Şimdi Ara

Logitech mx3200 sorun :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mx3200 msn de webcam de görüntülü konuşma yaparken takılıo tuşlar zor basıo kilitlenio gibi..fare side ilk tıkta işlemio 2-3 defa tıklamak gerekio..görüntülü arama açar açmaz yapmasada (yine yapıo ama çok fazla değil) bi süre sonra kesin oluo bu :( neden olabilir bu ? usb lerde bişi var desem anakartın en gücenl driver ları kurulu..acaba webcam den yada onun dirver larından bişi oluo olabilir mi yeni bi webcam çözemi ki olayı..yada aklıma bile getirmek istemiorum ama benim mx3200 de mi bi sorun var :(

• Sette sorun olduğunu sanmıyorum webcami değiştirme yada bir arkadaşından başka bir cam alma şansın varmı varsa onunla bir dene ya webcamdir yada giriştendir iki seçeneğide dene.Bular olmassa sette bir problem olabilir ama dediğim gibi pek sanmıyorum.Aynı seti abim kullanıyor Logitech webcamle birlikte hiç bir sorun yok.Seni cam nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Sette sorun olduğunu sanmıyorum webcami değiştirme yada bir arkadaşından başka bir cam alma şansın varmı varsa onunla bir dene ya webcamdir yada giriştendir iki seçeneğide dene.Bular olmassa sette bir problem olabilir ama dediğim gibi pek sanmıyorum.Aynı seti abim kullanıyor Logitech webcamle birlikte hiç bir sorun yok.Seni cam nedir ?

benim cam bu..bayadır kullanıorum hiç böle bi sorun olmamıştı..ama micsoroftu ps/2 den bağlıodum tabi :)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd90526

ya set canavar gibi ve her geçen gün daha çok bağlanıorum özellikle klavyeme :D webcam usb 1.1 kullanıo usb 2.0 kullanan bi cam alsam olur mu ki acaba..inş sette bi prob yoktur hani garantiye yollayıp gelene kadar eski micsooftu kullanmak bile koyar çok alıştım buna çünkü setpointle herşeyini kişiselleştirdim süper bişi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 7 Ekim 2007; 15:53:34 >

• Sen o webcami hemen at ben sana söyliyim git bir tane USB 2.0 al Logitech taş gibi kullan zaten bunda herhangi bir performans alamıyorsundur.Sorun 1.1 olduğundandır 2.0 alınca düzelecektir
  • quote:

Sen o webcami hemen at ben sana söyliyim git bir tane USB 2.0 al Logitech taş gibi kullan zaten bunda herhangi bir performans alamıyorsundur.Sorun 1.1 olduğundandır 2.0 alınca düzelecektir

sağol
    logitech in cam ler pahalı yaw bi cam a o kadar para vermek istemiorum..ya da alabilirmde belki...abin hangi modelini kullanıyo var mı hepsiburada da ?
  • http://www.amazon.com/Logitech-961237-0403-QuickCam-Messenger-WebCam/dp/B00006OLCT işte abimde bundan var gerçekten çok memnunuz süper alet.Özelliklede mkrofonu inanılmaz 7 metreden bile sesleri alıyor inanamadım ve o kadarda pahalı değil.

Ayrıca sakın hepsiburadadan alma bişey

• quote:

http://www.amazon.com/Logitech-961237-0403-QuickCam-Messenger-WebCam/dp/B00006OLCT işte abimde bundan var gerçekten çok memnunuz süper alet.Özelliklede mkrofonu inanılmaz 7 metreden bile sesleri alıyor inanamadım ve o kadarda pahalı değil.

Ayrıca sakın hepsiburadadan alma bişey

saolasın hocam ama bundada usb 1.1 dio ? birde vista destekliomu ki ? orda yazmıo ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g930 sorun acill !!!
    10 yıl önce açıldı
    Logitech x540 entegre sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Logitech G230 Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Webcam çöpe.Forumda incelenmiş cihazlardan birni al.
  • Arkadaş haklı incelenmişlerden birini al kullan sorunun çözülsün
    Vista desteği olması lazım ama tam bilmiyorum bu arada o usb 2.0 yanlış yazmış olabilirler.
  • sağolun arkadaşlar bakıyım bi :) buraya yazar yine fikriniz alırım ;)
  • Umarım yeni kamera alarak sorunu çözersin kolay gelsin
  • quote:

Umarım yeni kamera alarak sorunu çözersin kolay gelsin

• http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=KEgjykDwphgqP-POv6Pcdw

bu cam için ne dersniz beyler usb yazıo sadece ama büyük ihtimal 2.0 dır bu dimi :)
  • Taş gibi derim ben buna gerçekten iyi seçim bence al ve dene 2.0 olduğundan da eminim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.