ötürü konu olarak ilk filmi oyuna alırlarsa tadından yenmez tabii kısa saçlı bayanımızda olmak şartıyla.

Alıntıları Göster
    1 den oyun olmaz 5-6 mürettebat gemide Alienden mi kaçacaz?

SOLİD SNAKE
  • quote:

Alıntıları Göster
    alien filmlerinde gerçektende en son alien (alien vs. predator 2) hyatımda seyrettiğim en kalitesiz filmlerden biriydi. bu filmden çok daha kaliteli tv dizileri seyrettim :))
    alien serisinde bana göre en güzel sıralama 1-2-4 ve avp olarak sıralanabilir.

asıl merak ettiğim şeylerden birisi bu alienlar nerden gelmiş kimdirler nasıl gezegenler arasında geziyo bu dengesiz yaratıklar bu konuları anlatan bir film daha çıksa keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

alien filmlerinde gerçektende en son alien (alien vs. predator 2) hyatımda seyrettiğim en kalitesiz filmlerden biriydi. bu filmden çok daha kaliteli tv dizileri seyrettim :))
    alien serisinde bana göre en güzel sıralama 1-2-4 ve avp olarak sıralanabilir.

asıl merak ettiğim şeylerden birisi bu alienlar nerden gelmiş kimdirler nasıl gezegenler arasında geziyo bu dengesiz yaratıklar bu konuları anlatan bir film daha çıksa keşke

Alıntıları Göster
    Filmi filan bırakın da, oyun süper güzel olacak kesinlikle. PC'de oynadığımız Aliens Vs Predator gibi bir atmosfer olsun yeter.
    Gearbox daha önce hangi oyunları yapmıştı?
    Brother in Arms'ı yapanlar değil mi bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: neslihann

Filmi filan bırakın da, oyun süper güzel olacak kesinlikle. PC'de oynadığımız Aliens Vs Predator gibi bir atmosfer olsun yeter.
    Gearbox daha önce hangi oyunları yapmıştı?
    Brother in Arms'ı yapanlar değil mi bunlar?

Alıntıları Göster
    alien3'de David Fincher'ın be,kötü de değildi öyle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

Neden? olmasınki gemi çok mu küçüktü sanki ilk filmde
    artı biraz seneryoyu değiştirip sırf senin gönlün kalmasın diye murettabat sayısınıda arttırrlar o zaman olur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

quote:

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

Neden? olmasınki gemi çok mu küçüktü sanki ilk filmde
    artı biraz seneryoyu değiştirip sırf senin gönlün kalmasın diye murettabat sayısınıda arttırrlar o zaman olur heralde

Alıntıları Göster
    Bi Alien e 200 adam düşmesi lazım geliyor hesaplarıma göre,

Gemide baya büyük olsun ki, ben tırsarım walla kaçacak yerimiz olsun yani, zaten silah seçeneği de pek yoktu 1 birebirde Alien a karşı hiç şansımız olmaz

Alien de olsa onlar bizim evladımız; Kamuran, Kamuran

quote:

Hakkaten He herifler binmiş gemiye tam bi gezegenin yanından geçiyolar, dünyadan mesaj geliyo gidin şu gezegenden sinyal geliyo diye herifler alıp ordan ta nerelere getirdiler en sonunda da dünya ya geldi lavuklar
    o kadar karmaşık ki bi takım gizli güçler bu yaratıklar üzerinde çalışıp yenilmez bi ordu kurmak için genleriyle oynuyolar demek ki baya malumatları var herflerinde, niye film de karakterler böle bi durumdan habersiz heleki ABD askerlerinin olduğu 2. bölümde

SOLİD SNAKE

• quote:

Bi Alien e 200 adam düşmesi lazım geliyor hesaplarıma göre,

Gemide baya büyük olsun ki, ben tırsarım walla kaçacak yerimiz olsun yani, zaten silah seçeneği de pek yoktu 1 birebirde Alien a karşı hiç şansımız olmaz

Alien de olsa onlar bizim evladımız; Kamuran, Kamuran

quote:

Hakkaten He herifler binmiş gemiye tam bi gezegenin yanından geçiyolar, dünyadan mesaj geliyo gidin şu gezegenden sinyal geliyo diye herifler alıp ordan ta nerelere getirdiler en sonunda da dünya ya geldi lavuklar
    o kadar karmaşık ki bi takım gizli güçler bu yaratıklar üzerinde çalışıp yenilmez bi ordu kurmak için genleriyle oynuyolar demek ki baya malumatları var herflerinde, niye film de karakterler böle bi durumdan habersiz heleki ABD askerlerinin olduğu 2. bölümde

Alıntıları Göster
    Güzel bir oyuna benziyor. İşin içinde SEGA varsa güzel olma ihtimalini daha çok arttırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

Güzel bir oyuna benziyor. İşin içinde SEGA varsa güzel olma ihtimalini daha çok arttırır.

Alıntıları Göster
    iyi oyuna benziyor bakalım nasıl olucak

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

alien olarak oynayabilirsek tadından yenmez

Öyle ya Alyen de olsa o benim oğlum doktor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CellaTurcica

quote:

Alyen değil lan seninki Elyın

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

8.resimdeki yaratıkta arogun fragmanındaki yaratığa benzio sanki

Xbox360 *GH

GT:alperovich

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.