Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor severim bende ama nasılsa yapacaz askerde bol bol şimdi yatmanın keyfini çıkarıyorum yiğidoo....

caiz 5 çayına muhabbetler hazır olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

spor severim bende ama nasılsa yapacaz askerde bol bol şimdi yatmanın keyfini çıkarıyorum yiğidoo....

mehmet kardeş sigarayı bıraktım fazla kilolar var bi 20 kilo kadar pas tutmayalım kondisyonlu gidem demi askere yat yat nereye kadar sıkıldım hem..yeni konuyu açtım mehmet kardeş giderken ne götürecez herkes bişi söylüyo genişlet bakalım konuyu

• quote:

Orjinalden alıntı: yigido580

quote:

spor severim bende ama nasılsa yapacaz askerde bol bol şimdi yatmanın keyfini çıkarıyorum yiğidoo....

mehmet kardeş sigarayı bıraktım fazla kilolar var bi 20 kilo kadar pas tutmayalım kondisyonlu gidem demi askere yat yat nereye kadar sıkıldım hem..yeni konuyu açtım mehmet kardeş giderken ne götürecez herkes bişi söylüyo genişlet bakalım konuyu

iyidir yiğido tertibim. Senin gibi tersine sayıyoruz. Çayla hazır.. Demlensin haydi breh

Giden arkadaşlarda söylüyor. Hiçbirşey götürme diye. Orda herşeyi ucuza alabilirmişiz. Aslında forumun başında yazıyor sıkıntı yaşamamız için ama ekstra şeyleri dedelerimiz şu an iyi bilir. Yazın orda duracağımız için bence monta bile gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Giden arkadaşlarda söylüyor. Hiçbirşey götürme diye. Orda herşeyi ucuza alabilirmişiz. Aslında forumun başında yazıyor sıkıntı yaşamamız için ama ekstra şeyleri dedelerimiz şu an iyi bilir. Yazın orda duracağımız için bence monta bile gerek yok

evet caiz tertibim coğu kişi en güzel dönemde gidiyorsunuz diyor,bencede en güzel dönem azcık otlarız ama genede güzel döenm yaw çaylar benden tertibim demlenio suan

• quote:

Orjinalden alıntı: yigido580

quote:

tertip o fazlalıkları askerde alacaklar saten kafamıza takmayalım ama spor iidir devam et tertip..

götürceklerimize gelince.caizin dediği doğru fazla bir şey almayız ya ben saten eşya taşımaktan nefret ederim.ordan temin ederiz...

• selam tertiplerim nassınızz yaww
  • Geldim tertiplerim.

İşler yoğun uğrayamıyorum ben pek.
    Özledim valla sişzleri.

Hayırlısıyla şu askerlikte gelseydide gitseydik.
  • [sm=2talk.gif

• TERTİPLER ÇAYLAR CAİZDEN
    BEŞ ÇAYINA YETİŞİN MUHABBETEE....[:o]

• valla biraz önce 5 çayı fln denince simit fln adım çayımıda aldım mis gibi ben erkekn başladım.
  • çaylar ve simitler hazır bende kaşarları geitrim be tertiplerim nasıl kaşar isterisniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

çaylar ve simitler hazır bende kaşarları geitrim be tertiplerim nasıl kaşar isterisniz

tertip kaşarlarmıbildiğimiz kaşarsa yıllanmış olsun eskimiş olanı ii derler.ben onu tercih ediyim

• quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

valla biraz önce 5 çayı fln denince simit fln adım çayımıda aldım mis gibi ben erkekn başladım.

bizim içinde yer ayır tertibim. Bol bol çay içicez daha. Bu arada akşama k.vadisini iple çektiğimi bahsetmeden geçemeyeecem arkadaşlar.

• bu arada caiz nerde ya kayıplara karıştııı...çayları ısmarlıcak dedik
  • quote:

bizim içinde yer ayır tertibim. Bol bol çay içicez daha. Bu arada akşama k.vadisini iple çektiğimi bahsetmeden geçemeyeecem arkadaşlar.

Ayırtmazmıyım tertipler. Askerde bol bo lağaç kenarında içecez herhalde. :)

Bende kı. vadisini merakla bekliyordum dün avrupa yakasını bekliyordum maç varmış :( zaten bu iki diziyi izliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Ayırtmazmıyım tertipler. Askerde bol bo lağaç kenarında içecez herhalde. :)

Bende kı. vadisini merakla bekliyordum dün avrupa yakasını bekliyordum maç varmış :( zaten bu iki diziyi izliyorum.

aynen tertip iki dizi var saten...kurtlwar vaisi bida avrupa yakası birde belgeseller tercihimmm

• quote:

bu arada caiz nerde ya kayıplara karıştııı...çayları ısmarlıcak dedik

burdayız tertip merak etme. çaylar hazır getireyim istersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caiz2005 -- 7 Şubat 2008; 15:32:47 >

• foruma renk geldi valla.
    ne o öyle geceleri yazıyorsunuz bizsiz.

321 k.d. süper olucakkk inş.
  • Adem tertibim simitler nerde kaldı. Kaşarları unutma. Öyle kuru kuru gitmiyor

burda 5 çay var. diğeri soğumasın hadi bir daha gelsin...
  • quote:

quote:

bu arada caiz nerde ya kayıplara karıştııı...çayları ısmarlıcak dedik

burdayız tertip merak etme. çaylar hazır getireyim istersiniz.

hehe eline sağlık tertip süper

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.