hadi herkese hayirli geceler herkesi kasarli tost yemeye bekliyom tertiplerim KOCAELI bu arada
inşllah .tertip neden olmasın!ii geceler 5 çayını kaçırma sende
tamam tertip kacarmi hem simdi tadini cikarmak lazim yarin askerde ne olacagimiz belli olmaz o nedenle iyi demlenmeli dimi
neyse ben simdi tamamen kactim kacmak zor oluyo iyi geceler yarinda yogun bir gun insallah nefes alirim bir ara gelirim foruma kalin saglicakla iyi geceler.
İyi geceler arkadaşlar Adanadan askerlik belgem geldi (kocaeliye) 1-2-3 nisanda adana da sınava gireceksiniz yazıyor. tabi martın 15 ine kadar askerlik şubesine uğrayıp snav yerinizi değiştirebilirsiniz diyor hemen gidip yaptırabilirmiyim yoksa martı mı beklemeliyim??? şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bayaa bir okudum yoruldum en son tıkladım en son sayfaya bende sizdenim : ) gerçi daha dilekçe sonucunu almadım ama 90% kabul ediliyomuş muhtemelen olur. Bu arada önceki sayfalarda bir arkadaş erzurum askerlik şubesini sormuştu bende geçen hafta aradım haftaya arayın dediler beli olan varmı acaba Erzurum askerlik dairesinden ?
Bide gecenin bu saatinde kaşarlı tost yaptırttınız bana Helal size