Şimdi Ara

Kolayca Kaliteli DVDrip oluşturmak için AutoGK + DVD Decrypter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boldshark
    iyi anlatim
  • Ayrıca birden fazla audio da ekleyebiliyoruz, örneğin hem ingilizcesini hem türkçesini ekleyip dvd deki gibi izleyebiliriz. Güzel paylaşım olmuş. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso -- 19 Şubat 2008; 17:34:41 >
  • dvd riplemenin en kolay ve ÜCRETSİZ programı dvdshrink 3.2 dir. ustamızın anlattığı yol, çok uzun ve karışık. çoğu kişi yapamaz. benim programı bi deneyin. ancak bilgisayarınızda nero olması gerek. dvd kopyalama bitti mi nero ile boş bir dvd diske kayıt yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serona

dvd riplemenin en kolay ve ÜCRETSİZ programı dvdshrink 3.2 dir. ustamızın anlattığı yol, çok uzun ve karışık. çoğu kişi yapamaz. benim programı bi deneyin. ancak bilgisayarınızda nero olması gerek. dvd kopyalama bitti mi nero ile boş bir dvd diske kayıt yapar.

"Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır" sözünden yola çıkarak, DvdShrink ile nasıl DVD riplediğini anlatmanı rica ediyorum

DS 3.2 çok kullandım ve birçok DVD film kopyaladım. kopylanamayanların kopyalanması için öncesinde DVD Decrypter ile bilgisayara attım, DVD9 medyayay yazılı filmleri DVD5 medyaya kopyalamak için de DvdShrink'in menü, ses ve kalite gibi ayarlarını kullandım...riplemekten kastın buysa eğer, bahsettiğim divX oluşturma ile aynı şey değil...kalite ayarlarıyla oynayarak, boyutu düşürmek o. Ama boyutu divx kadar düşürecek olursak, kalitesi divxten daha düşük oluyor...Zaten DvdShrink benim bildiğim, ripleme değil, kopyalama yazılımı ve DVD'nin formatını değiştirmiyor...

Ama gerçekten, DVD ripleme; mesela xvid oluşturma gibi bir özelliği de varsa, nasıl yapıldığını anlatırsan çok sevinirim

• Eyw boldshark Kardeşim , Sağolasın . Bu Çok İşime Yaradı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Eyw boldshark Kardeşim , Sağolasın . Bu Çok İşime Yaradı ;)

rica ederim...

bu sıralar, sıkça sorulmaya başladı DVDrip oluşturma; böylece konu yukarı çıkmış olsun
  • harika bir iş çıkarmışsın
  • güzel anlatım çok teşekkürler,peki 60 tane avi ve mpg uzantılı film dosyasını bir dvd'ye aynı şekilde sığdırabilir miyiz?
  • Teşekkürler güzel anlatmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBloodTürk

güzel anlatım çok teşekkürler,peki 60 tane avi ve mpg uzantılı film dosyasını bir dvd'ye aynı şekilde sığdırabilir miyiz?

Birazda dosya boyutlarına bağlı ama bunların sinema filmleri olduğunu kabul edersek pek mümkün gibi görünmüyor. En azından her film 1 cd boyutunda olsa ortalama kalite için 700mb eder 5-6 film anca sığar.
  • Peki sadece DVD Shrink işe yarar mı?

Bu arada,anlatım harika olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacaygun

Peki sadece DVD Shrink işe yarar mı?

Bu arada,anlatım harika olmuş.

Unutmuşum bu konuyu

sadece DVD Shrink, DVD filmleri kopyalamaya yarar (orjinal DVD'leri, istersen boyutunu da düşürerek, boş medyaya yazabilirsin)...encode işlemini yapan; Gordion
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.