Şimdi Ara

LAPTOP YARDIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben laptopta oynamaya çalışıyorum fakat ekranın sagında solunda siyah bölgeler war.
    oyunu tam ekran oynayamıyorum.
    bütün çözünürlüklerde denedim ama olmadı.bi yardım ederse...

LAPTOP YARDIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercy -- 31 Aralık 2007; 17:40:30 >

Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• onu nerden yapıoz?
  • options/video da display mod var onu widescreen yapacaksın. eğer o zaten widescreen ise ekran kartının (ati için yazıyorum nvidia da biraz daha farklı kelimelerle belirtilmiş olabilir) ayarlarında panel ayarları diye bişey var, orda "görüntüyü ölçekle - tam panel boyutu" nu seç. zaten şekillerle gösteriyor.
     LAPTOP YARDIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 31 Aralık 2007; 22:59:40 >
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• hoca bende dell latıtude 120 L WAR.Böyle grafik ayarı yok ne yapabilirim baska?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercy -- 1 Ocak 2008; 0:31:54 >
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• quote:

Orjinalden alıntı: suicide

netten baktımda Intel® GMA 900 varmış senin alette hiç kullanmadığım bi kart o yüzden başka bişey söleyemicem malesef. notebook bölümüne sor bence bilen çıkar.

sağol ilginlendiğin için
    Laptop önerisi ihtiyacı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suicidenin dedikLeRi doqruyardıM edemediM gec kaLdım sory

пο раіη ηо ġаіη

fεηεяьанςє
  • oyundanmı kaynaklanıyor hepmi böyle?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.