Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.858
Cevap
94
Favori
755.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tetete37

Kırkağaç....
    Bana 900Km!!!
    Önceki yazılarımda bu buluşmayı söz konusu etmiştim.
    Türkiye'nin değilde ortalamanın yani buradaki kişilerin yaşam yerlerine göre en ortalama yer Bolu...
    Bolu'da Yedigöller denilen bir yer var belki göreniniz vardır (ben görmedim)
    Kahvaltı, banklar, sonbaharın yaprak dökümü... Bunların hepsini bir arada yaşamak için ve kilometreler bazında aşağı yukarı herkesin aynı yolu katedebilmesi babında en güzel orta buluşma noktası.
    Ben hemfikirim hondaşlar
    Her yere gelirim ama Pazar günü olmasına dikat edelim.
    Mesela bayramdan sonraki 27 EKİM 2013
    Hem bayram trafiğini atlatmış oluruz hemde şöyle düğünler falanda azalır; Nasıl?

Alıntıları Göster
    bolu mantıklı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

bolu mantıklı görünüyor.

Alıntıları Göster
    bolu banada uyar.
  • fotbes kullanıcısına yanıt
    Aahahah :)
  • Gelirseniz misafir ederim diye söylemiştim Hatta yatılı gelirseniz Alayın revirinde 140 tane yatağım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Gelirseniz misafir ederim diye söylemiştim Hatta yatılı gelirseniz Alayın revirinde 140 tane yatağım var
    çoğunluk nereyi isterse, orası olur.

ama manisa'dan ötesi bana uymuyor.
    çünkü aile, hayat ve iş konumu gereği şu an için uzağa açılamıyorum :(

bu yüzden oyum manisa kırkağaç için

• Bence bir kuzey bir de guneyde 2 toplanti olsun. Bolu cok uzak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimler katılmayı düşünüyor? Ona göre bir yer belirleyebiliriz...
    İstanbul-İzmit tayfasından haber var mı?
    Bu civarda olursa (Tırtağaç, Akhisar, Bergama, Dikili vs.vs.) mekan ayarlamaya çalışırım, misafir ederim.
    Ya da daha ortak bir nokta olursa, Kuzey Grubu için örneğin Balıkesir, Susurluk, Bursa, Ayvalık vs.vs. konuşabiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Kimler katılmayı düşünüyor? Ona göre bir yer belirleyebiliriz...
    İstanbul-İzmit tayfasından haber var mı?
    Bu civarda olursa (Tırtağaç, Akhisar, Bergama, Dikili vs.vs.) mekan ayarlamaya çalışırım, misafir ederim.
    Ya da daha ortak bir nokta olursa, Kuzey Grubu için örneğin Balıkesir, Susurluk, Bursa, Ayvalık vs.vs. konuşabiliriz..

Hocam kuzey tayfası diyon Ayvalık, Susurluk'tan bahsediyon
    Egenin kuzeyi demi! Yanlış mı anladım? çünkü dediğin yerler minimum total 750km!!!

Çift tayfada neymiş...
    Hepimiz bir arada olalım işte, ne anlamı var bölünmenin...
    Bolu-İstanbul 225km
    Bolu-İzmir 520-550km
    Bolu-Ankara 170km
    Bolu-Kastamonu 280km
    Bolu-Antalya 690km

Çok okuyan mı bilir çok gezen mi?
    Hadi toplanak bi ayar çekin yaavv...

Mustafa abeey sensiz olmaz, bi yolunu bulcaz ortaklaşa tarih ayarlayalım

• İzmir ve İstanbul ekibinin ortasında bir yer olarak düşünmüştüm:)
    Bolu civarı çok güzel olur, Abant ve Gölcük'ü gördüm 1997-98'de hayran kalmıştım.
    500-600 km geleceksen bir gün kalmak isterim, günü birlik çok mantıklı olmaz.

• Tarih uygun olursa mutlaka katılmak isterim dostlar.
    Bayramdan sonra 24 25 26 ekimde Antalya Göynük La Mer Otel de 3 günlük hakem seminerinde olacağım. İzmit yalova ve Bursa dan arkadaşları alıp büyük ihtimalle benim arabayla Afyon üzeri yolculuk edeceğiz. Henüz tam kesinleşmiş değil araçla gitme işi. Guzergahta bulunan arkadaşlar bir çay ısmarlar belki haberlesirsek
    26 ekim öğleden sonra yola çıkacaz dönüş için. 27 ekim Pazar kesinleşir ise buluşma için ona göre kesin arabayla giderim. Dönüş otobüste uzun sürer. Bolu olursa şahsım adına memnun olurum ama diğer arkadaşlar için daha uygun yakın vs. Mekan ayarlanırsa ona da katılmaya çalışırım. Bu arada kış lastiği çok büyük ihtimalle nokian wr d3 olacak tanesi 335tl den. Ayrıca 18 jantlar bayiide depoda duracak ücretsiz world card 3 ay erteleme 8 taksit

• 1000 km lik bir yakıt ölçümü yaptım ve paylaşmak istedim. Tamamen istanbul şehir içi ve bizim ufaklığı uyutmak için kısa parkurlar mevcut. Arada köprü trafiği ve gazlamalar dahildir :)

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

diğer bir konu da buluşma için pazar günü çok daha iyi olur kanısındayım. ancak herkes cumartesi derse ona da bir şekilde uyabilirim bolu ve Istanbul çevresi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 14 Ekim 2013; 10:04:41 >

• yeni yazılım ile şanzıman yığılma sorunu düzeliyor mu arkadaşlar ? yokuşta geri kaçmaması için neler yapıyorsunuz ? yan sanayi far stop parça bulunuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

yeni yazılım ile şanzıman yığılma sorunu düzeliyor mu arkadaşlar ? yokuşta geri kaçmaması için neler yapıyorsunuz ? yan sanayi far stop parça bulunuyor mu ?

Yeni yazılım ile vites geçişleri iyileşip yığılma sorunu nispeten düzeliyor ama mucize beklenmemeli. Tek kavramalı yarı otomatik şanzımanlarda en iyisi bile olsa bir en kötü çift kavrama bir seriliğini veya en kötü bir tork konvertörlü tam otomatik şanzımanın konforunu veremez.
    Yokuşta geri kaçırma için babadan kalma el freni yöntemi işe yarar ama el freni kullandığımı pek bilmem. Frenden ayağı çekip gaza yüklenince gayet rahat devam ediyor yoluna. Biraz alışkanlıkla çözülür bir mesele. Çünkü bir manuel gibi ayağı frenden çektikten sonra debrijaın kavrama noktasına kadar ayağı çekme vs. meselesi yok.
    Yan sanayi ürün bulmak zor olur. En güzeli kaskolu binmek.
    Gerekli durumlarda çıkmacılardan parça tedarik edilebilir veya ebay'de hemen her parçayı bulmak mümkün.

Buluşma ile ilgili olarak söyleyeceğim c.tesi-pazar dahil çalışıyor olmam. Yalnız bir boşluk denk getirirsem kaçırmam.
    İstanbul grubu olarak bir buluşma yapsak en azından başlangıç için olur ama...

Hakkı İstanbul taraflarında iken yaparsak
    1-Ben
    2-Hakkı
    3-gekren
    4-Onteo
    5-Mystii

İstanbul'dalar ve aktifler.
    Cree20 ve Buminhan'da Kocaeli'den atlar gelirse 7 araç oluruz.

• quote:

yeni yazılım ile şanzıman yığılma sorunu düzeliyor mu arkadaşlar ? yokuşta geri kaçmaması için neler yapıyorsunuz ? yan sanayi far stop parça bulunuyor mu ?
    Hepimizin Bayramı Mübarek Olsun Arkadaşlar...

Kazasız, belasız, cezasız ; kısacası dertsiz sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

Tarih uygun olursa mutlaka katılmak isterim dostlar.
    Bayramdan sonra 24 25 26 ekimde Antalya Göynük La Mer Otel de 3 günlük hakem seminerinde olacağım. İzmit yalova ve Bursa dan arkadaşları alıp büyük ihtimalle benim arabayla Afyon üzeri yolculuk edeceğiz. Henüz tam kesinleşmiş değil araçla gitme işi. Guzergahta bulunan arkadaşlar bir çay ısmarlar belki haberlesirsek
    26 ekim öğleden sonra yola çıkacaz dönüş için. 27 ekim Pazar kesinleşir ise buluşma için ona göre kesin arabayla giderim. Dönüş otobüste uzun sürer. Bolu olursa şahsım adına memnun olurum ama diğer arkadaşlar için daha uygun yakın vs. Mekan ayarlanırsa ona da katılmaya çalışırım. Bu arada kış lastiği çok büyük ihtimalle nokian wr d3 olacak tanesi 335tl den. Ayrıca 18 jantlar bayiide depoda duracak ücretsiz world card 3 ay erteleme 8 taksit

Hocam Antalya tarafindayken vaktin olursa bir çay ismarlamak isterim

• quote:

Sahibinden e girersen far, stop vb parçalarının çıkmasını bulabilirsin. Fiyat oldukça uyguna gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Yeni yazılım ile vites geçişleri iyileşip yığılma sorunu nispeten düzeliyor ama mucize beklenmemeli. Tek kavramalı yarı otomatik şanzımanlarda en iyisi bile olsa bir en kötü çift kavrama bir seriliğini veya en kötü bir tork konvertörlü tam otomatik şanzımanın konforunu veremez.
    Yokuşta geri kaçırma için babadan kalma el freni yöntemi işe yarar ama el freni kullandığımı pek bilmem. Frenden ayağı çekip gaza yüklenince gayet rahat devam ediyor yoluna. Biraz alışkanlıkla çözülür bir mesele. Çünkü bir manuel gibi ayağı frenden çektikten sonra debrijaın kavrama noktasına kadar ayağı çekme vs. meselesi yok.
    Gerekli durumlarda çıkmacılardan parça tedarik edilebilir veya ebay'de hemen her parçayı bulmak mümkün.

Buluşma ile ilgili olarak söyleyeceğim c.tesi-pazar dahil çalışıyor olmam. Yalnız bir boşluk denk getirirsem kaçırmam.

1-Ben
    2-Hakkı
    3-gekren
    4-Onteo
    5-Mystii

En kötü ihtimal böyle olabilir yani 7 kişi lakin büyük bir topluluk olursak biraz buraları sallarız gibime geliyor

İşin aslı bizim buralara davet etmek sizleri ama herkez bahane uydurur şimdi yok oturduğun yerde misafir mi bekliceksin kilometre yapmıcaksın!!! Yaylalar doğa yeşil mavi hepsi bir arada tam kafa dinleme yeri bizim buralar, bungolov tarzı oteller var oralarda misafir ederim diye düşünür oldum... Tabi bu teklifim ömür boyu geçerli ama siz ortak bir karar vereceksiniz. Şu da bir gerçek bende buluşmak için günü birlik bayağı km yapmaya hazırım Honda olunca yol pek de sıkıntı olmuyor hani
    Kadir artık izin mi alırsın kaçar mısın atlarmısın bilmem ama Hondaları tokuşturma işi olursa ne yapar eder bir ayar çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: tetete37

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

1-Ben
    2-Hakkı
    3-gekren
    4-Onteo
    5-Mystii

En kötü ihtimal böyle olabilir yani 7 kişi lakin büyük bir topluluk olursak biraz buraları sallarız gibime geliyor

İşin aslı bizim buralara davet etmek sizleri ama herkez bahane uydurur şimdi yok oturduğun yerde misafir mi bekliceksin kilometre yapmıcaksın!!! Yaylalar doğa yeşil mavi hepsi bir arada tam kafa dinleme yeri bizim buralar, bungolov tarzı oteller var oralarda misafir ederim diye düşünür oldum... Tabi bu teklifim ömür boyu geçerli ama siz ortak bir karar vereceksiniz. Şu da bir gerçek bende buluşmak için günü birlik bayağı km yapmaya hazırım Honda olunca yol pek de sıkıntı olmuyor hani
    Kadir artık izin mi alırsın kaçar mısın atlarmısın bilmem ama Hondaları tokuşturma işi olursa ne yapar eder bir ayar çekersin

Alıntıları Göster
    pehhhh...
    olmadı hondadaşın dediği gibi 2 ayrı buruşma yapalım.

güney bölgesi ve kuzey bölgesi için

keşke şartlarım şu an elverse, bolu'ya da moluya da gelirdim

• quote:

1000 km lik bir yakıt ölçümü yaptım ve paylaşmak istedim. Tamamen istanbul şehir içi ve bizim ufaklığı uyutmak için kısa parkurlar mevcut. Arada köprü trafiği ve gazlamalar dahildir :)

diğer bir konu da buluşma için pazar günü çok daha iyi olur kanısındayım. ancak herkes cumartesi derse ona da bir şekilde uyabilirim bolu ve Istanbul çevresi için.

gekren yakıt değerlerin harika bence!

Aynı şartlarda 1.6 motorlu birçok araba 10 litreyi geçiyor, biliyor musun :)

bkz cvhevrolet, opel, ford focus, mazda, reno vs vs...

- - -

Benim 1.4 teki tüketimim şu anda 8.1
    Ama hız ortalamam da 20 km..

seninki gibi 26km hız ortalaması olan zamanlarda 6.8 filan yakıyordum.
    Arada sadece 1.3 litre yakıt farkı var ki, önemli bir değer değil..

Yani sen benim gibi 20km hız ortalaması yapsan, 9.5 filan yakar sanırım.
    Ki bu da çok iyi..

1.8in yakıt ekonomisine hayranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotbes -- 14 Ekim 2013; 19:37:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotbes

quote:

1000 km lik bir yakıt ölçümü yaptım ve paylaşmak istedim. Tamamen istanbul şehir içi ve bizim ufaklığı uyutmak için kısa parkurlar mevcut. Arada köprü trafiği ve gazlamalar dahildir :)

gekren yakıt değerlerin harika bence!

Aynı şartlarda 1.6 motorlu birçok araba 10 litreyi geçiyor, biliyor musun :)

bkz cvhevrolet, opel, ford focus, mazda, reno vs vs...

- - -

Benim 1.4 teki tüketimim şu anda 8.1
    Ama hız ortalamam da 20 km..

seninki gibi 26km hız ortalaması olan zamanlarda 6.8 filan yakıyordum.
    Arada sadece 1.3 litre yakıt farkı var ki, önemli bir değer değil..

Yani sen benim gibi 20km hız ortalaması yapsan, 9.5 filan yakar sanırım.
    Ki bu da çok iyi..

1.8in yakıt ekonomisine hayranım

Alıntıları Göster
    Geçen gün goçdaş firmasından POLİSHER marka polisaj makinesi aldım.
    Koçtaş'ın kendi özel yaptırdığı, 2 yıl garantili bir ürün..

Ve sadece 150 tl olduğunu düşünürsek, harika bir ürün diyorum.

Emsalleri 400-600tl..
    Hatta 1.500tlye kadar olanlar var.

Geçen gece birisi, poposuyla filan arabamın ön çamurluğuna yaslanıp sürtünmüş bayağı..
    tozlar nedeniyle bir hayli kılcal çizik olmuş.

Polisaj makinem ilk sınavını verdi bugün..
    Pedi taktım ve düşük devirde başladım.
    sonra 1500e filan çıktım. 2-3 dakikada işlem tamam..
    Sonuç süpper ötesi :)

Artık hiç kimseye pasta cila, boya koruma parası vermem.
    150 liraya aldığım bu ürün, bana bir hayli tasarruf yaptıracak.

Tüm hondadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. (devir ayarlıdır. Maks 3000 devir)

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotbes -- 14 Ekim 2013; 20:46:40 >

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.