Yafs ilk 9u inndridim 10 we 11 indiremiom bir türlü...
sen şunu 1.5 olarak sıkıstırsan we biyere upload etsen ne makbule geçer...
içinde tüm patchler sesler haritalar herşey olan bir dosya çok güzel olurdu...
Bi ilgilenirsen çok seviniriz
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
Dostlar biri bana cs source map packlerini en güncel şekilde yayımlayan site linki verebilirmi.çok lazım....acill
Alıntıları Göster
dostum az daha sabret sana full map adres vereceğim ama daha bitmedi. başka adrelerde veririm ama hepsi yok. 400 civarı harita olacak... ve css hakkında her şey.
quote:
Orjinalden alıntı: utkansertkaya
Dostlar biri bana cs source map packlerini en güncel şekilde yayımlayan site linki verebilirmi.çok lazım....acill
quote:
Orijinalden alıntı: webportalim
dostum az daha sabret sana full map adres vereceğim ama daha bitmedi. başka adrelerde veririm ama hepsi yok. 400 civarı harita olacak... ve css hakkında her şey.
quote:
Orjinalden alıntı: utkansertkaya
bu arada blue shift ve opposing force oynayan var mı hiç. bunların ayrı botları falan da var galiba. bunları bulamadım. hep aynı silahlardan bıktım da.
quote:
Orijinalden alıntı: turkuazim
bu arada blue shift ve opposing force oynayan var mı hiç. bunların ayrı botları falan da var galiba. bunları bulamadım. hep aynı silahlardan bıktım da.
Alıntıları Göster
bende yok....
quote:
arkadaşlar bu konu önemli. updateleri yapıpta sorun yaşayanların dikkatine:
eğer updateleri aşşağıdaki ana oyunu üzerine yaparsanız sorun yaşamazsınız. benim sayfanın başında hazırlayıp yayınladığım. css_full-online_071004_filespace.ru üzerine update 9 dahil olanların yapılmış halidir. en alttakinin üzerinede olur. sorun yaşamazsınız. benim hazırlamış olduğum dosya bot patch yapılmıştır. kendi çapında map patch'e de sahiptir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: turkuazim
şu adreste steaminstall_opfor.exe adında 289 mb'lık bir dosya var sanırım sorunun cevabı burda.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: turkuazim
şu adreste steaminstall_opfor.exe adında 289 mb'lık bir dosya var sanırım sorunun cevabı burda.
arkadaşlar bu konu önemli. updateleri yapıpta sorun yaşayanların dikkatine:
eğer updateleri aşşağıdaki ana oyunu üzerine yaparsanız sorun yaşamazsınız. benim sayfanın başında hazırlayıp yayınladığım. css_full-online_071004_filespace.ru üzerine update 9 dahil olanların yapılmış halidir. en alttakinin üzerinede olur. sorun yaşamazsınız. benim hazırlamış olduğum dosya bot patch yapılmıştır. kendi çapında map patch'e de sahiptir.
o link çalışmıyor çünkü daha öncede söylediğim gibi birinci link in aylık kullanımı doldu. ücretsiz host olduğu için beklemekten başka yapacak bişi yok.