Şimdi Ara

format sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc'min format zamanı geldiğini düşünüyorum, ama format sonrasındaki driverları bulmak ve tekrar yüklemek gözümü korkutuyor, format atmadan önce Pc'mdeki tüm driverları bir yere depolayıp format sonrası ordan tekrar yükleme imkanım olabilir mi?

driver konusunda çok iyi değilim bu konuda sağlam bir yazılım mevcutmudur, yardımcı olursanız çok sevinirim ve formata geçebilirim. iyi çalışmalar.

" Biz cahil derken, mektep görmemişleri kast etmiyoruz; kast ettiğimiz ilim hakikat bilmektir, yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıkabileceği gibi hiç okumak bilmeyenden de hakikati bilen gerçek alimler çıkabilir..."

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrlaltdel00

Pc'min format zamanı geldiğini düşünüyorum, ama format sonrasındaki driverları bulmak ve tekrar yüklemek gözümü korkutuyor, format atmadan önce Pc'mdeki tüm driverları bir yere depolayıp format sonrası ordan tekrar yükleme imkanım olabilir mi?

driver konusunda çok iyi değilim bu konuda sağlam bir yazılım mevcutmudur, yardımcı olursanız çok sevinirim ve formata geçebilirim. iyi çalışmalar.

Bir zamanlar aşağıdaki hazırladığım basit konu senin işini görecektir arkadaşım.
    Kullanacağın program Driver Genius Pro'dur.

http://64.233.183.104/search?q=cache:ZZpJglAvETsJ:www.hilalturk.com/formattan-once-yada-kazalar-karsi-suruculerimizi-yedekleyelim-resimli-t-51498.html+Formattan+%C3%B6nce+Yada&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Pc'min format zamanı geldiğini düşünüyorum, ama format sonrasındaki driverları bulmak ve tekrar yüklemek gözümü korkutuyor, format atmadan önce Pc'mdeki tüm driverları bir yere depolayıp format sonrası ordan tekrar yükleme imkanım olabilir mi?

Bir zamanlar aşağıdaki hazırladığım basit konu senin işini görecektir arkadaşım.
    Kullanacağın program Driver Genius Pro'dur.

http://64.233.183.104/search?q=cache:ZZpJglAvETsJ:www.hilalturk.com/formattan-once-yada-kazalar-karsi-suruculerimizi-yedekleyelim-resimli-t-51498.html+Formattan+%C3%B6nce+Yada&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

Ben de fakültenin fii tarihinden kalma bilgisayarlarına format atarken bu yazılımı kullanıyorum.Gerçekten de çok işe yarıyor
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• mydriver yazılımıyla driverlarını yedekleyebilirsin
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@HR

Sen sağlam bir formattan sonra, sisteminin imajını alsan daha sağlıklı ve daha kolay olur senin için...
    Driver Genius Professional Edition 2007 bu programı kulanabilirsin
  • driver genius professional 2007 programını kurdum ve çalıştırdım sistemdeki tüm driverlerı seçerek back up faaliyetine başladım ve driver yedeklerini flash belleğime kaydettim. sormak istediğim formattan sonra bu direverları direk windows altındaki system dosyasına mı atacağım yoksa yine bu program aracılığıyla başka bir uygulama mı yapacağım.
    6 yıl önce açıldı
    Format sonrası sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

driver genius professional 2007 programını kurdum ve çalıştırdım sistemdeki tüm driverlerı seçerek back up faaliyetine başladım ve driver yedeklerini flash belleğime kaydettim. sormak istediğim formattan sonra bu direverları direk windows altındaki system dosyasına mı atacağım yoksa yine bu program aracılığıyla başka bir uygulama mı yapacağım.

Dosyaları taşınabilir bellekten masaüstüne at,daha sonra yeni donanım bulma sihirbazı her çalıştığında (ya da sen denetim masası-sistem-donanım-aygıt yöneticisi bölümünden girdiğinde "donanım değişikliklerini tara" demen durumunda) çıkan donanım parçası neyse ordan buldur ve kur.Bende sadece bir sürücüde saçmalamıştı;onu da ana klasörün içine aldığımda(yani yolunu kısalttığımda) bulmuştu
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.