Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orion83

yaw benim ipod touch gene takılmaya başladı 1.1.4 tü ben1.1.1 den 1.1.2 yaptım sonuç deyişmedi ilk günler süper sonra işi cıvıtıyor bu bir çare yok mudur yoksa ben tamamen orjinal kullanacağım

yokmu düzelte bilen
    herhangi bir sorun olurmu bu takılmaya devam ettirirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 1 Nisan 2008; 17:22:40 >
  • şükür sonunda yaptım :D aynı durumda olan arkadaşlara nasıl yaptığımı anlatayım saçma olabilir ama oldu valla...

ziphone yükledim program files dan ziphone dosyasına girdim " Enter DFU mode " tıkladım itunes ipodu gördü gerisi malum işte:D

edit yanlis mesajdan alinti yapmisim:) itunes ipodumu gormuyordu da ona hitaben yazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukisa -- 3 Nisan 2008; 16:58:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

Arkadaşlar ipodtan itunesa giriyorum mağaza bölümünde albümler var, sample'larını dinliyorsun süper bi olay ya. Üstelik ne kadarda kalileti çalıyor. Satın almak gerekiyor ama paypal hesabını verip pi satın alınıyor acaba?

evet dediğin gibi ordaki 30saniye dinlediğimiz şarkılar oldukça kaliteli fakat satın almak için iTunes hesabın olması gerekiyor.oda şu an imkansız tr için böle bi hizmetleri yok.fakat gift card alarak parçaları satın alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Arkadaşlar ipodtan itunesa giriyorum mağaza bölümünde albümler var, sample'larını dinliyorsun süper bi olay ya. Üstelik ne kadarda kalileti çalıyor. Satın almak gerekiyor ama paypal hesabını verip pi satın alınıyor acaba?

evet dediğin gibi ordaki 30saniye dinlediğimiz şarkılar oldukça kaliteli fakat satın almak için iTunes hesabın olması gerekiyor.oda şu an imkansız tr için böle bi hizmetleri yok.fakat gift card alarak parçaları satın alabilirsin

gift card?

• İpod destek'e mail attım daha derli toplu olması için burayada koyuyorum, yardımcı olan olursa sevinirim.

Merhaba,

İpod Touch kullanıcısıyım(8GB), dün "youtube" simgesine tıkladığımda aşağıdaki hata ile karşılaştım;

"You must fist connect to İTunes with an Internet connection to enable YouTube."

Wireless'ten uzakta değilim, format attım, antivirüs vs program yüklemedim, en son sürüm itunes kurdum fakat sonuç aynı. Ipod'tan "itunes"e tıkladığımda bekliyor daha sonra oda hata veriyor, bağlanamıyor.

İtunes'den store girmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum;

http://img525.imageshack.us/img525/4492/adszbo8.jpg

---

Ne yapmam konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

gift card?

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-itunes-Gift-Card-15_W0QQidZZ8237017

• ZiPhone 3.0 'ı Deneyen Var Mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

ZiPhone 3.0 'ı Deneyen Var Mı ?

bi kisi bisi yazmıstı hakkında onceki sayfada yada ondan onceki sayfada kotu mu demisti ne demisti
  • ben kurdum ziphone 3.0. gayet iyi. en azından ana menüye atmıyor fazla. eskiden daha çok atıyordu.

bide bir soru soracam.
    bu drummer, guiarist ve pianist demo mu? ilk seferlerinde çalıştılar ama artık ses çıkarmıyorlar.
  • quote:

İtunes üyeliğinden bahsediyorsanız ücretsiz olarak bulunabiliyor, ben ücretsiz olarak üye oldum.
    Farklı bişeyden bahsediyorsanız bilemiyecem
    Googleda arattırınca çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 1 Nisan 2008; 20:59:53 >
  • parçaları satın almak için iTunes Türkiye store yok
  • merhabalar aleti alalı 5 gün oldu ama ilk defa bu gün wireless kullandım ve aletin keyfini ilk defa gerçek olarak çıkardım

ewdeki normal modemi ucuz yollu bir wireless modem ile değiştirmek farz oldu :(
  • iBand
    http://youtube.com/watch?v=Mh0VX74alwk
    http://youtube.com/watch?v=mwoPgnvpPQg

Gerçekten eğlenceli olmuş.

quote:

O sampleları dinlemek yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 1 Nisan 2008; 20:46:16 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 1 Nisan 2008; 21:08:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umberto

merhabalar aleti alalı 5 gün oldu ama ilk defa bu gün wireless kullandım ve aletin keyfini ilk defa gerçek olarak çıkardım

wireles modem yerine router alabilirsin daha az maliyeti olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umberto

merhabalar aleti alalı 5 gün oldu ama ilk defa bu gün wireless kullandım ve aletin keyfini ilk defa gerçek olarak çıkardım

wireles modem yerine router alabilirsin daha az maliyeti olur

router nedir ve ne kadardır ?
  • normal modemine wireles özelliği katan bi cihaz.hepsiburada'da vardı 26 ytl sanırım.wireles router die arat.
  • quote:

normal modemine wireles özelliği katan bi cihaz.hepsiburada'da vardı 26 ytl sanırım.wireles router die arat.

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?categoryID=2696

malesef bulamadım :( bir kaç yere daha baktım

dediğini bulamazsam şunu alıcam

http://www.mavibilgisayar.com/ud/4027

• JB yapıcam ziphone 3 versiyonu ile fakat restore edemiyorum cihazı.
    iTunes hata veriyor. Tanımlayamıyor da sorunu.
    iTunes'ı ve ipod'u tekrar başlattım yine olmadı, bilgisayarı yeniden başlattım yine olmadı.
    Restore etmeden JB yapıyorum. Sorun olmaz umarım. Cihazdan dumanlar çıkarsa yazarım buraya.
  • benim dediğim buydu ama kalmamış çok uygun fiyattan satıldı çünkü bende almıştım

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2696&productid=bd61944
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.