Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.460
Cevap
5
Favori
168.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chakir

ilk oyun hakikaten kısaydı, uyku, gezme tozma, yeme içme dahil oyunu ilk makineye soktuğumdan itibaren, bitirip çıkartıncaya kadar 48 saat bile geçmedi ( bu süreye dahil yarım günde dışarıda işim vardı ). tomb raider ne idi öyle, tr 3 ü 1,5 aydamı ne bitirebilmiştim hilesiz hurdasız, çok arkadaşım oyunu yarıda bırakmıştı, keza assasins creed de 1 ayda tamamladım, tamam grafik atmosfer oynanış 10 numara ama ciklet çiğner gibi geldi geçti oyun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chakir

ilk oyun hakikaten kısaydı, uyku, gezme tozma, yeme içme dahil oyunu ilk makineye soktuğumdan itibaren, bitirip çıkartıncaya kadar 48 saat bile geçmedi ( bu süreye dahil yarım günde dışarıda işim vardı ). tomb raider ne idi öyle, tr 3 ü 1,5 aydamı ne bitirebilmiştim hilesiz hurdasız, çok arkadaşım oyunu yarıda bırakmıştı, keza assasins creed de 1 ayda tamamladım, tamam grafik atmosfer oynanış 10 numara ama ciklet çiğner gibi geldi geçti oyun.

Guzel seyler cabuk biter, tadi damakta kalir. 9 saat az bir sure degil diger bir arkadas 2. bitiris suresini yazmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanXbox360

çıktığı zaman kesin alcam

Alıntıları Göster
    Oyun birincisinden daha uzun olacakmış...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19793

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Oyun birincisinden daha uzun olacakmış...

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19793

Alıntıları Göster
    bir sürü yeni ss ler aşağıdaki linkte.

Konu kilitlenmiş buraya linkini koyayım;

http://forum.donanimhaber.com/m_30495841/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Mart 2009; 18:49:13 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

aslinda ben bu oyunu pek beklemiyom ama eger sitelerde fala cok iyi diye yazarlarsa alirim belki ...
    quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

aslinda ben bu oyunu pek beklemiyom ama eger sitelerde fala cok iyi diye yazarlarsa alirim belki ...

Dostum sen ilk oyunu oynadın mı? valla oynamadıysan oyna zaten o zaman sitelerin ne diyeceğini kale almazsın

Orijinalden alıntı: Elemriel

quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Dostum sen ilk oyunu oynadın mı? valla oynamadıysan oyna zaten o zaman sitelerin ne diyeceğini kale almazsın

Alıntıları Göster
    süper oyunlar geliyor gow 3 ve... bu harika

• quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

süper oyunlar geliyor gow 3 ve... bu harika

Alıntıları Göster
    İlk oynanış videosu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

İlk oynanış videosu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leco

İlk oynanış videosu.

bende demin n4g de gördüm hemen izliyorum heyecanlandım çok
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: leco

İlk oynanış videosu.

bende demin n4g de gördüm hemen izliyorum heyecanlandım çok

Alıntıları Göster
    youtube da HQ tuşuna basın videonun kalitesi yükseliyor.

Bu arada video şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

youtube da HQ tuşuna basın videonun kalitesi yükseliyor.

Bu arada video şahane

Alıntıları Göster
    Gametrailers gibi siteleri beklemek lazım HD için.

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Gametrailers gibi siteleri beklemek lazım HD için.

Alıntıları Göster

Ne denilebilir ki,yine harika bir oyun geliyor.Kamera açısı ve crosshair değişmiş gibi geldi.Bulmacalar biraz daha zorlaştırılırsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 28 Mart 2009; 3:45:43 >

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Ne denilebilir ki,yine harika bir oyun geliyor.Kamera açısı ve crosshair değişmiş gibi geldi.Bulmacalar biraz daha zorlaştırılırsa iyi olur

Alıntıları Göster
    Vide silinmiş..
    Burda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Vide silinmiş..
    Burda var...

Alıntıları Göster
    Oyun harika geliyor..

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Oyun harika geliyor..

Alıntıları Göster
    bomba gibi geliyor bomba

Orijinalden alıntı: wNchstR

Oyun harika geliyor..

Alıntıları Göster
    video ya tek kelime ile oha diyorum. şu saatten sonra next-gen konsol savaşı diye birşey kalmamıştır.

şu oyunu gören herkes, alıp oynamak isteyecektir. naughty dog yaptı yapacağını. video ve oyunla ilgili tek kelimelik yorumum var:

NAUGHTY.
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

video ya tek kelime ile oha diyorum. şu saatten sonra next-gen konsol savaşı diye birşey kalmamıştır.

şu oyunu gören herkes, alıp oynamak isteyecektir. naughty dog yaptı yapacağını. video ve oyunla ilgili tek kelimelik yorumum var:

NAUGHTY.

Alıntıları Göster
    Hakikatten diyecek söz yok. Çöp kalitede bir videodan bile mekanların aşmışlığı bariz belli oluyor.
    HD kalitesini düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Mart 2009; 13:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

NAUGHTY.

Alıntıları Göster
    oynanis cok gercekci, cok sacma gelcek ama bir sonraki metal gear bunun gibi olsun

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA

• quote:

Orijinalden alıntı: anil92

oynanis cok gercekci, cok sacma gelcek ama bir sonraki metal gear bunun gibi olsun

Alıntıları Göster
    Hakikaten ohalık bir durum söz konusu... Next gen konsolalların KZ2 ile beraber son noktası U2. Helal olsun ND'a... Bu adamlar işini biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos_ertu23

Hakikaten ohalık bir durum söz konusu... Next gen konsolalların KZ2 ile beraber son noktası U2. Helal olsun ND'a... Bu adamlar işini biliyor.

Alıntıları Göster
    arkadaslar,ben jackeri indirmeme ragmen youtube acilmiyor,videoyu goremiyorum.Ne yapmam lazim?Sistem vista ultimate 64bit.

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

arkadaslar,ben jackeri indirmeme ragmen youtube acilmiyor,videoyu goremiyorum.Ne yapmam lazim?Sistem vista ultimate 64bit.

Alıntıları Göster
    Bu arada ayri link bulup izledim,acar acmaz yanimdaki arkadasin tepkisi OHAA!,benimki ise agzim acik bakmak oldu.Sabirsizlaniyorum

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Bu arada ayri link bulup izledim,acar acmaz yanimdaki arkadasin tepkisi OHAA!,benimki ise agzim acik bakmak oldu.Sabirsizlaniyorum

Alıntıları Göster
    high definition resimler;

Uncharted 2: Among Thieves™

Bu da HD video;

http://www.megaupload.com/?d=4HKKYSLK

( m.e.g.a.u.p.l.o.a.d )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Mart 2009; 15:23:35 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.