Şimdi Ara

Pc kasası arıyrum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar yeni kasa alıcam ama fazla bulamadım bana nereden hangi sitelerden bulabilirm yardımcı olurmusunuz...

Pc kasası arıyrum

• Kardeş bende 2. bir sistem kuracağım.Bayadır pc başında kasaları inceliyorum.Edindiğim bilgilere göre GMC'nin H-70 modeli ön planda.Gerek forum sitelerinde gereksede ticari sitelerden alıp kullanan arkadaşlar sağolsunlar yorumlarınıda esirgememişler.Ben daha ez evvel sipariş ettim bu kasayı sende bir incele bakalım neler diyeceksin.Ayrıca ön panelindeki LCD ekran sayesinde bayaca bilgi edeinmek mümkün ve önde 1400MM'lik arada ise 120mm'lik fanlar üstünde gelirken ön paneldeki orjinal fan kotrolcüsüde ayrı bir güzellik.Opsiyon olarak yan kapaktaki hava ızgaraları 80-92-120 lik fanlarada uygun.Her bakımdan kullanışlı gibi geldi bana.Bu kasayı hali hazırda kullananların tek yakınması biraz ağır olduğu konusu.Et kalınlığı oldukça kalın olan bir kasa yaklaşık 8 kilo kadar bir ağırlığa sahip. Ayrıca vidası montaj yapılmasıda apayrı bir güzellik.Sipariş ettim ben beklersen biraz daha 2 gün içinde elimde olacak.Sana tam detaylı olarak incelemesinide yapabilirim.

Saygılar.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=1013&Productid=bd70598#tablnk

Pc kasası arıyrum Pc kasası arıyrum
     Pc kasası arıyrum Pc kasası arıyrum Pc kasası arıyrum

• www.firebal.net adresine girmeyi denediniz mi?

Orjinalden alıntı: no_fear26

kardeş tşkler ama küçük olmayacak senin werdiğin kasanın en olarak büyük ama ben resimde koyduğum gibi modifiyeli kasalar arıyorum....

senin resimde koyduğunda modifiyeli değilki

bir kasaya okadar para vermeye gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corhi -- 2 Mart 2008; 11:28:03 >
  • kardes senı anlıyorum.bende yenı bır pc topladım kasayı cok arastırdım.sen modıfıyelı bır kasa arıyorsun.benım sana tavsıyem eger boyut sorun dıılse x-clio a380 bk kasa cok guzel ve de cok buyuk.ben de yenı aldım kasam dan memnunum.bıraz tuzlu ama
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.