Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.250
Cevap
1.512
Favori
2.679.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21352136213721382139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    All Time High
    Yani ‘şimdiye kadarki en çok’ anlamında. Hafta içinde 14 arıza/gün rakamına denk geldik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

ATH, Ali Tan Hoca ...😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exper1980 kullanıcısına yanıt
    Hoca camide… 😂

• Roborockyoutube
    Introducing the Roborock S7 MaxV Ultra, the ULTIMATE in robot floor cleaning! Featuring a dock that washes, refills, cleans and empties, our latest ReactiveAI obstacle avoidance, award winning VibraRise® mopping, 30% faster charging, 5100Pa of suction and more. Unleash a new level of floor cleaning automation.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hj-8C6YOJok&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar 6500 TL civarına lydsto r1 harici önerebileceğiniz bir şey var mıdır ? En geç haftaya satın alacağım.

• Merhaba, roborock s7 kullanıcısıyım. Mevcut haritada gri olan bölgede balkon var. Eşikten dolayı geçemediğinden haritada görünmüyor. Bu bölgeye el ile koyup başlattığımda süpürge kendini herhangi bir odada sanıyor. Balkonu haritaya nasıl eklerim ya da sadece burayı nasıl temizletebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KararanBitki kullanıcısına yanıt
    S6 maxV bulursan kaçırma....

• safranmtsk S kullanıcısına yanıt

Balkon eşiğinin önüne kartondan vs rampa koyup süpürgenin balkona geçmesini sağlayabilirsiniz.

• guguk kullanıcısına yanıt

Çok iyi bir alete benziyor. Ama fiyatı tuzlu. Bir arkadaş şu şekilde yorum yapmış;

Ekmekarası İşlemciyoutube
    ROBOROCK S7 MaxV ultra - ROBOROCK S7 MaxV ne zaman gelecek - ROBOROCK S7 MaxV özellikleri - ROBOROCK S7 MaxV kurulum - ROBOROCK S7 MaxV cimri - ROBOROCK S7 MaxV ne zaman gelecek - ROBOROCK S7 MaxV en ucuz - ROBOROCK S7 MaxV media markt - ROBOROCK S7 MaxV vs s5 max - ROBOROCK S7 MaxV amazon - ROBOROCK S7 MaxV release date - ROBOROCK S7 MaxV vs s6 maxv - ROBOROCK S7 MaxV kamera - ROBOROCK S7 MaxV camera - ROBOROCK S7 MaxV video call - ROBOROCK S7 MaxV ultra ne zaman gelecek - ROBOROCK S7 MaxV ultra inceleme - ROBOROCK S7 MaxV ultra özellikleri - ROBOROCK S7 MaxV ultra yorum - ROBOROCK S7 MaxV ultra kurulum - ROBOROCK S7 MaxV ultra kurulumu - ROBOROCK S7 MaxV ultra özellikleri - ROBOROCK S7 MaxV ultra cimri - ROBOROCK S7 MaxV ultra en ucuz - ROBOROCK S7 MaxV ultra ne zaman gelecek - yorumlar - ROBOROCK S7 MaxV ultra türkiye garantili - ROBOROCK S7 MaxV ultra media markt - ROBOROCK S7 MaxV ultra epey - ROBOROCK S7 MaxV ultra mapping - ROBOROCK S7 MaxV ultra cimri - ROBOROCK S7 MaxV ultra en ucuz - ROBOROCK S7 MaxV ultra yorumlar - ROBOROCK S7 MaxV ultra sonic mopping - ROBOROCK S7 MaxV ultra moplama - ROBOROCK S7 MaxV ultra sonik silme özelliği - ROBOROCK S7 MaxV ultra - ROBOROCK S7 MaxV ultra fiyat - ROBOROCK S7 MaxV ultra akakçe - ROBOROCK S7 MaxV ultra kullananlar - ROBOROCK S7 MaxV ultra problemler - ROBOROCK S7 MaxV ultra nasıl - ROBOROCK S7 MaxV ultra alınır mı - ROBOROCK S7 MaxV ultra şarj istasyonu - ROBOROCK S7 MaxV ultra paspaslama - ROBOROCK S7 MaxV ultra karşılaştırma - roborock 2022 model robot süpürge - en iyi robot süpürge 2022 - ekmekarası işlemci - akıllı robot süpürge yorumları - akıllı robot süpürge tavsiye - 2022 de alınabilecek robot süpürge - akıllı robot süpürge tavsiye - roborock s7
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DATxe1Xz9DdQ&q=EgQuLZpEGMSBx48GIhBEpAe8vQDEbFOh31bC32YIMgFy

• safranmtsk S kullanıcısına yanıt
    Bir kereliğine geçici bir rampa yapıp uzaktan kumanda ile balkona geçirin sonra kumandadan çıkıp temizle diyin, balkonu da ekler mevcut haritaya. Durdurup elle şarja götürebilirsiniz. Mevcut haritaya eklemek istemezseniz sadece balkonu ayrı bir harita çıkartın.

• Bu incelemedeki model veya muadili var mı TR' de?

Smart Robot Reviewsyoutube
    Promo Code: SMARTREVIEWS Buy it here: https://bit.ly/33Jl08S Official Store: https://bit.ly/3Fd9DUD Model reference: STYTJ04ZHM (Chinese version)
    https://www.youtube.com/watch?v=qmxw5XIN1p0

• ykurtulus kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Mi home uygulaması ios’ta sürekli bi sıkıntısı var ya harita gelmiyor ya donuyor durdur diyorum geç duruyo nedir bunun çözümü var mı bilen

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan yok mu?

Android telefonda hiçbir sorun olmuyor ama Iphone'da sürekli bir problem bunu kimle konuşabilirim?

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    2. madde dışındakiler güzel. Ama yazar emiş gücü pa ile ilgili pek bir araştırma yapmamış olmalı ki ‘elektrik süpürgelerine yakın’ demiş.
    Alakası yok.

Robotlarda emiş gücü (Pascal) fan ağzı genişliğinde oluşan venturi basıncıdır. Haznedeki alan ve hacim çok daha büyük olduğu için emiş gücü çok ciddi miktarda düşmektedir.
    Fan ağzı 15x15mm yani 225mm2
    Robotun zemine bakan, fırçaların olduğu CHM kısmının alanı ise: 180x120mm yani 21600mm2
    Buna göre fırça haznesinde kalan emiş gücü 55pa civarındadır. 21600/225=~54Pa

Hep anlattığım gibi: işi ana fırça yapar, fan sadece fırçalardan tozu kiri hazneye taşır.

Yazanın vasfı ya da konuya vakıflığını bilmiyorum ama bu özellikler doğruysa 2022' de rekabetin dozu artacak demektir.

Roborock US Official Site
    Compare Roborock Robot Vacuums
    https://us.roborock.com/pages/robot-vacuum-cleaner-compare

Cihazın TR' ye gelmesi herhalde yaz aylarını bulur. Fiyatlar artık 10,000 TL üstü gayet normal rakamlar olacak. Özellikler arttıkça fiyatlar da uçuşa geçiyor.

Sizin tavsiyelerinizi ayrıca değerlendiriyorum. Bu kadar seçenek arasında karar vermek gerçekten hiç kolay değilmiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 10 Ocak 2022; 0:28:25 >

• cerci46 C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Haklısınız, premium segmentte rekabet çok artacak.

İşin ilginci, o segmentte dünya genelinde satışlar da çok arttı geçen sene, pahalı teknolojiler satan firmalar çok yüksek karlar açıklamaya hazırlanıyor.

• Çok değil 5 ay önce bu başlıkta baya aktiftim, daha sonra evimin ihtiyacına göre ILife A10s aldım ve 6 aydır kullanıyorum, defalarca kullanıcı deneyimleri paylaştım artısını eksisini yazdım, o dönem aileme s6pure başka bir akrabalara da s7 aldım kurdum, herkes kullanıyor sorun olmadan.

Konu dışı olacak ama bu üstte yazdıklarımın hepsi 5-6 ay önceydi ve biz Roborocku 3500, Ilife'ı 2800, 360 S7 yi 2600 tl'ye almıştık...

Her gün baktığımız her şeyde şok olmaya başladık, markete gidiyoruz fiyatlara bakıyoruz şok oluyoruz, kıyafet almaya gidiyoruz şok oluyoruz, Pazara gidiyoruz şok oluyoruz(Cumartesi 1 kg hıyara 18tl verdim), telefon bakıyoruz şok oluyoruz, neye baksak şok oluyoruz. Ne zamandır Robot fiyatlarına bakmıyordum, Kasım indirimlerinde 4000 tl'ye satılan Roborocklar 7000 olmuş, 2600'lük s7 4600 olmuş, yine en vicdanlısı Ilife 3700 tl valla diğerlerine nazaran en iyi durumda olan bu.

Daha önce uzun uzun yazdım artısını eksisini, tekrar diyorum, evi 120-130 m2'den küçük olan, temizlik kadar mopta öneml diyen herkese öneririm. Yazılımsal eksiklikleri var doğrudur ama 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

• Ne kadar da doğru yazmışsınız, çok teşekkürler.

iLife ülkemizde pek de kıymeti bilinmeyen ancak en başarılı f/p değerine sahip robot markası aslında.

Tabii ki gerek yeteneksiz ve ilgisiz bir ithalatçının elinde olması, gerekse de bazı yazılım sorunları yüzünden problem yaşayan kullanıcılar oluyor mutlaka ama hem sağlamlık, hem uzun ömür hem de etkin temizliği sebebi ile beni her daim favorilerimdendir.

Güzel bir hafta dilerim.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara onlar yok, anca lydsto var onda da kararsız kaldım sanki çok problem çıkarıyor gibi.

mop pro ve viomi v2 için batarya ve yan fırça ana fırça filtre gibi yedek parça satışınız var mı ? Hatta bunların bakım onarımlarını firmanız yapıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 21352136213721382139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.