Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: axiom58

quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

quote:

quote:

kimsecikler yok.bir ben bir de ben

tertip ben yetiştim birde benn...

hoşgeldin
    yalnızlık ne zormuş be..sanki tek başıma nöbettymişimm gibi hissettim

tertip afiyet olsun bugün götürmüşsünüz kaşarları çayları. olmuyo ama böyle nasıl tertipsiniz insan bi haber verir.

tertip caiz2005 söle 5 çayları ondan dı.baktık 5 çay getirmiş:)yarın ki beş çayına erken gelin ozman.busefer kaçırmayım..
    yarın 5 çayları yiğidodan

• fatih tertip sende h.geldin.sesin çıkmıyor nasılsın
  • ooo çay çorba uçurmuşsunuz bu gün forumu maşallah maşallah yarın fırsat bulursam katılırım
  • tertip inşallah yetişirim 5 çayına. ama bende ısmarlayayım bi gün tertiplerime 5 çayı. 5 çayı olmasa bile 6 kahvesi 7 kuşburnusuda ısmarlayabilirim.
  • quote:

fatih tertip sende h.geldin.sesin çıkmıyor nasılsın

saol tertibim iyidir bu sıralarda çok yoğunum akşamalr bi göz atyıyorum sen nasılsın
  • quote:

tertip inşallah yetişirim 5 çayına. ama bende ısmarlayayım bi gün tertiplerime 5 çayı. 5 çayı olmasa bile 6 kahvesi 7 kuşburnusuda ısmarlayabilirim.

tamam tertip daha nisan 12 çok var ısmarlarsınnnnnnn

• bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza
  • 7 günlük geçici bir ban dan sonra merhaba tertipler bakıyorum muhabbetler koyulaşmış çaylar kaşarlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

ooo çay çorba uçurmuşsunuz bu gün forumu maşallah maşallah yarın fırsat bulursam katılırım

evet tertip bugün 5 çayı süper di yarına bekleriz 5 çayına.çaylar yiğidodan..
    yiğido spora gitcem diye sakın kaytarma çaylarımız sıcak olsun

buarada şükür bende iiyim..sen baya yoğunmussun allah yardımcınız olsun tertip...

• quote:

Orjinalden alıntı: intamcy

7 günlük geçici bir ban dan sonra merhaba tertipler bakıyorum muhabbetler koyulaşmış çaylar kaşarlar :)

hayırdır tertip neden banlandın..hoşgeldin tekrardan ozman
  • quote:

quote:

ooo çay çorba uçurmuşsunuz bu gün forumu maşallah maşallah yarın fırsat bulursam katılırım

evet tertip bugün 5 çayı süper di yarına bekleriz 5 çayına.çaylar yiğidodan..
    yiğido spora gitcem diye sakın kaytarma çaylarımız sıcak olsun

buarada şükür bende iiyim..sen baya yoğunmussun allah yardımcınız olsun tertip...

[DHTUBE=]

saol tertip inş yarın gelirim

• herkese iyi geceler ben kaçarr tertipler
  • quote:

herkese iyi geceler ben kaçarr tertipler

ii geceler tertip...allaha emanet
  • iyi geceler tertipler ben anck gelebildim birazda forumu okumayla gecti vaktim.

bu arada benimde canim kasar cekti bari bu sabah bir tost da ben yapayim super olur sicak cay ve tost

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m10.gif
    https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m10.gif yani neyse artik ben fazla kalamiyom gec kaliyom yarin cuma erken kalkmaliyim.

hadi herkese hayirli geceler herkesi kasarli tost yemeye bekliyom tertiplerim KOCAELI bu arada

• quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

iyi geceler tertipler ben anck gelebildim birazda forumu okumayla gecti vaktim.

bu arada benimde canim kasar cekti bari bu sabah bir tost da ben yapayim super olur sicak cay ve tost

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m10.gif
    https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m10.gif yani neyse artik ben fazla kalamiyom gec kaliyom yarin cuma erken kalkmaliyim.

hadi herkese hayirli geceler herkesi kasarli tost yemeye bekliyom tertiplerim KOCAELI bu arada

inşllah .tertip neden olmasın!ii geceler
    5 çayını kaçırma sende

• tamam tertip kacarmi hem simdi tadini cikarmak lazim yarin askerde ne olacagimiz belli olmaz o nedenle iyi demlenmeli dimi
  • neyse ben simdi tamamen kactim kacmak zor oluyo iyi geceler yarinda yogun bir gun insallah nefes alirim bir ara gelirim foruma kalin saglicakla
    iyi geceler.
  • İyi geceler arkadaşlar
    Adanadan askerlik belgem geldi (kocaeliye)
    1-2-3 nisanda adana da sınava gireceksiniz yazıyor. tabi martın 15 ine kadar askerlik şubesine uğrayıp snav yerinizi değiştirebilirsiniz diyor
    hemen gidip yaptırabilirmiyim yoksa martı mı beklemeliyim???
    şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bayaa bir okudum yoruldum en son tıkladım en son sayfaya bende sizdenim : ) gerçi daha dilekçe sonucunu almadım ama 90% kabul ediliyomuş muhtemelen olur. Bu arada önceki sayfalarda bir arkadaş erzurum askerlik şubesini sormuştu bende geçen hafta aradım haftaya arayın dediler beli olan varmı acaba Erzurum askerlik dairesinden ?
  • Bide gecenin bu saatinde kaşarlı tost yaptırttınız bana Helal size
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.