Şimdi Ara

İnter Server (garip bir Durum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Server Savaslarına katılan oyuncularımıza ödüller verilecek!

Bütün Ödüller yeni Knight Online yamasının resmi olarak çıkmasından sonra verilecektir.

Kaybeden her takım için yeni Knight Online yamasında Chaotic Generatorde kullanılabilinecek ve değerli eşyalar yaratmanızı sağlayacak Blue Gems eşyası verilecek. Kazanan takım aynı şekilde Green Gems eşyasıyla ödüllendirilecektir.

Birinci Takım Silver Gems ile ödüllendirilecektir
    İkinci Takım Red Gems ile ödüllendirilecektir
    Üçüncü Takım Yellow Gems ile ödüllendirilecektir

Her Class’tan (Warrior, Priest, Rogue, and Mage) en iyi 5 oyuncu Özel Ödüllerle ödüllendirilecek.!

En iyi 5 Warrior Spear of Murky Waters kazanacaktır
    En iyi 5 Rogues Cold-Hearted Dagger kazanacaktır
    En iyi 5 Mages Scorching Staff kazanacaktır
    En iyi 5 Priests Dread Shield kazanacaktır

Bütün katılan oyuncular arasından en iyi 3 oyuncu ful set Gryhon Armor kazanacak!

Knight Online’ın en iyi Şovalyelerinin üstünlük için savaşmalarını merakla bekliyoruz! İyi şanslar ve savaşta gürüşmek üzere!

bunu çeviricek warmı bazı yerlerini anlayamadım da bu açıklama werilmiş

• Bende anlayamadım yazılardan

Knight sitesi ana sayfasında verilmiş olup biraz bozuk karekterlerde çıkmış yazı kendim editledim.

Yeni silahlar ve giysilerden verilecek bence çok iyi olucaktır bu savaşlar umarım girebiliriz.

Server Savaslarına katılan oyuncularımıza ödüller verilecek!

Bütün ödüller yeni Knight Online yamasının resmi olarak açıklamasından sonra verilecektir.

Kaybeden her takım için yeni Knight Online yamasında Chaotic Generatorde kullanılabilinecek ve değerli eşyalar yaratmanızı sağlayacak Blue Gems eşyası verilecek. Kazanan takım aynı şekilde Green Gems eşyasıyla ödüllendirilecektir.

Birinci Takım Silver Gems ile ödüllendirilecektir
    İkinci Takım Red Gems ile ödüllendirilecektir
    Üçüncü Takım Yellow Gems ile ödüllendirilecektir

Her Class'tan (Warrior, Priest, Rogue, and Mage) en iyi 5 oyuncu özel ödüllerle ödüllendirilecek.!

En iyi 5 Warrior Spear of Murky Waters kazanacaktır.
    En iyi 5 Rogues Cold-Hearted Dagger kazanacaktır.
    En iyi 5 Mages Scorching Staff kazanacaktır.
    En iyi 5 Priests Dread Shield kazanacaktır.

Bütün katılan oyuncular arasından en iyi 3 oyuncu ful set Gryhon Armor kazanacak!

Knight Onlinenin en iyi şovalyelerinin üstünlük için savaşmalarını merakla bekliyoruz! iyi şanslar ve savaşta görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 29 Ağustos 2007; 8:05:05 >

• sadece kayıt olanlar girebilior kayıt oldum bu akşam 8 de savaş fakat server yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 garip bir hata
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.