Şimdi Ara

AVI dosyalarını işleyemiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, şu anda elimizde gerçekten deli edici bir sorun var. daha önceden avi şeklinde kayıtlı ekran kayıt dosyalarımı bilgisayarıma format atmadan önce sorunsuz işliyordum fakat artık şimdi hiçbir stüdyo programı kullanarak işleyemiyorum. bilgisayara k-lite mega codec yükledim fakat ne pinnacle studio ile ne de windows movie maker ile işleyemiyorum. hatta video converter kullanarak bile başka biçimlere çeviremiyorum. bu bilgisayarın avi dosyalarına olan gıcığı nedir, lütfen yardım edin. teşekkür ederim...

• bu konuda herhangi bir tecrübesi ya da bilgisi olan insan yok mudur yoksa başlığı ben mi yanlış yere açtım lütfen yardım edin. aramada benim soruna benzer şeyler var fakat tam cevabı karşılayan bir şey yok..
  • kardeş kesin birşey söyleyemem ama birşeyler yapmaya çalışayım.
    avi formatındaki hiçbir videoyumu işleyemiyosun ,yoksa sadece o videoyumu.
    sadece o video ise videonun dijital hakları saklı olabilir.
    ve "ht video editor"ve "nero vision" editor programlarını öneririm.
    elimden gelenler
  • teşekkürler efendim, fakat sadece bir video değil, hiçbirini işleyemiyorum. .avi olarak kayıtlı ekran kayıt dosyalarım ve fotoğraf makinesi ile çektiğim videolar var, yani hakları da benim:) izlerken herhangi bir sorun yok, ancak iş stüdyo programına gelince yapacak bir şey kalmıyor.

bu arada şunu da farkettim, windows movie maker ile hiçbir şekilde hiçbir formatı işleyemiyorum, hani hiçbir hal ve şartta movie maker'dan film çıkmıyor. gittikçe daha da delirmeye başladım...

ayrıca daha önceden fazladan hiçbir program kullanmadan sorunsuz bir şekilde avileri işliyordum (hatta bilgisayarı ilk aldığım zamanlar codec bile yoktu, ama sorun da yoktu) şimdi codec paketiyle 3 tane stüdyo programı var elimde ama hiçbir şey yapamıyorum......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.