Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: naylon branda

netload ile HD paylaşım yapın rapidin yüzüne bile bakmazsınız,HD de netload rapidi solluyor yavaş yavaş

+1

HD'den kastınız BRRIP tarzı 2.5-3 gb'lık sunumlar mı, yoksa 8-30gb arası sunumlar mı? hangisi olduğu çok önemli.

ayrıca en genel 4 türk/yabancı forumu kullanıyorum ve ne yalan söyleyeyim netload linkini günde iki ya da üç kere görüyorumdur. hep rapid + hotfile

720p, 1080p , Hatta arada Untouched HD (40-50GB) filmleri upload ediyorum. Hergün 5 film konusu açıyorum 6 tane foruma.

BRRip , m-HD falan bunlarda indirilirde ben uğraşmıyorum açıkcası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

quote:

quote:

netload ile HD paylaşım yapın rapidin yüzüne bile bakmazsınız,HD de netload rapidi solluyor yavaş yavaş

+1

HD'den kastınız BRRIP tarzı 2.5-3 gb'lık sunumlar mı, yoksa 8-30gb arası sunumlar mı? hangisi olduğu çok önemli.

ayrıca en genel 4 türk/yabancı forumu kullanıyorum ve ne yalan söyleyeyim netload linkini günde iki ya da üç kere görüyorumdur. hep rapid + hotfile

720p, 1080p , Hatta arada Untouched HD (40-50GB) filmleri upload ediyorum. Hergün 5 film konusu açıyorum 6 tane foruma.

BRRip , m-HD falan bunlarda indirilirde ben uğraşmıyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    akşam pc yi açık bıraktım yağmur yüzünden internet kopuk kopuk gelmiş 16 değişik IP den giriş yapılmış gözüküyor, sabah baktığımda şifrem geçersizdi, yenisi mailime gelmişte, kaçıncıda komple kapanıyordu onu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: statics

akşam pc yi açık bıraktım yağmur yüzünden internet kopuk kopuk gelmiş 16 değişik IP den giriş yapılmış gözüküyor, sabah baktığımda şifrem geçersizdi, yenisi mailime gelmişte, kaçıncıda komple kapanıyordu onu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Genellikle 3te kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyak22

Genellikle 3te kapanıyor.

Alıntıları Göster
    teşekkürler kardiyak22 bu ilkti

Ben IDM ile indiriyorum bu internet kopmalarından sonra otamatik olarak tekrar tekrar indirmeyi deniyor. denemesini istemiyorum internet kopunca dursun bir işlem yapmasın böyle bir ayar varmı seçeneklerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: statics

teşekkürler kardiyak22 bu ilkti

Ben IDM ile indiriyorum bu internet kopmalarından sonra otamatik olarak tekrar tekrar indirmeyi deniyor. denemesini istemiyorum internet kopunca dursun bir işlem yapmasın böyle bir ayar varmı seçeneklerde?

Alıntıları Göster
    Yaw arkadaşlar rapid mi yavaş yoksa başka sorunlar mı var?900 ile inceği yere 70-80 ile iniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Yaw arkadaşlar rapid mi yavaş yoksa başka sorunlar mı var?900 ile inceği yere 70-80 ile iniyor...

Alıntıları Göster
    Netlimitsize geçtim. Rapid 800-900 ile indiriyorum. Herşey iyi güzel ama, günlük 5 gb sınır varmış. Sizce bu çok az deği mi? Downloadların daha az sayıldığı bir zaman aralığı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Netlimitsize geçtim. Rapid 800-900 ile indiriyorum. Herşey iyi güzel ama, günlük 5 gb sınır varmış. Sizce bu çok az deği mi? Downloadların daha az sayıldığı bir zaman aralığı var mı?

Alıntıları Göster
    var gece 3 sabah 11 arasında indirirsen kotaya yüzde 10 yansır
  • quote:

var gece 3 sabah 11 arasında indirirsen kotaya yüzde 10 yansır

Tamam sağolasın. Rapid downloadlarını o aralar yaparım artık.
  • ---------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 8 Nisan 2010; 16:57:53 >
  • quote:

netlimitsiz tarifesini hakkında fikrin var mı hocam
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    zibilyon tane netlimitisiz başlığı var forumda, rapid konusunu rahat bırakın bari.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm

• quote:

quote:

• quote:

quote:

Biliyorum 15gb'dan sonra hız düşüyor ama şu an için bir düşme yok. Şansıma güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 8 Nisan 2010; 20:38:05 >

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum 15gb'dan sonra hız düşüyor ama şu an için bir düşme yok. Şansıma güveniyorum

3 Aydır düşme falan yok indirmeye devam

• quote:

Alıntıları Göster
    ya arkdaslar rapd 5 k pre puanımı sılmıs ne ısıdr anlamadım varmı anlayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-krall

ya arkdaslar rapd 5 k pre puanımı sılmıs ne ısıdr anlamadım varmı anlayan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tinypic tüm capslarmı silmiş . mail attım geri yükleyin diye sizce yüklerler mi aksi halde tüm paylaşımlarım ile tek tek uğraşmak gerekecek ve tüm forumlarla ki bunu hiç istemiyorum buna ne zaman yeter nede psikoloji dayanır ne yapmalıymı sizce :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal084

Arkadaşlar tinypic tüm capslarmı silmiş . mail attım geri yükleyin diye sizce yüklerler mi aksi halde tüm paylaşımlarım ile tek tek uğraşmak gerekecek ve tüm forumlarla ki bunu hiç istemiyorum buna ne zaman yeter nede psikoloji dayanır ne yapmalıymı sizce :(((

Alıntıları Göster
    silme sebebi neymiş? tinypic hesabında kapatıldımı?
  • quote:

silme sebebi neymiş? tinypic hesabında kapatıldımı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar vps kullanan veya türkiye dışında olanların yardımına ihtiyacım var share-cash adlı siteden 20kblik birşey indirmem lazım ancak türkiye ipleri bu sitede banlı.Vps veya türkiye dışında olan arkadaşımız o dosyayı rapid veya hotfile yükleyebilrse çok makbule geçer

yardım edicek olan özel mesaj atabilir linki atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

arkadaşlar vps kullanan veya türkiye dışında olanların yardımına ihtiyacım var share-cash adlı siteden 20kblik birşey indirmem lazım ancak türkiye ipleri bu sitede banlı.Vps veya türkiye dışında olan arkadaşımız o dosyayı rapid veya hotfile yükleyebilrse çok makbule geçer

yardım edicek olan özel mesaj atabilir linki atarım

başka biyerde olmayıpda sadece orada olan 20kb lık şeyi çok merak ettim doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    DoQi

öm ile gönder yardımcı olayım..

bu arada 10.000 olsun da bıraksınlar bu bağış sistemini diye bekliyorum 10.000'i aştı, böyle devam mı edecek acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 10 Nisan 2010; 19:13:21 >
  • 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.