amazon.de sitesinde ecovacs deboot ozmo 950 modeli herşey dahil 482 euro gibi bir fiyata geliyor. ne dersin ali abi alınası duruyor gibi geldi bana |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1061. sayfa)

-
-
Amazon.de'de Ozmo 950 tükendi gözüküyor, geçen hafta ben de almaya niyetlenmiştim, o zaman 399 Euro, toplamda ise 541 Euro'ya geliyordu almadım, şimdi T8 Aivi sipariş verdim.
-
T8 aivinin linkini atabilir misiniz amazon almanyada bir turlu turkiye teslimatli t8 ya da t8 aivi bulamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon.de zaten olsa da T8 ve T8 Aivi'yi Türkiye'ye göndermiyor, Ozmo 950 gönderiyor, o da şu anda bitti.
Biz T8 Aivi'yi Aliexpress'den sipariş verdik, hem de çok uygun fiyata.
-
Bu tür kauçuk fırçaların roborock yada viomi ye uygun olanları var mı bildiğiniz? varsa sizce uyumlu olur mu?
-
O arkadas bana da ozelden yazmisti ama ben yanlis anlasilmasin arkadaa degi olaya guvenemedim
AliExpress üzerinden çok kişi aldı ve çok memnun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sonuçta siz bilirsiniz, sizin kararınız, biz fırsatı görüp riske girdik.
-
Yok maalesef
Aylardır yüzlerce kişi aldı Amazon üzerinden, hemen herkes de çok memnun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 23 Kasım 2020; 21:2:18 >
Hangi saticidan alinmali peki ali bey aliexpresste
Robotunuz geldi mi kullaniyor musunuz
Ecovacs robot ile İlgili forumu takip ediniz.
Ben 20 Kasım'da sipariş verdim, henüz kargolanmadı bile, beklemedeyiz. Satıcı güvenilir bir mağaza. Zaten mağazaya girince göreceksiniz kaç tane Türkiye'den sipariş veren var..
-
Ozmo, 1c,mop pro derken bende S7 ile temizlik robotu dünyasına girdim
Ayyynen kafamdaki soruydu ama sormamistim...ne boguruyo be max modda 😄
Merhaba telegram grubumuza gelebilirsiniz
Biz şimdi bu 360’ları aldık. İlerde yedek parçasını nasıl bulacağız? Aliexpress’e mi kaldık yoksa Shermanın zamanla bunu gidereceğini düşünmek çok mu iyimser olur?
Bugün itibariyle firmadan, "Aksesuar satışları 2 hafta için www.sherman.com.tr adresimizden satışa açılacaktır." bilgisi alındı. Ayrıca, https://www.sherman.com.tr/360-s7#discount bu adresten yedek parçaların satışa çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.
-
Bu mağaza neden sır gibi saklanıyor, özelden veriliyor acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X