Şimdi Ara

direksiyon seti tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 100 ytl yi gecmeyecek bir direksiyon seti arıyorum vites olmazsa olmaz bu yönde tavsiyeleriniz nelerdir?

• momo (200 sanırım)al biraz pahalı ama değdiğini similasyon oyunlarında anlıycaksın ben casper twinturbo kull ondan da memnunum 40 lira fiyatı

Orjinalden alıntı: naykose

momo (200 sanırım)al biraz pahalı ama değdiğini similasyon oyunlarında anlıycaksın ben casper twinturbo kull ondan da memnunum 40 lira fiyatı

hocam bu twin turbo nasıl yani ne kadar cevirisen oyundaki tekerlekte okadarmı dönüyor en cok merak ettigm bu
    Audi A4 B8 2.0 TFSI Quattro S line S tronic // APR Stage 2 290 HP/470 NM - OEM Çift Susturucu Egzoz & Difüzör - OEM 3.0 TDI FMIC - Spor Katalizör (HFC) - RS4 Ön Panjur

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

bütün direksiyonlar analog olduğundan direksiyonu ne kadar çevirirsen o kadar döner ve ne kadar gaza basarsan o kadar hızlanır, tıpkı gerçek arabada olduğu gibi.

kerdes hepsi öyle diil bazılarının mod ları var ordan analog secilmesi gerekio yoksa ne kadar döndürürsen döndür tam dönüyo
    Fren Tavsiye... Set yada balata...
    11 yıl önce açıldı
    debriyaj seti hangi marka iyidir.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.