Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grand theft

Selam arkadaşlar
    Rapidshare ile bi sorunla karşılaştım sorunum şu (FREE USER) Butonuna bastığımda saniyeler gerilemiyor ve en altta ise şöyle bi yazı çıkıyor:

Redeem your RapidShare-PrePaid-Card (CONTİNUE)

* Our recommendation: With the 90 days account you do not make any long term commitments, but still save 17% in comparison with a 30 days account
    Böyle bir sorun ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim cevablarınızı bekliyorum saygılar

Alıntıları Göster
    yıldız işareti olan yerler rapid arkadaşlar ismini tam yazdığım için heralde sistem * işareti olarak algıladı

• quote:

yıldız işareti olan yerler rapid arkadaşlar ismini tam yazdığım için heralde sistem * işareti olarak algıladı

Alıntıları Göster
    eğer önceden premiumm kullanıcısıydıysan, logout yapman lazım.
    yok değilsen, rapid freelere kısıtlama yapmış olabilir. alttaki yazıdada 3 aylık alırsan 1 aylık hesaptan daha hesaplı olacağını belirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonIVX

eğer önceden premiumm kullanıcısıydıysan, logout yapman lazım.
    yok değilsen, rapid freelere kısıtlama yapmış olabilir. alttaki yazıdada 3 aylık alırsan 1 aylık hesaptan daha hesaplı olacağını belirtiyor.

Alıntıları Göster
    Yok şimdiye kadar hiç premium üyeliği almadım
    Ben bu aralar Rapiddien çok dosya indiriyorum da ve partların her biri 50 MB acaba çok indirdiğimden dolayı bana böyle bir tekliftemi bulundu
    yada modemi resetlesem olur mu?
    Ama bence çok dosya indirdiğimden dolayı yeter indirdin bir premium al artık mı diyor
    Bakalım ilerde ne olacak?

• quote:

Yok şimdiye kadar hiç premium üyeliği almadım
    Ben bu aralar Rapiddien çok dosya indiriyorum da ve partların her biri 50 MB acaba çok indirdiğimden dolayı bana böyle bir tekliftemi bulundu
    yada modemi resetlesem olur mu?
    Ama bence çok dosya indirdiğimden dolayı yeter indirdin bir premium al artık mı diyor
    Bakalım ilerde ne olacak?

Alıntıları Göster
    rapidsharedown programı ile artık linklerin hiçbiri inmiyor bende , genel bir sıkıntı varmı acaba ortada . tüm ekledigim linkler program tarafından siliniyor otomatik.
    versiyon 4.16 22

son versiyonda da silmesede öyle bekliyor indirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

rapidsharedown programı ile artık linklerin hiçbiri inmiyor bende , genel bir sıkıntı varmı acaba ortada . tüm ekledigim linkler program tarafından siliniyor otomatik.
    versiyon 4.16 22

son versiyonda da silmesede öyle bekliyor indirmiyor.

Alıntıları Göster
    bu konu hayla yaşıyormu ya rapid mevzusunun artık kapandığını düşünmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

evt hayla yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

evt hayla yaşıyor

Alıntıları Göster
    1) is rapid STILL ALIVE , diyecem herkes gibi ?
    2) is there any FISH are duped by suckers around??? Hala böyle hamsi emaillere inanan varmı bana gunde 100 tane WARNING HOTMAIL veya
    WARNING FBI, warning......... YOU WON..... gibi gerzekce mesajlar cıkıyor ve bende hazırladıgım 1.5 sayfalık %100.00 küfür dolu emaili
    arkadaşlara geri postalıyorum.

Rapiiiiiiiiiiidddddddd ooğğğlum siz bittiniz beeeeeeeeee artık yırtının yırtının 3 vakte kalmaz sizi gömeriz bu kafayla

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

1) is rapid STILL ALIVE , diyecem herkes gibi ?
    2) is there any FISH are duped by suckers around??? Hala böyle hamsi emaillere inanan varmı bana gunde 100 tane WARNING HOTMAIL veya
    WARNING FBI, warning......... YOU WON..... gibi gerzekce mesajlar cıkıyor ve bende hazırladıgım 1.5 sayfalık %100.00 küfür dolu emaili
    arkadaşlara geri postalıyorum.

Rapiiiiiiiiiiidddddddd ooğğğlum siz bittiniz beeeeeeeeee artık yırtının yırtının 3 vakte kalmaz sizi gömeriz bu kafayla

Alıntıları Göster
    Bu şarkı tüm rapid severlere gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Bu şarkı tüm rapid severlere gelsin

Alıntıları Göster
    Rapidin bitmesi daha çok uzun sürer.Şuana kadar internet paylaşımının çok büyük bir kısmına sahip adamlar.Bugünden sonra kimse yükleme yapmasa dahi şuanki dosyalar aylarca yeter adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Rapidin bitmesi daha çok uzun sürer.Şuana kadar internet paylaşımının çok büyük bir kısmına sahip adamlar.Bugünden sonra kimse yükleme yapmasa dahi şuanki dosyalar aylarca yeter adamlara

Alıntıları Göster
    bende şu andan itibaren kimse dosya yuklemese 2011 sonuna dek disklerinin %70 i boşalır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 19 Nisan 2010; 14:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

bende şu andan itibaren kimse dosya yuklemese 2011 sonuna dek disklerinin %70 i boşalır .

Alıntıları Göster
    rapid matematiksel olarak iflas etmiştir
    şuanda rapidsh are.de konumuna geldi
    artık sadece kepengi çekmesi kaldı oda birgün olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

rapid matematiksel olarak iflas etmiştir
    şuanda rapidsh are.de konumuna geldi
    artık sadece kepengi çekmesi kaldı oda birgün olur

Alıntıları Göster
    Biraz fazla abartmıyomuyuz sanki

Rapidin batacağı falan yok bence.

Alternatif link olarak rapid vermek neyse de. Halen daha sadece rapide deli gibi upload yapan kişiler var forumlarda. Tabiki bir azalma var ama öyle kolay kolay piyasadan çekilecek gibi değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Biraz fazla abartmıyomuyuz sanki

Rapidin batacağı falan yok bence.

Alternatif link olarak rapid vermek neyse de. Halen daha sadece rapide deli gibi upload yapan kişiler var forumlarda. Tabiki bir azalma var ama öyle kolay kolay piyasadan çekilecek gibi değiller.

Alıntıları Göster
    görmek istediklerinizi gerçekten olmuş gibi anlatıyorsunuz arkadaşlar :) rapid herkese kazık attı farkındayız ama durumu hiç de kötü değil. şuan en yeni diziler/filmler/albümler/yazılımlarda her forumda rapid linki bulabiliyorsunuz. yok rs.de ye dönmüş yok batmış piyasadan silinmiş.

gerçekçi olalım ama değil mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

görmek istediklerinizi gerçekten olmuş gibi anlatıyorsunuz arkadaşlar :) rapid herkese kazık attı farkındayız ama durumu hiç de kötü değil. şuan en yeni diziler/filmler/albümler/yazılımlarda her forumda rapid linki bulabiliyorsunuz. yok rs.de ye dönmüş yok batmış piyasadan silinmiş.

gerçekçi olalım ama değil mi :)

Alıntıları Göster
    daha önceki sayfalarca bütün kehanetlerimiz gerçek oldu
    para kalkar dedik kalktı hediye kalkar dedik kalktı
    batar demiyorum bile artık batmıştır bariz belli
    siteyi şuanda kapatıp biz iflas ettik bittik deyip dünyaya rezil edecek değiller kendilerini
    o site yıllarca açık kalabilir bunun bir önemi yok bence
    ama matematiksel olarak işi bitmiştir bundan sonrası teferruat

• quote:

Orijinalden alıntı: 435431543543535

daha önceki sayfalarca bütün kehanetlerimiz gerçek oldu
    para kalkar dedik kalktı hediye kalkar dedik kalktı
    batar demiyorum bile artık batmıştır bariz belli
    siteyi şuanda kapatıp biz iflas ettik bittik deyip dünyaya rezil edecek değiller kendilerini
    o site yıllarca açık kalabilir bunun bir önemi yok bence
    ama matematiksel olarak işi bitmiştir bundan sonrası teferruat

Alıntıları Göster
    para olayını geri getirse 1 ayda eski haline döner.kısacası rapid batmaz arkadaşlar.keşke batsa

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

para olayını geri getirse 1 ayda eski haline döner.kısacası rapid batmaz arkadaşlar.keşke batsa

Alıntıları Göster
    Rapidin son birkaç aydır iyice bittiği konu adult'tır. Hd film, oyun vs'de hala lider. Tabiki şunuda söylemek lazım eskiden hotfile'i sadece adultta görürken şuan her konuda (hd film,oyun,müzik) rapide alternatif veriliyor. Bunun yanında sadece hotfile verenlerde gittikçe artıyor. Zira çokta normal, kazancı olmayan işi ancak sharing is caring düşüncesine sahip uploader'lar yapar. Onlarında sayısı çok fazla değil

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Rapidin son birkaç aydır iyice bittiği konu adult'tır. Hd film, oyun vs'de hala lider. Tabiki şunuda söylemek lazım eskiden hotfile'i sadece adultta görürken şuan her konuda (hd film,oyun,müzik) rapide alternatif veriliyor. Bunun yanında sadece hotfile verenlerde gittikçe artıyor. Zira çokta normal, kazancı olmayan işi ancak sharing is caring düşüncesine sahip uploader'lar yapar. Onlarında sayısı çok fazla değil

Alıntıları Göster
    şu günlük 5 gb kota hf yok sanırım bende rapid üyesiyim iyice sıkılmaya başladım
    bu kotadan

• quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

şu günlük 5 gb kota hf yok sanırım bende rapid üyesiyim iyice sıkılmaya başladım
    bu kotadan

Alıntıları Göster
    Donations'ta 2 tanesi 10000 ' i aştı. Diğerinin de bitmesine son 1100€. Bakalım yeni bir saçmalık mı çıkaracak yoksa süpriz mi yapacak bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Donations'ta 2 tanesi 10000 ' i aştı. Diğerinin de bitmesine son 1100€. Bakalım yeni bir saçmalık mı çıkaracak yoksa süpriz mi yapacak bize

Alıntıları Göster
    Yeni bir haber var. özetleyecek birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

Yeni bir haber var. özetleyecek birisi var mı?

Alıntıları Göster
    RapidShare AG eski CEO'su Bobby Chang gorevinden ayrildi.yeni patron Christian Schmid.Batisin ayak sesleri.Hala devam edicez filan diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.