Bildirim
Kablosuz İnternet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bendede oldu. Asus F3SA ve airties rt210 ile. Kullandığın modem wpa şifrelemesi ile asus un şifrelemesi uymuyor. Çözüm: 1-Şifresiz kullanma. 2- Wep ile şifreleme 3-Kablosuz adaptör 4- Yeni modem almak. Ben kablolu kullanmayı tercih ediyorum.. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: yengeçf
Aynı sorun bendede oldu. Asus F3SA ve airties rt210 ile. Kullandığın modem wpa şifrelemesi ile asus un şifrelemesi uymuyor. Çözüm: 1-Şifresiz kullanma. 2- Wep ile şifreleme 3-Kablosuz adaptör 4- Yeni modem almak. Ben kablolu kullanmayı tercih ediyorum..
Dediğiniz gibi sanırım RTA 210 eski bi model olduğu için şifreleme sistemind ebi uyuşmazlık var diye biliyorum..kablosuz kullanmak için arkadaşın dediklerini yapmak en mantıklısı..Şifresiz kullanın ya da yeni modem alın .. şifresiz kullanmak da ne denli güvenilirdir bilinmez. heleki sınırlı adsl ise_____________________________
Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir... -
bnd aynı sorun acerde oldu denetim masasından şifreleme sistemini değiştirdim halloldu _____________________________ bir hunterin yaşadıkları: http://realhunterofturkey.blogcu.com
Willst du eine Frau nehmen, so zieh die Ohren mehr als die Augen:: -
Ağın üzerine gel, sağ tuş özellikler den güvenlik seç. Güvenlik türünü seç, şifreleme türünü seç, ağ güvenlik anahtarını gir ve onayla.
Bu şekilde denermisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumix -- 21 Ocak 2008; 23:59:26 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X