|
Merhaba s20 plus mesela koridordaki halıyı görünce mopunu kaldırıp halinin üzerinden geçip baska bir odaya gidiyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
|
Merhaba s20 plus mesela koridordaki halıyı görünce mopunu kaldırıp halinin üzerinden geçip baska bir odaya gidiyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Merhabalar, Ben de Roborock Saros 10 alarak aranıza katıldım. Makineyi daha teslim almadım fakat önden yüzey temizleyicisi ve toz torbası araştırmalarına giriştim. Yüzey temizleyicisini orjinal buldum onda sorun yok fakat toz torbasını bulamıyorum. Saros 10 için uyumlu, orjinal veya tavsiye edebileceğiniz toz torbası öneriniz var mıdır? Teşekkürler. |
| _____________________________ |
|
Ben de ayni modeller arasindayim. Roborockun siralamasina gore
ben doner mop olmasi nedeniyle curvun fiyat guncellemesini veya 10rninsatisa cikmasini bekliyorum. Almanya amazonda su anda 10r 54bin tl curv ise 44bin tl fiyatinda satiliyor. Burada henuz curv fiyatlari guncellenmedi. Dolayisiyla su andaki fiyatlarda curv mantikki degil zira daha iyi ozellikli modelden bile pahali trde. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeir -- 6 Mart 2025; 10:24:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun. Aynı şekilde ben de hem toz torbası hem de küçük mop ve büyük mop için yedek arıyorum. Evde kedi olduğu için arada tırnağını da takmaya çalışıyor sağdaki küçük mop kısmına, hızlı deforme olabilir. Satın alacak yedek set falan olsa çok güzel olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkiye ile fiyatlar neden bu kadar oynuyor anlamak mümkün değil, zaten alım gücümüz daha düşük, işin değişik bir tarafı da şu anda tr de saros 10 var ve 10r modeli yok, almanya amazon da baktığım kadarıyla da düz 10 modeli yok 10r var, ben siyah almak istediğim ve taksit avantajından dolayı saros 10 aldım. Artık arkadaşların dediği gibi yedek bir kaç parça alıp kenara koymayı düşünüyorum. Ama Orijinal solüsyon bana pahalı geldi, normal ilaçları kullanamazmıyız acaba ? Bilgisi olanlar cevap verirse aydınlatılmış olur bu konuda. |
|
Hocam halı sorunuza cevap vereyim. Bir kaç kere çalıştırdıktan sonra uygulamadan halıların olduğu yerler halının boyutunda ve aha koyu renkte görünecek. Temizlemeye gelince ben istasyondan direkt çekip temizleyip sonra istasyona dön tuşuna basarak işimi görüyorum. |
|
![]() |
|
Yeni bir makine olduğundan dolayı şu an bulması zor bence. İleride daha rahat olur umarım. Benim anlamadığım yetkili satış yerlerinden ya da servislerinden ben neden bu parçaları temin edemiyorum? Dyson öyle mesela. Bu enteresan olmuş. Bu durumun rahatsızlığı var şu an üzerimde. Araştırdığım kadarıyla aşağıdaki başlıktaki modellerle toz torbaları uyumlu gibi duruyor. Denemeden kesin konuşamam tabi. 10 güne teslim edilir, denerim. Moplar için henüz araştırma yapmadım. Zamanı gelince bakarız artık "Roborock S8 MaxV Ultra, Qrevo S,Qrevo Pro,Qrevo Curv,Qrevo Master,Qrevo Slim,Qrevo MaxV,Q Revo elektrikli süpürge torbası,10 adet 3L yüksek kapasiteli süpürge torbası yedek" |
| _____________________________ |
|
hocam harita oluştururken sadece hızlı tarama yapıyor. Bir kere otomatik temizlik başlatın zaten temizlik sonunda kendisi istasyona döndüğünde haritada halıları göreceksiniz. Ecovacslarda halı sensörü olduğundan halıda otomatik emiş gücü artırır. Halıları uygulamaya aktarır. |
|
![]() |
|
33cm ya da altında bir çapa sahip, mop için halı vs. ayırt edebilen bir model var mı bildiğiniz? |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 6 Mart 2025; 16:11:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 6 Mart 2025; 16:45:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu biraz evinizin durumuna ne zaman silindiğine vs göre değişir. İlk defa temizlik yaptıracaksanız önce sadece süpürmeyi seçin bir güzel temizlesin daha az oyalanır hem. Daha sonra hem süpür hem sil dersiniz. Ben genelde silme ve süpürme bir arada yapıyorum. Ama aynı gün içinde tekrar çalıştıracaksam sadece süpürme yaptığımda oluyor. |
|
![]() |