Şimdi Ara

a4 tech mause aldım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün a4 tech x750bf marka mause aldım fakat bi sorunum var mauseyi kullanırken biraz havaya kaldırdığımda mause yer değiştiriyor bu olaya alışamadım acaba bunun çözümü var mı önceden kullandığım optik mausede böyle bi sorun yoktu lazerli mauselerin hepsinde bu sorunla karşılaşmak normal mi?

Australian Dream
  • düşük dpı da da birazda olsa sarsılma oluyor acaba bnm mausede mi sorun var yoksa genel olarak her mauseda olur mu ? bu
    quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Bence yüksek DPI kullanıyorsun ve havaya kaldırdığında zaten çok hassas kaldırdığında gidiyor.Düşük DPI ya geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 3 Şubat 2008; 0:58:45 >
  • Dostum selam.. Bende de F1 modeli var bu mouse'un. Bende birazcık yukarı kaldırdığımda eğer oynatırsam sağa sola gidiyor tabii.. Galiba anladığım kadarıyla senin sorunun kaldırınca oynatmadığın halde sağa sola gitmesi.. Mouse pad kullanıyormusun bilmiyorum eğer kullanmıyorsan bundan dolayı olabilir..Lazer mouse'lar böyle oluyor.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla lazer mausenin bu özelliği beni çok üzdü ben mauseyi kaldırmadan kullanamam cs oynarkende croshairin yerinden oynaması benim içi bir dezavantaj sağlıyor özellikle awp kullanırken
    quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Dostum selam.. Bende de F1 modeli var bu mouse'un. Bende birazcık yukarı kaldırdığımda eğer oynatırsam sağa sola gidiyor tabii.. Galiba anladığım kadarıyla senin sorunun kaldırınca oynatmadığın halde sağa sola gitmesi.. Mouse pad kullanıyormusun bilmiyorum eğer kullanmıyorsan bundan dolayı olabilir..Lazer mouse'lar böyle oluyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.