Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.656.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Roborock aldım KVK garantili, ithalatçısı tanıdıktı peşin oldu ama uyguna geldi. Daha kurmadım. No mop Zone olayı ve halıları daha iyi süpürmesine 1000 lira değer dedim açıkçası, değmez derseniz anladığım kadarıyla diğeri de iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocamRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• szkrb S kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim yanıtınız için:)

• saringan S kullanıcısına yanıt

marka model?

• Bizim cihazlara güncelleme gelmiş sizde bir gelisme var mı ? Bütün modellere standart gelen bir güncellememi acaba.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilozof İ kullanıcısına yanıt

@ilozof

evefone garantili 4349 tl ye alıcam büyük ihtmal araştırmaktan yorgun düştüm.

avm lerdeki mi store mağazalarını aradım onlarda evefone servisine veriyormuş. Mağazadan aldığımı farzederim dedim kendimi ikna edip alıcam gittigidiyordan

link aşağıda (efsane üyelik yaparsanız 200 tl indirimli hali 4349)

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/roborock-s5-max-robot-supurge-beyaz-resmi-distributor-garantili_pdp_615618008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

güzel dileklerin için sağol hocam; ''Zaten @ hocamızın robotu piyasaya girince roborock un tahtını sallayacak gibi duruyor :) Bu mevzulara da çok gerek kalmayacak gibi :)''

Roborock ya da x bir markanın tahtını sarsmaktan çok çok önce, satış sonrasına TR' ye önem versin, yatırım yapsın, kullanıcılarını yarı yolda bırakmasın o da kazansın biz de kazanalım(kafamız rahat etsin) kafi.

Yine söylüyorum 360 s9' u aldığım gün bütçem imkan verseydi s5 max alırdım.

Hiç letgo da falan aradın mı hocam. Ben şans eseri kapalı kutu bulmuştum. Herhangi bir arayışa letgo ya bakmak lazım yaa 

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Güncelleme robotların önce % 10 una gönderiliyor. Bir sorun geri dönüş olmazsa diğer robotlara da gönderiliyor.

• Roborock S5 Max

4293 TL ye Evofone garantili mi?

4450 TL ye Ekay garantili mi?

Hangisini seçmeliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 11 Kasım 2020; 20:45:31 >
  • Hadiya yani diğer arkadaşlar kobay mı seçilmiş  =)

@ChelseaNy hocam ios/android farkından olabilir diye tahminde bulundu, ben sunucular ile alakalı olabir dedim, farklı bir yaklaşımda bulundunuz. Hayırlısı olsun ciddi bir yazılım sorunu olmadığı için büyük bir problem değil ama yinede güncel olmak iyidir.

Bu arada evde aynı wi-fi ağı ile denedim, robotu kapat aç yaptım, uygulama ile yeniden başlattım robotu yinede güncelleme gelmedi =) TÜRK usulü her yolu denedim, rahat bırakayım artık robotu  

• Bende halen yok, TÜRK usulü her yolu denedim Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Yazılım güncel diyor. Sherman' a yazdım whatsapp tan yarın dönüş yaparlar, bilgi veririm hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pars-oksuzoglu

Roborock tr sitesine yazdım.
    Diyorlar ki ithalatçı garantili ürünler için sitemizden garanti paketi alabilirsiniz diyor

oraya bulaşma. asıl paralel ithalatçılar onlar. roborockla alakaları yok. şikayet var sitesini incele anlarsın

• Akasey kullanıcısına yanıt

Valla elektronikte 2.el çok sattım ama hiç almadım.

2.el genel olarak alım çok tercihim değildir. Elimdeki para sıfır olarak neye yetiyorsa onu alanlardanım, benim motosiklette, arabada, telefonda, elektronikte hatta ev alırken bile mantığım ve uygulamam hep böyle oldu.

Yanlış anlaşılmasın memur ve orta direk bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm ve evlendim halen orta direğim çok şükür. 6.Yıldır motosiklet sektöründeyim ve babadan gelen bir hobi eşim dostum hep eleştiriyor bu işlerin içindesin bindiğin motora bak 155 scooter diye =) benim cebimde 20k vardı sıfır bunu alabiliyordum, istesem 20k ya 2000-2005 model ekmeği yenmiş, canı çıkmış 600-1000cc racing makine alabilirdim ama sıfır olsun varsın 155cc olsun, kafam rahat olsun ilk kontak çevireni ben olayım dedim.

Bende aynı görüşteyim ancak o sitede tıpkı başıma gelen gibi çok ilginç kapalı kutu cihazlar denk geliyor, o amaçla demiştim. Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: TDB

Roborock S5 Max

4293 TL ye Evofone garantili mi?

4450 TL ye Ekay garantili mi?

Hangisini seçmeliyim sizce?

Link verir misiniz? Ekay'ın iyi olduğunu söylüyorlar almışken Ekay derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

Roborock aldım KVK garantili, ithalatçısı tanıdıktı peşin oldu ama uyguna geldi. Daha kurmadım. No mop Zone olayı ve halıları daha iyi süpürmesine 1000 lira değer dedim açıkçası, değmez derseniz anladığım kadarıyla diğeri de iyi

İnternette satılır mı KVK garantili link var mı?

• emre d. kullanıcısına yanıt

Hiç bulaşmayayım öyleyse.

Tüm güncellemeler seri numaralarına ve/veya anakart numaralarına göre sırayla yapılır. Sunucular aynı anda tüm makinelere cevap veremeyeceği için bu sıralamayı yapmak zorundalar.
    Panik olmayın.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Arkadaslar N11 de ekayonline saticisi (insallah bahsettiginiz ekay budur) 5700 olan fiyati 5200 e dusurdu. Kupon vs 4700 tl den satin aldik ..

Hala kuponlarimiz varken yedek parca ne gerekiyorsa almak istiyoruz hepa filtre mop bezi vs ne lazim olur , n11 de guvenli satici var mi bu yedekler için

Bir de cihaz geldiginde ilk olarak yapmamiz gerekenler adim adim nedir acaba ..

Not :çok heyecanlıyım uzun arastirmalar beyin yanmalari bitti , yardimlarini esirgemeyen arkadaslara tesekkurler

• umudumsun U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, filtre ve mop bezi yeterli.
    Cihazı şarja koyun bir kaç saat, sonra çalıştırın.
    Keyifler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.