Şimdi Ara

www.symbiansigned.com NORMALE DÖNDÜ. KAYIT AÇIK KAÇIRMAYIN...!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Orjinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

uye oldummm sonunda cok ugrastırdı ama olsun

nasıl yaptın anlatırsan sevinirim

anlatayım kardesım ama aynen ENİGMAENERGY arkadasımızın dedıı gb uyelık bır ıse yaramıor malesef ben bosuna kastım anlayacaın Enıgmaenergy beklıoruz kardesım anlatımını sımdıden tesekkurler..

• imzamda mevcut artık indirebilirsiniz
  • ücretsiz posta adreslerini kabul etmiyo. En azından ben kabul ettiremedim. Sırf bu yüzden bi arkadaşın yardımıyla pop3 adres aldım. onunla deneyecem.

Bilginize
  • SERTİFİKA İŞİNE

• www.symbiansigned.com sitesini üyeyim.
    CSR dosyası oluşturdum. CER dosyasına çevirmek için bu dosyayı öncewww.symbiansigned.com sitesine upload edecez. Ama bende şöle bi yazı çıkıyor:

Your request has failed. Reason:
    -Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY
    -ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
    -Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
    -If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network here

Alt tarafı bi uzaktan kumanda programını N73 e yükleyecem. 2 gündür uğraşıyorum ama IMEI numarama özel sertifikayı yukarıdaki dandik siteden bi türlü alamadım.

CSR formatını bilgisayarda CER e çeviren bi yazılım falan varmı acaba??

• konuyu nie hortlattın ya
  • hort

Hocam symbiansigned artık sertifika vermiyor. Sadece paralı (senelik 100$ mıydı neydi) publisher id si olanlara veriyor. işte öyle bişey.

konu kilitlensinde bi daha hortlamasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.