Bildirim
32tnt 64 800-600 dee hata veriyor sorun nasil gide
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
nasıl bi hata biraz daha ayrıntılı anlatırmısın
Celeron 500@624 -
Çok kapalı yazmışsın ama muhtemelen driver sorunudur. -
söyle 8 mb ekran kartı vardı bende
bende 32nt 64 taktırdım
oyunlarda 0028 windows hatası veriyor
800-600 ekran modunda oyunlarda oluyor sorun ekran kartında ama nasıl giderilir
rty -
6,50 veya 7,56 referanss sürücülerini dene ben 10,0 sürücülerini denedim aşırı derece kartı yavaşlattı.en stabili bu iki sürücüler bide 6,18
Celeron 500@624 -
www.reactorcritical.com Sürücüleri bu adresten çekebilirsin.
&*-% -
neden ki? _____________________________ -
o zamanlar ekran kartının üzerindeki ram oyunlar için gerekli olduğunu bilmiyorduk.
mavi ekran hatası günümüzde pek yok oyun yüklerken (cryisis 3) sistem yeterli değil diye uyarı verir. -
o zamanlar gddr1 falan bile yoktur sanırım _____________________________ -
bu nasıl bir hort _____________________________
Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X