Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erh_tun

quote:

Orjinalden alıntı: zerolife

hız yine diplerde

Aynen bende de hız çok düşük.

Alıntıları Göster
    Şu an itibarı ile durum bu,kablonet.

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Şu an itibarı ile durum bu,kablonet.

Alıntıları Göster
    O zaman arkadaşa torpil geçiyorlar. Çünkü 15 dakika önce yine onlardaydım ve 150'nin altına düştüğünü görmedim hızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

quote:

Orjinalden alıntı: yengecx

Free olarak dünden beri 230kb/s altina düsmedi, iflas etmeye kararlilar bu sefer bunlar. 10gb indirmek icin birde interneti hizinin yukselttirmek gerekir cogu kisiye, böyle biraksinlar aman fazla gurcalamasinlar gaymak gibi iniyor.

yaw prem. la 20-40 arası yaaawww

Alıntıları Göster
    Ya arkadaş bu idm nie böle takıla takıla indiriyor anlamış değilim.

4 sn indiriyor, 4 sn bekliyor sonra aynen böyle devam ediyor.

10 dk da inecekse süre 20 dk ya uzuyor.

Premiumda da böyle mi oluyo ya. Anlamadım ben bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

quote:

Orjinalden alıntı: yengecx

Free olarak dünden beri 230kb/s altina düsmedi, iflas etmeye kararlilar bu sefer bunlar. 10gb indirmek icin birde interneti hizinin yukselttirmek gerekir cogu kisiye, böyle biraksinlar aman fazla gurcalamasinlar gaymak gibi iniyor.

yaw prem. la 20-40 arası yaaawww

Alıntıları Göster
    Ben rapidshare'i free kullanıyorum.Fakat indirmem tamamlandığında hemen yenisini indirebiliyorum.Bekleme süresi kalktı mı?Yoksa bende mi bişey var

Sorum şu:
    Rapid'in hangi server'ından hızlı download yapabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Ben rapidshare'i free kullanıyorum.Fakat indirmem tamamlandığında hemen yenisini indirebiliyorum.Bekleme süresi kalktı mı?Yoksa bende mi bişey var

Sorum şu:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Beramus_

Ben****'i free kullanıyorum.Fakat indirmem tamamlandığında hemen yenisini indirebiliyorum.Bekleme süresi kalktı mı?Yoksa bende mi bişey var

Sorum şu:

Rapid'de süre sınırı kalktı.Artık sadece 2 dk bekleyip 2.downloadu yapabilirsiniz.
    Ben genelde level3(2)yi kullanıyorum, gayet hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

quote:

Orjinalden alıntı: _Beramus_

Ben****'i free kullanıyorum.Fakat indirmem tamamlandığında hemen yenisini indirebiliyorum.Bekleme süresi kalktı mı?Yoksa bende mi bişey var

Sorum şu:

Rapid'de süre sınırı kalktı.Artık sadece 2 dk bekleyip 2.downloadu yapabilirsiniz.
    Ben genelde level3(2)yi kullanıyorum, gayet hızlı.

Alıntıları Göster
    çok şükür hızda normale döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

çok şükür hızda normale döndü

Alıntıları Göster
    Premium hesapta hız içler acısı server olarak Random seçili. Kısa zaman düzelir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Premium hesapta hız içler acısı server olarak Random seçili. Kısa zaman düzelir umarım.

Alıntıları Göster
    Premium ortalana 100k da geziniyor bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Premium ortalana 100k da geziniyor bende de

Alıntıları Göster
    Rapide giremiyorum ve indiremiyorum birşey şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Rapide giremiyorum ve indiremiyorum birşey şu anda

Alıntıları Göster
    şu an herşey normal dosya çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

Allah Allah ben niye giremiyorum ve dosya indiremiyorum ki o zaman

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

Allah Allah ben niye giremiyorum ve dosya indiremiyorum ki o zaman

Alıntıları Göster
    quote:

Traffic left: 25 309 MB

25 gblık hakkım mı kaldı acaba hesabımda??

• quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

Evet 25GB var şuan için, her gün 01:00'da 10GB daha ekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

quote:

teşekkürler,iyiymiş bu sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

quote:

teşekkürler,iyiymiş bu sistem

Alıntıları Göster
    Düzeldi valla 3 haftadır net bağlandı bu eve hiç bu kadar downloada abanmamıştım

• quote:

Düzeldi valla 3 haftadır net bağlandı bu eve hiç bu kadar downloada abanmamıştım

Alıntıları Göster
    Ne gecesi kaldı ne gündüzü hız ancak 10 dosya falan çekersem 400 ü geçiyor. Bir an önce düzeltilmesi lazım yoksa premium almanın bi anlamı kalmıycak. Ben çok download yapmak için değil istediğim şeyi hızlı indirmek için almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Ne gecesi kaldı ne gündüzü hız ancak 10 dosya falan çekersem 400 ü geçiyor. Bir an önce düzeltilmesi lazım yoksa premium almanın bi anlamı kalmıycak. Ben çok download yapmak için değil istediğim şeyi hızlı indirmek için almıştım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, neden hiç kimse bu download sorununun TT'den kaynaklandığını düşünmüyor ?

Bende de TT var, o kadar tutarsız download yapıyor ki full 100 KB indirmesi gerekirsen sürekli olarak 60-80-50-90 gibi farklı rakamlarda dl ediyor, hemen hiçbir zaman 100 stabil görmüyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi bunun sebebi de TT'nin alt yapısını geliştirmemesi, Türkiye'nin internet çıkış hızını arttırmaması !

İşte sizler de bu yüzden download sorunları yaşıyorsunuz. Sorununuz varsa TT'yi arayın sorun derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Arkadaşlar, neden hiç kimse bu download sorununun TT'den kaynaklandığını düşünmüyor ?

Bende de TT var, o kadar tutarsız download yapıyor ki full 100 KB indirmesi gerekirsen sürekli olarak 60-80-50-90 gibi farklı rakamlarda dl ediyor, hemen hiçbir zaman 100 stabil görmüyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi bunun sebebi de TT'nin alt yapısını geliştirmemesi, Türkiye'nin internet çıkış hızını arttırmaması !

İşte sizler de bu yüzden download sorunları yaşıyorsunuz. Sorununuz varsa TT'yi arayın sorun derim...

Alıntıları Göster
    işyeri serveri ile microsof sitesinden xpsp3 ü 1,7mb/sn hızla indirdim

aynı yerde rapidden (free) 20 kb/ sn de file factoryden 200kb sn hızla indiriyorum dosyaları

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakkan

Koblo İnternet kullanıyorum. Rapid hariç sorun yaşadığım bir site yok. Emule'de bile 100 kb/s'nin üzerine çıkıyorum. Sorunuzun cevabı 2 sayfa önceki mesajımda mevcut. Aynen kopyalıyorum buraya.

quote:

Rapid yine formunda bende. Şu yeni arayüze geçmeden önce hiç sorun yaşamazdım. Free indirirken bile sabit 118 - 120 kb/s indirirdim. Ne zaman yeni arayüze geçti o günden beri sık sık hız düşüklükleri yaşamaya başladım. Hızımı 120 civarlarında tutmak için 4 bazen 5 dosya indirmeye başladım eş zamanlı. Halbuki eskiden tek dosyada o hızı koruyabiliyordum. Bir de haftada birkaç defa aşağıdaki durum ile karşılaşıyorum ve birkaç saat düzelmiyor.

Bağlantımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını test etmek için başka bir siteden indirme işlemi başlattım (Nvidia) bu da onun sonucu.

Aslında ilk defasında 1 aylık almıştım premium denemek için, çok memnun kalınca ikinci defa 3 aylık uzattım ama işte bu esnada arayüz değişti ve sık sık sapıtmaya başladı. Tek kelime ile lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum. Şuan tek dosyada zaten rapid emule'yi geçemiyor bende. Bitemedi gitti şu aboneliğim de daha 3 hafta var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: hakkan

Koblo İnternet kullanıyorum. Rapid hariç sorun yaşadığım bir site yok. Emule'de bile 100 kb/s'nin üzerine çıkıyorum. Sorunuzun cevabı 2 sayfa önceki mesajımda mevcut. Aynen kopyalıyorum buraya.

quote:

Rapid yine formunda bende. Şu yeni arayüze geçmeden önce hiç sorun yaşamazdım. Free indirirken bile sabit 118 - 120 kb/s indirirdim. Ne zaman yeni arayüze geçti o günden beri sık sık hız düşüklükleri yaşamaya başladım. Hızımı 120 civarlarında tutmak için 4 bazen 5 dosya indirmeye başladım eş zamanlı. Halbuki eskiden tek dosyada o hızı koruyabiliyordum. Bir de haftada birkaç defa aşağıdaki durum ile karşılaşıyorum ve birkaç saat düzelmiyor.

Bağlantımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını test etmek için başka bir siteden indirme işlemi başlattım (Nvidia) bu da onun sonucu.

Aslında ilk defasında 1 aylık almıştım premium denemek için, çok memnun kalınca ikinci defa 3 aylık uzattım ama işte bu esnada arayüz değişti ve sık sık sapıtmaya başladı. Tek kelime ile lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum. Şuan tek dosyada zaten rapid emule'yi geçemiyor bende. Bitemedi gitti şu aboneliğim de daha 3 hafta var.

Alıntıları Göster
    Bu da şuanki durum. Aynı dosyanın netlod ve rapid hızları.

NETLOAD

RAPID

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 6 Eylül 2008; 14:45:22 >

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.