Şimdi Ara

* CoolerMaster Aquagate -Zalman ZM-WB3 GOLD - Zalman MFC2 - TT Armor [ İnceleme ] [Video] * (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
21.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ferhatın makineyi bende gördüm şahane saolsun beni iki günde misafir etti evinde kimse yanlış anlamasın kendi bilgisayarı biraz çok para harcıyor ama olsun keyif işi bu arada bence plazma alacaksan gene de pc yi ona bağla kapışırız gelilnce[ ]
  • zalman wb3'un kutu içeriginin fotografını çekip koyabilirmisin?

• sagolun teşekkür ederim.
  • aquagate arıyan arkadaslara uygun fıyatlı ayarlıyabılırım sıfır ısımlerına faturalı bu ara pek yok pıyasada bı arkadasım satıyo bulamayan arkadaslara yardımcı olabılırm
  • beh beh beh hala şoktayım sankim mos sistemi döşenmiş bir araba gibi bende isterim
  • inanılmaz bir sistem .... sistemden gözümü alamadığım için değerlere bakamadım !!
  • arkadaşım 41 kere maşallah
  • senden gördüm aquagate aldım süper bişey kompakt olması çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

Arkadaşlar 3DMark 06 nın 64 Bit Versiyonu Yok mu varda benmi Bulamıyorum ?

yaması mevcut onu indirmen gerek
  • quote:

Merhabalar,

Sizin kullandığınız Tunçmatik Newtech 3 kVA On-Line UPS'ten ben de almayı düşünüyordum. Malum neredeyse 1,000 TL, az para değil. PSU hakkında konuşmak, düşüncelerinizi öğrenmek, mümkünse de arka panelinin bir fotoğrafını rica edecektim. UPS sesi 45 desibelin altında yazılmış sitesinde. Acaba UPS üzerinde bir fan mı bulunmakta? Teşekkürler.

PM kabul etmiyormuşsunuz, burdan yazıyorum. ^^
  • cok sesli onu syleyebilirim. zaten şuan değiştirdim 10kva kullanıom
  • hocam bisi sorcam 3 tane fan kontrolcusunu gorsel amac icinmi taktın.yoksa 3 fan kontrolcusunude ayrı ayrı fanlarda kullanıyormuydun.hani islemcinde su sogutmalı.fana ihtiyacın yokken 3 tane fan kontrolcusunu anlayamadım.bence 3 fan kontrolcusu de cok gereksiz.sana lazım olan sunbeam reabus extreme.cok ozelligi var.birde sıvı sogutmanı kasanın onune 5.25 lik yuvaya taksan daha hos olmazmı?cunku 5.25 lik yere takılması icin ayarlanmıs sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 20 Haziran 2009; 19:03:43 >
  • mAŞALLAH..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.