Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FiréLord

belki bu soru 500 dfa sorulmuştur ama ben ilk defa soruyorum

bu x360 da dvd rom u değiştirebilirmiyiz yani bende benq var onu samsung yapabilirmiyim birde yapılıyorsa nasıl yapılıcak nerde yaptırabilirim ?

Alıntıları Göster
    Benim ilginç bir problemim var. Ben yaklaşık 1-1,5 aydır Live a, daha doğrusu marketplace e giremiyorum. Her ne kadar oyun oynarken bağlandım mesajı görsemde Dashboard a döndüğümde gene bağlı değilmişim gibi görüyorum. Benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

bu x360 da dvd rom u değiştirebilirmiyiz yani bende benq var onu samsung yapabilirmiyim birde yapılıyorsa nasıl yapılıcak nerde yaptırabilirim ?

Alıntıları Göster
    Evet değiştiriliyor, Atik Elekt. yapıyor

quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Evet değiştiriliyor, Atik Elekt. yapıyor

quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

Alıntıları Göster
    Samsung dvd rom a FW yapılıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Samsung dvd rom a FW yapılıyormu?

Alıntıları Göster
    Xbox360 için üretilen Dvd Rom olan Samsung sa elbette yapılır (dışarıdan alınan alel ade bir bilgisayar dvd romu xbox360 la çalışmıyor, belki bilmiyorsunuzdur diye bu ek bilgiyide veriyim dedim.
  • quote:

Xbox360 için üretilen Dvd Rom olan Samsung sa elbette yapılır (dışarıdan alınan alel ade bir bilgisayar dvd romu xbox360 la çalışmıyor, belki bilmiyorsunuzdur diye bu ek bilgiyide veriyim dedim.

Alıntıları Göster
    sky__walker acaba xbox 360 aldıktan sonra live a girip oyun oynamak msn e girmek içn neler gerekiyor(msn kit dışında)

madde olarak yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

sky__walker acaba xbox 360 aldıktan sonra live a girip oyun oynamak msn e girmek içn neler gerekiyor(msn kit dışında)

madde olarak yazarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    MSN için zaten ekranda yazıyor, anlatılcak gibi değil, dashboardda görülüyor, basıp, email adresini yazıp giriyorsunuz. Oyunlarada, oyunu çalıştırıp, oyun menüsünün Xbox Live yada Multiplayer seçeneğine basarak giriyorsunuz.
  • quote:

MSN için zaten ekranda yazıyor, anlatılcak gibi değil, dashboardda görülüyor, basıp, email adresini yazıp giriyorsunuz. Oyunlarada, oyunu çalıştırıp, oyun menüsünün Xbox Live yada Multiplayer seçeneğine basarak giriyorsunuz.

Alıntıları Göster
    selamlar
    1. XBOX360 arcade pack e hdd takılıyor mu acaba?
    2. böyle bir durumda elite almak daha mı mantıklıdır?
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussam

selamlar
    1. XBOX360 arcade pack e hdd takılıyor mu acaba?
    2. böyle bir durumda elite almak daha mı mantıklıdır?
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    1. Evet takılıyor.

2. Evet, şu anki fiyatlar göz önüne alındığında Elite almak daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Acaba Q6600, 8800 Gt, 4 Gb Ddr 2, Coolermaster Centruion 2 BS, 500W Psu, 2*250 Gb Seagate Raid 0, Creative Audigy 2 ZS Platinium , 17" Proview Lcd bu sistemimi toplasam yoksa bunlar yerine,

17"'i satıp ve aldığım Coolermaster Centruion 5 Bs, 3 Gb Ddr 2 gibi parçaları satıp 22" Hp Hdmi'lı monitör, Xbox , Xbox için klavye&mouse takma kiti, Live üyelik, Fw'li bir sistem ve üzerine internete girebilmek için uygun bir bilgisayarmı toplasam ? ( Amd X2 3600+, 8600 Gt Sonic+, 1 Gb Ddr 2) gibi...

Not: Elimde 40 Gb Hdd, 18x Dvd-Rw, Cd-rw vs. gibi parçalar zaten var. Kasa ve 300W Fsp'de var. Nasıl yapsam? Ciddi kafam karışık.

Bu iş için toplam bütçem 1300 ytl. Bu paraya 22" monitör, orta veya alt karar bir pc ve xbox 360 ( 3k vermeyen ) alınabilirmi? Online oyun şart yanlız...Yani banlanma olursa kaç paraya tamir edilir, anakartı değişince düzelir diye duymuştum ama...

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben bu makinayi benim laptopun ekranina baglaya bilirmiyim?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

hayır o manada söylemedim live paralımı yani bi yere paralı üye olup girmek mi gerekiyor? çünkü ben live gold card gibi şeyler görüyorum ebay da da ondan sadece internetin bağlı ve elinde multiplayer bir oyunun oldumu bide üye oldunmu yeterlimi? (üyelik paralımı)

• quote:

quote:

hayır o manada söylemedim live paralımı yani bi yere paralı üye olup girmek mi gerekiyor? çünkü ben live gold card gibi şeyler görüyorum ebay da da ondan sadece internetin bağlı ve elinde multiplayer bir oyunun oldumu bide üye oldunmu yeterlimi? (üyelik paralımı)

Alıntıları Göster
    2 üyelik tipi var.

1) Gold : İlk ay bedava, sonra parayla alınıyor, 12 ayı 45 ytl gibi bişey. Gold üyelikte, Silver üyelikte yapılanlara ek olarak online oyun oynayabilirsiniz.

2) Silver: Gold üyelik bittiğinde devreye girer, arkadaşlarınızla konuşabilir, msn e girebilir, demo oyun çekebilirsiniz ancak online oyun oynayamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anar

sky_walker sunada bi cevap versene lutfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anar

sky_walker sunada bi cevap versene lutfen

Alıntıları Göster
    Bazı laptoplara bağlandığını biliyorum ancak her laptopa bağlanmıyor malesef.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Bazı laptoplara bağlandığını biliyorum ancak her laptopa bağlanmıyor malesef.

Alıntıları Göster
    tmm saol peki ya hangi kablo faln lazim??
  • quote:

Premium paketlerde Falcon yok çünkü Premium paketlerin adı Pro Paket olarak değişti, tamamen aynı görünüm, aynı içerik, aynı kutu ama adı Premium yerine Pro.

quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Orjinalden alıntı: SuicideHellsing

falcon board a sahip premiumlar varmı?? bi yerde gördümde pek bilgim olmadığı için sorıyım dedim varmı böyle bişey?

falcon premiumlar yok ama zephyr premiumlar var onun farkıda cpu nun 65nm değil 90nm olması ama soğutma sistemi aynıydı sanırsam.ve bu premiumlar az bulunur

http://forum.donanimhaber.com/m_23974181/tm.htm bu ilandaki adam falcon board premium diyo şimdi hangisi yanlış bilgi??? sky_walker bi el at şu işe

Alıntıları Göster
    Şimdi prolar falcon mu değil mi?

• quote:

tmm saol peki ya hangi kablo faln lazim??

Alıntıları Göster
    Vga kablo lazım size

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

2 üyelik tipi var.

1) Gold : İlk ay bedava, sonra parayla alınıyor, 12 ayı 45 ytl gibi bişey. Gold üyelikte, Silver üyelikte yapılanlara ek olarak online oyun oynayabilirsiniz.

2) Silver: Gold üyelik bittiğinde devreye girer, arkadaşlarınızla konuşabilir, msn e girebilir, demo oyun çekebilirsiniz ancak online oyun oynayamazsınız.

Alıntıları Göster
    quote:

2 üyelik tipi var.

anladım o zaman şu cardlardan birini alacağım değilmi?http://www.amazon.com/Xbox-Live-Month-Gold-Card/dp/B000B9RI00/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213725991&sr=8-1 ben 12 aylık istiyorum 60ytl ye rağzıyım her yıl kısaca bu card + internet bağlantısı +xbox 360 makine + multiplayer oynanan oyun dışında başka bir şey lazım değil galiba?

bide messenger kit alacağım beraberinde bi sorum var şarj standı almak istiyorumhttp://www.amazon.com/86070-Xbox-360-Charge-Base/dp/B0013064LA/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213726129&sr=8-11 işe yarar değilmi?

• quote:

quote:

2 üyelik tipi var.

anladım o zaman şu cardlardan birini alacağım değilmi?http://www.amazon.com/Xbox-Live-Month-Gold-Card/dp/B000B9RI00/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213725991&sr=8-1 ben 12 aylık istiyorum 60ytl ye rağzıyım her yıl kısaca bu card + internet bağlantısı +xbox 360 makine + multiplayer oynanan oyun dışında başka bir şey lazım değil galiba?

bide messenger kit alacağım beraberinde bi sorum var şarj standı almak istiyorumhttp://www.amazon.com/86070-Xbox-360-Charge-Base/dp/B0013064LA/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213726129&sr=8-11 işe yarar değilmi?

Alıntıları Göster
    Gorüntü ayarlarındaki normal intermediate ve expanded ne oluyor hdmi ile bağladım hangisini seçmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Madman

Gorüntü ayarlarındaki normal intermediate ve expanded ne oluyor hdmi ile bağladım hangisini seçmeliyim?

Alıntıları Göster
    expanded
  • quote:

expanded

Alıntıları Göster
    Xbox 360 ı pc monitörümde oynadığım için devamlı tak çıkar yapıyorum bu yüzden monitör kablosunda temassızlık olmaya başladı.Pc ile xbox arası görüntülerde geçiş yapabileceğim bir switch arıyorum.Hatta mousela klavyeyide aktarabilirsem ileriye dönük işime yarayacaktır.Bu konudaki marka/model önerileriniz nedir?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.