Bildirim
iyi ses kalitesi olan 20-40gb aralıgında mp3 calar ne ve nerden bulabilirim(ipod dısında)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ben Vision M kullanıcısıyım. 30 ve 60GB'lık modelleri var. Radyosu var, ses inanılmaz X-Fi sistemi sayesinde. Çok kristal bir sesi var. Sana Vision M'yi önerebilirim Creative'in. _____________________________ AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.) -
quote:
Orjinalden alıntı: scaniaperest
Ben Vision M kullanıcısıyım. 30 ve 60GB'lık modelleri var. Radyosu var, ses inanılmaz X-Fi sistemi sayesinde. Çok kristal bir sesi var. Sana Vision M'yi önerebilirim Creative'in.
+1.. fiyatı da düşmüştü baya.._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
onu pek dusunmemistim
1 arkadas ipod onerdi 80gblık amerikadan getiricek 1 arkadasta var 250dolar ipod sevmem ama oda benimle aynı kafadan(ikimizde creative kullanıyoruz da aletler artık resmen omrunu doldurdu
) ve beni ikna etti gibi bide elimde amerikadan getirtme gibi 1 alternatif varken daha iyi bisey bulabiliri miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı