Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
137.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

offf nezaman çıkacak bu oyun ya tam tarih verin duvara çentik atmaya başlıcam valla...

- bu oyunu ilerde çıkabilecek sanal-gerçeklik oyun teknikleri içinde bir başlangış olabilir bence

Alıntıları Göster
    oyun gerçekten çok güzel yalnız eğer zamanı yavaşlatmak gibi birşey yoksa oyundaki kız kadar iyi reflekslerimizin olması gerekecek. tabi umarım çok ta kolay yapmazlar yoksa dümdüz gidersek bütün hareketleri oyun kendi yaparsa bu seferde hiç zevki kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: smariton

oyun gerçekten çok güzel yalnız eğer zamanı yavaşlatmak gibi birşey yoksa oyundaki kız kadar iyi reflekslerimizin olması gerekecek. tabi umarım çok ta kolay yapmazlar yoksa dümdüz gidersek bütün hareketleri oyun kendi yaparsa bu seferde hiç zevki kalmaz

Alıntıları Göster
    Resimleri gördüğüm anda "bu oyunda parkour sporundan esinlenmişler" demiştim zaten. Öyleymiş de. Hep parkour sporunun oyunu çıksa diye bir hayalim vardı. Sonunda oldu. Büyük bir heyecanla bekliyorum.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: smariton

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: smariton

oyun action ağırlıklı olacaksa dediğin denge olaylarının çoğunu karekter otamatik sağlıyor olacak büyük ihtimal..
    ama yineden o hareketleri yaparken karekterin davranışları ve bakış açımız adrenelinimizi tavan yaptırtacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

VIDEO: http://www.gametrailers.com/player/33586.html

Eğer sırf zıplama hoplama var diye oyun gerçekci değil diyorsanız youtube a girip parkour yazarak aratmanızı ve birkaç video izlemenizi tavsiye ederim. O dediğiniz şey de hoplama-zıplama değil parkour adında yeni doğmuş bir spordur. Tabii yeniliklere kapalı olduğumuzdan biz kısaca hoplama-zıplama diyoruz. O gördüğünüz zıplamalar da imkansız değil youtube da izlediğinizde de göreceğiniz gibi "atletik" (sakın kendinizi buradaki kişi yerine koymayın. Yoksa biraz saçma gelebilir tabii ki) bir vücutla gayet yapılabilir şeyler. Bu sporu ben de şahsen yapıyorum ve oyunu bekleme sebeplerimden biri de bu. Hikaye de iyi tutulursa klasik olabilecek bir oyun bu.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Eğer sırf zıplama hoplama var diye oyun gerçekci değil diyorsanız youtube a girip parkour yazarak aratmanızı ve birkaç video izlemenizi tavsiye ederim. O dediğiniz şey de hoplama-zıplama değil parkour adında yeni doğmuş bir spordur. Tabii yeniliklere kapalı olduğumuzdan biz kısaca hoplama-zıplama diyoruz. O gördüğünüz zıplamalar da imkansız değil youtube da izlediğinizde de göreceğiniz gibi "atletik" (sakın kendinizi buradaki kişi yerine koymayın. Yoksa biraz saçma gelebilir tabii ki) bir vücutla gayet yapılabilir şeyler. Bu sporu ben de şahsen yapıyorum ve oyunu bekleme sebeplerimden biri de bu. Hikaye de iyi tutulursa klasik olabilecek bir oyun bu.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    video müthiş

• quote:

offf nezaman çıkacak bu oyun ya tam tarih verin duvara çentik atmaya başlıcam valla...

- bu oyunu ilerde çıkabilecek sanal-gerçeklik oyun teknikleri içinde bir başlangış olabilir bence

Alıntıları Göster
    oyun süper bişeye benziyor atlama fln süperrrinş oynanabilir güzeldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the__CaNeR

oyun süper bişeye benziyor atlama fln süperrrinş oynanabilir güzeldir...

Alıntıları Göster
    oyun çok güzel olacak. yalnız iç detayları ve renkleri daha güzel yapabilirlerdi. ama ben buna bile razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameZero

oyun yamakasi filmini andırdı bana catılardan atlama felan süper olucak gibi geliyor ea zaten macera tarzı oynlarda iyi :)

Alıntıları Göster
    Grafiklere bakılırsa bu oyun harbi harbi deli sistem isteyecek
  • quote:

Alıntıları Göster
    Beklediğim Oyunlardan Biri İnş. Fos Çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eths

Beklediğim Oyunlardan Biri İnş. Fos Çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Kabloya tutunmadan önce siyah gözüküyor tutunduktan sonra kırmızı oluyor nedenki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Gezer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

tabiki sistemleri baya zorlayacaktır .. ama içimden bir his optimizesi çok iyi olcaka diyor .. yazdıydı dersiniz

• quote:

quote:

tabiki sistemleri baya zorlayacaktır .. ama içimden bir his optimizesi çok iyi olcaka diyor .. yazdıydı dersiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

DICE diyoruz yahu,tabii ki sağlam optimizasyonu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

DICE diyoruz yahu,tabii ki sağlam optimizasyonu olacak.

Alıntıları Göster
    süper video

• quote:

Orijinalden alıntı: atilgan34

süper video

Alıntıları Göster
    çıkıs tarihi nezman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redhard

çıkıs tarihi nezman

Alıntıları Göster
    Tür: First-person shooter, Action-adventure
    Yapımcı: DICE
    Dağıtımcı: Electronic Arts EA
    Cikis Tarihi: 2008
    Platform: PC\PS3\X360
    Web:www.on-mirrors-edge.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Boxer

Tür: First-person shooter, Action-adventure
    Yapımcı: DICE
    Dağıtımcı: Electronic Arts EA
    Cikis Tarihi: 2008
    Platform: PC\PS3\X360
    Web:www.on-mirrors-edge.com

Alıntıları Göster
    Şu trailer'in müziğinin ismini buldum ama internette hep ücretli sitelerde var onun haricinde başka sitede veya LimeWire tarzı programlarda aradım ama bulamadım bulabilecek olan varmı??

Şarkının ismi: "Chris Huelbeck - Number Nine" (tam emin değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 8 Mayıs 2008; 20:15:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Şu trailer'in müziğinin ismini buldum ama internette hep ücretli sitelerde var onun haricinde başka sitede veya LimeWire tarzı programlarda aradım ama bulamadım bulabilecek olan varmı??

Şarkının ismi: "Chris Huelbeck - Number Nine" (tam emin değilim)

Alıntıları Göster
    Gerçektende farklı bir deneyim olacak......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

Gerçektende farklı bir deneyim olacak......

Alıntıları Göster
    Video çok güzel ilginç bir oyun karşımızda umarım hüsrana uğramayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acafella

Video çok güzel ilginç bir oyun karşımızda umarım hüsrana uğramayız.

Alıntıları Göster
    Crysis dahil şimdiye kadarki bütün FPS oyunlarında oynadığımız karakterin ayaklarını göremiyorduk. Böyle saçma ve gerçek dışı bir şeyi sonunda Digital Illusions CE fark etmiş ve karakterin ayaklarını göstererek bir ilki bu oyunda gerçekleştirmiş. Diğer bir ilk ise bir FPS oyununda ana karakterin kadın olması. Önceleri neden ana karakteri kadın olan bir FPS oyunu yok derdim, işte yine Mirror's Edge bu konuda da ilk oluyor. Çok başarılı bir yapım olacağını umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.