Şimdi Ara

ÇALMASI EN ZOR ENSTRÜMAN... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memosss

quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

quote:

Orjinalden alıntı: Heretic

bateri çok zor. çünkü hem kollarını hem bacaklarını müthiş bir hızla ve ayrı ayrı hareket ettirmen lazım (özellikle metal bateri, jazz falan kolay)

Jazz kolay mı Sen bateriden biraz az anlıyorsun heralde. Metalde genelde 4 4'lük ritimler kullanılıyor. Double cross'ları düm düz altta çalıyorsan kolay, ama şarkıya göre diğer parçalarla senkronize çalmak istersen o zor ( Mike Portnoy'u bi dinle ya da en iyisi izle, Home, Hells Kitchen, Paradigm Shift özellikle)
    Jazz da sürekli aksak ritimler oluyor ve devamlı değişken bir müzik, bass'ın tabi ki standart olmuş melodileri var onların üzerine de bateriyi ekliyorsun ama özellikle doğaçlama yapılan jazz'ın baterisi hem aksak, hem o anda aynı şekilde doğaçlama olan diğer enstrumanlara uyum sağlaman gerekli. Aksaklıktan kastım da hem ölçünün sabit gitmeyip 7 8'lik + 9 8'lik vb ölçülerle değişmesi hem de zilin çok daha aktif kullanılması. Sadece crash olarak değil tabiki de.

süper açıkLamışsın bende nasıL anLatacam diye düşünüyordum

Alıntıları Göster
    classic guitar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur

classic guitar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Timur

classic guitar..

öhh klasik gitar mı?? sen başka ensturumanlara bulaşma abi
    tabii bu kişiden kişiye değişir ama bence ney hakkaten ses çıkarabilmek bile mesele sonra da bateri bateri deyince ringo star ne adamdı beaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: cekenski

ney değil ne veya efendim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cekenski

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulReaver

quote:

Orjinalden alıntı: cekenski

Alıntıları Göster
    ney, kanun veya cümbüş (perdesi yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baha_RIP

ney, kanun veya cümbüş (perdesi yok)

Alıntıları Göster
    BENİM BİLDİĞİM YAN FLÜTTT
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADSIZ

BENİM BİLDİĞİM YAN FLÜTTT

Alıntıları Göster
    11 senedir müzik ile uğraşıyorum. çalması en zor alet keman'dır. her insan elinde gıcırdatır ama kemana has bir duygu vardır bunu herkesveremez. (ney içinde bu öyle ama. Keman cok daha agır basıyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackasss

11 senedir müzik ile uğraşıyorum. çalması en zor alet keman'dır. her insan elinde gıcırdatır ama kemana has bir duygu vardır bunu herkesveremez. (ney içinde bu öyle ama. Keman cok daha agır basıyo)

Alıntıları Göster
    keman

• quote:

Orijinalden alıntı: darkRider

keman

Alıntıları Göster
    ney abicim tartışmasız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

ney abicim tartışmasız...

Alıntıları Göster
    arkadaşımız soruyu atmış bırakmış başlığı kardeşim matematik sorusu değil ki yolu yordamı olsun, tahmin ediyoz işte -ancak tutmamış ki hala cevap vermiyor ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

arkadaşımız soruyu atmış bırakmış başlığı kardeşim matematik sorusu değil ki yolu yordamı olsun, tahmin ediyoz işte -ancak tutmamış ki hala cevap vermiyor ha?

Alıntıları Göster
    genelde ney demişsiniz.. bende katılırdım ama daha yeni bişey öğrendim.. aborjinlerin bir çalgısı warmış sanırım.. (gerçi adını bile hatırlamıyorum ya) neyse... üflemeli bi çalgı.. ama işin zor yanı, nefes aldığınız anda ağzınızdan vermeniz gerekio.. yani bi deneyin şimdi.. aynı anda burnunuzdan alıp ağzınızdan vermek.. düşünün bunu başaran adamlar var ve bu sayede aralıksız saatlerce çalıolar.. ben halaa deniom bi kamışı alıp.. e düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: D@ML@

genelde ney demişsiniz.. bende katılırdım ama daha yeni bişey öğrendim.. aborjinlerin bir çalgısı warmış sanırım.. (gerçi adını bile hatırlamıyorum ya) neyse... üflemeli bi çalgı.. ama işin zor yanı, nefes aldığınız anda ağzınızdan vermeniz gerekio.. yani bi deneyin şimdi.. aynı anda burnunuzdan alıp ağzınızdan vermek.. düşünün bunu başaran adamlar var ve bu sayede aralıksız saatlerce çalıolar.. ben halaa deniom bi kamışı alıp.. e düşünün

Alıntıları Göster
    bence keman daha zordur ama ney de var bu zor ların arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: proteus

bence keman daha zordur ama ney de var bu zor ların arasında

Alıntıları Göster
    saksafon calmak zordur herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: naradar

saksafon calmak zordur herhalde..

Alıntıları Göster
    Bakın şimdi:
    Çalması en zor enstrüman kuyruklu piyanodur.
    Çünkü hırsız o kadar ağır şeyi nasıl taşıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaotika

Bakın şimdi:
    Çalması en zor enstrüman kuyruklu piyanodur.
    Çünkü hırsız o kadar ağır şeyi nasıl taşıyacak

Alıntıları Göster
    Elektronic Guitar, Bateri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danger_boy

Elektronic Guitar, Bateri

Alıntıları Göster
    "klasik gitar" derken anlatılmak istenen,1-2 akor öğrenip sahilde akdeniz akşamları çalmak değilse,klasik gitar da yukarlarda yer alır bu sıralamada bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaconda

"klasik gitar" derken anlatılmak istenen,1-2 akor öğrenip sahilde akdeniz akşamları çalmak değilse,klasik gitar da yukarlarda yer alır bu sıralamada bence.

Alıntıları Göster
    Piyano ve santur...
    Ney diyenler haltetmiş. Ben 2 yıldır üflüyorum. Hiç de zor bir yanı yok...
  • tulum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

tulum
    KANUN ? MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaconda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

Rodriguez gibi calinan classic (hatta pena'siz) guitardan bahsetim bende ama tabi anlayis farkli ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur

quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

Rodriguez gibi calinan classic (hatta pena'siz) guitardan bahsetim bende ama tabi anlayis farkli ...

Alıntıları Göster
    Saksafon, Piano, Kanun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.