Şimdi Ara

Arkadaşlar KO Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 gün 24 saatimizi ttnete ve USKO yu açan K2Network firmasına kufur ederek geçirdigimiz bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flameman

ben Knight Online den bahsediyorum.

Hayat felsefesidir. Onu benimsediğinde artık hayatını ona göre düzenlemen gerekmektedir. Arkadaş çevrende ve yaşı garip gelebilecek kişileri bile KO ile ilgili konuşurken duyabilirsin. Oyun bağımlılık aşamasına geldiğinde, exp için uykusuz geceler seni bekliyor demektir. KO çoğu kişi için bir illet olmaya başlamış, son hataları ile yemediği küfür kalmamıştır. Yeni bir oyuncuya kesinlikle uygun değildir. İlk açıldığı versiyon, Knight Empire ve Fire Drake evrelerini geçirmiştir. Şu an Fire Drake isimli versiyonu mevcuttur. K.e zamanında ki zevk kesinlikle kalmamıştır.
    Oyuna illede yeni başlarım dersen, vaktin ve paran olmalı, tanıdığın kimseler yoksa oyuna tek tutunabilmek ( İtem açısından ) zordur. Exp zamanla kasılır.
    2,5-3 sene önce gecemi gündüzüme katıp, iyi bir karakter yapıp oynadığım zamanında iyi zevk aldığım sonra bıraktığım oyundur kendileri.

Mod olarak yapmam gerekeni yapayım,

www.knightonlineworld.com ' dan indirebilirsin, çeşitli bilgileri forumundan edinebilirsin.
    Offical sitesi zaten Türkçe dilinde, üyelik vb. konularda takılacağını sanmıyorum.
    2 ırk, 4 karakter çeşidi mevcut.
    Irk: Orc ve Human
    Karakterler: Mage, Warrior, Priest ve Rogue.

Daha fazla bilgi için imzamda bulunan ''Knight Online Rehber'' isimli konuya göz atabilirsin.

İyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.