Şimdi Ara

Metal Dinleyenlerin Bulustugu Yer!..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
0
Favori
106.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...79...160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bakiyorum bir sürü topic war ama kendi adima konusuyorum istedigim gibi bisey bulamadim...Diyorum ki bu kisimda baslikta yazdigim gibi metal/rock dinleyenler yazisalim kendimizden bahsedelim hobiler fln...Gerekli gereksiz hersey sicak bi ortam olsun istedim...bir süre sonra herkes birbirini taniyinca çok zewkli olacaktir...Tabii ki bu sadece benim istememle degil hepinizin destegiyle olacaktir...Bu konuyu açmamdaki en büyük neden su "hip hop müzik neden metal müzigi geride birakti" adli topicte bir süre wakit kaybetmem we bu topicte metal dinleyen bir sürü arkadasimin bir sürü cahile laf anlatmakla ugrastigini gördüm gelin onlara laf anlatmaya ugrasacagimiza bu topicte muhabbeti koyalim...Bu arada topic adindan kimse yanlis anlamasin metal dinleyenler dinlemeyenler diye kesinlikle insanlari siniflandirmiyorum sadece ayni tür müzigi dinleyenleri buraya toplamak istedim...Herkese kapimiz açiktir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 13 Ocak 2005, 23:09:28 >

• ben geldim bile.ayrıca baska müzigi dinleyip metal hakkında bilgi edinmek isteyenleri de bekleriz.
  • Ben de geldim.
    Bunu yapmanız cok guzel oldu arkadaşlar.Boylece kimseyle kavga etmeden burda metal muzigi tanıtabiliriz.
    Nerazzuri:

quote:

Bu arada topic adindan kimse yanlis anlamasin metal dinleyenler dinlemeyenler diye kesinlikle insanlari siniflandirmiyorum sadece ayni tür müzigi dinleyenleri buraya toplamak istedim...Herkese kapimiz açiktir...

Demen cok hoşuma gitti.Şimdiden iyi muhebbetler herkese.

Iriver Clix 2 8GB RedLine
  • Walla bende böle istanbulda otran metal müzik dinneyen biriyim. Ama keman ve çello sesinide çok severim. Apocalyptica falanda severim yane. Nu-metal ve türevi gruplardan Nefret ederim. Valla istanbulda genelde Caravan ve Down arası takılırım öle. Bi aralar gitar çalmaya çalıştım. Ama vakitsizlikten dolayı(MCSE sınavlarına hazırlanıyorum) bırakmak zorunda kaldım. Aslında diceksiniz zaman ayıramadınmı. Biraz üşengeçim yas uğraşmak zor geldi Brutal ve Scream wokal sevmedim, sevmiyorumda. Genelde MMORPG oynarım. Şu sıralarda en çok Ragnarok Online oynuyorum. Öyle biriyim işte bende tanıttım bile kendimi bu arada Play listimde şu anda Blind Guardian - The eldar çalıyo. Ha bu arada en sevdiğim grup Blind Guardian'dır ama fanlık derecesinde değil. Bu kadar yaws

• ahanda bende geldim....
    şahsen ben hem metal hemde hip-hop müzik dinliyorum onun için hangi topic'e gireceğime karar verememiştim...
    bu topic tam benlik...
    Bak! Kızdırma! yoksa seni de severim. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Ben de geldim.
    Bunu yapmanız cok guzel oldu arkadaşlar.Boylece kimseyle kavga etmeden burda metal muzigi tanıtabiliriz.
    Nerazzuri:

quote:

Bu arada topic adindan kimse yanlis anlamasin metal dinleyenler dinlemeyenler diye kesinlikle insanlari siniflandirmiyorum sadece ayni tür müzigi dinleyenleri buraya toplamak istedim...Herkese kapimiz açiktir...

Demen cok hoşuma gitti.Şimdiden iyi muhebbetler herkese.

arabian nagiht kardesim özeline msj atip dawet edecektim ama yollayamadim kabul etmiyorsun galiba neyse gene bulustugumuz yer burasi hadi bakalim...HOSGELDIN...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi erkek vokal (rock)??
    20 yıl önce açıldı
    DH Metal Toplulugu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

Ewet pandacuum haklisin herkesi bekleriz bu arada isim neydi senin?Tanisalim ufaktan...

isim engin ank. oturuyorum.önüme gelen her grubu dinlerim ayrıca kabul ederseniz ufak bi ricam var.kendi aramızda sert tartısma yasanmaması icin lütfen o grup rock degildir,bu grup metal degildir gibi görüslerimizi ya kibar bir dille belirtelim ya da bu konuda düsüncemiz kendimize kalsın.

Orjinalden alıntı: valthonis

Walla bende böle istanbulda otran metal müzik dinneyen biriyim. Ama keman ve çello sesinide çok severim. Apocalyptica falanda severim yane. Nu-metal ve türevi gruplardan Nefret ederim. Valla istanbulda genelde Caravan ve Down arası takılırım öle. Bi aralar gitar çalmaya çalıştım. Ama vakitsizlikten dolayı(MCSE sınavlarına hazırlanıyorum) bırakmak zorunda kaldım. Aslında diceksiniz zaman ayıramadınmı. Biraz üşengeçim yas uğraşmak zor geldi Brutal ve Scream wokal sevmedim, sevmiyorumda. Genelde MMORPG oynarım. Şu sıralarda en çok Ragnarok Online oynuyorum. Öyle biriyim işte bende tanıttım bile kendimi bu arada Play listimde şu anda Blind Guardian - The eldar çalıyo. Ha bu arada en sevdiğim grup Blind Guardian'dır ama fanlık derecesinde değil. Bu kadar yaws

hosgeldin kardes...bende çok sewerim blind guardian'1 güzel müzik yapiyor adamlar ama iron maiden dedim mi akan sular durur benim için...adamlar mükemmel müzik yapiyor sololar,melodileri hele hele sahne performansi...aaah ah bi gelseler Tr ye...ben çerkezköy/tekirdagda oturuyorum istanbulda aleme pek dalma firsatim olmuyor..ama en sewdigim gittigimde çiçekte yada galatada oturup içmek olur...

• ayrıca ben tanıttım sizde kendinizden bahsedin isim fln

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

ahanda bende geldim....
    şahsen ben hem metal hemde hip-hop müzik dinliyorum onun için hangi topic'e gireceğime karar verememiştim...
    bu topic tam benlik...

sana da hosgeldin diyorum baha...inan bu topicte kaldikça metal müzigin bilmedigin bi çok yani oldugunu ögreneceksin sana garanti weriyorum..yeni yeni gruplar v.b dinledikçe açilacan yani

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Ewet pandacuum haklisin herkesi bekleriz bu arada isim neydi senin?Tanisalim ufaktan...

isim engin ank. oturuyorum.önüme gelen her grubu dinlerim ayrıca kabul ederseniz ufak bi ricam var.kendi aramızda sert tartısma yasanmaması icin lütfen o grup rock degildir,bu grup metal degildir gibi görüslerimizi ya kibar bir dille belirtelim ya da bu konuda düsüncemiz kendimize kalsın.

ben de mehmet..ayipsin engin kardesim ben ztn bu topici sicak bi ortam olsun sadece müzik hakkinda degil her konuda sohbet edelim geyik yapalim diye açtim...

• MetaL Not DeaD
    NeVeR!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 12 Ocak 2005, 18:08:19 >

arabian nagiht kardesim özeline msj atip dawet edecektim ama yollayamadim kabul etmiyorsun galiba neyse gene bulustugumuz yer burasi hadi bakalim...HOSGELDIN...

Hoşbulduk dostum.Posta kutum cok dolu belki ondandır.Tanışmaya devam.
    İsmim Vefa.İstanbul'da oturuyorum.85 dogumluyum.Bu sene ikinci kez össye girecegim nasip olursa.
    Tanıdıgım cok fazla grup grup yok.Acıkcası grup konusunda da biraz cahilimdir.Eger gruplar ve metal müzik hakkında bir hatam olursa düzeltin ve beni bilgilendirin dostlar.Dinledigim gruplar haricindeki grupların cogunu sadece isim olarak tanıyorum.Dinlediklerim ise: Pentagram,Sentenced,Amorphis,Dream Theater,Apocalyptica,Almora,Moğollar...

Burada Pentagram hakkında ozel bir yazı yazmayı dusunuyorum.Tarihcesinden grup elemanlarının roportajlarına kadar iceren guzel bir derleme olacak.Pentagram en sevdigim ve bende en farklı yere sahip muzik grubudur.Şimdilik bu kadar.

Iriver Clix 2 8GB RedLine

• Ha bu arada benim ismim Gökçe. Falla birbirimize grup tavsiyesinde falan bulunak burda güzel olur. 85liyim bende. Yazmayı unutmuşum ekliyim dedim

Orjinalden alıntı: valthonis

Ha bu arada benim ismim Gökçe. Falla birbirimize grup tavsiyesinde falan bulunak burda güzel olur. 85liyim bende. Yazmayı unutmuşum ekliyim dedim

sana da slm gökçe...okul fln war mi?tanidik çikmayasin...ayni senin tanima uyan ist.da oturan bi arkadas warda ondan sordum...

Orjinalden alıntı: arabian night

quote:

Hoşbulduk dostum.Posta kutum cok dolu belki ondandır.Tanışmaya devam.
    İsmim Vefa.İstanbul'da oturuyorum.85 dogumluyum.Bu sene ikinci kez össye girecegim nasip olursa.
    Tanıdıgım cok fazla grup grup yok.Acıkcası grup konusunda da biraz cahilimdir.Eger gruplar ve metal müzik hakkında bir hatam olursa düzeltin ve beni bilgilendirin dostlar.Dinledigim gruplar haricindeki grupların cogunu sadece isim olarak tanıyorum.Dinlediklerim ise: Pentagram,Sentenced,Amorphis,Dream Theater,Apocalyptica,Almora,Moğollar...

Burada Pentagram hakkında ozel bir yazı yazmayı dusunuyorum.Tarihcesinden grup elemanlarının roportajlarına kadar iceren guzel bir derleme olacak.Pentagram en sevdigim ve bende en farklı yere sahip muzik grubudur.Şimdilik bu kadar.

cok iyi olur benden de isterseniz grup ismi verin size hakkında bilgi veriyim.tanıdıgım grup bayagı var cok iddialı olmasın ama elimde yaklasık 200 grubun albumleri var.sevdiginiz türe göre sizinle paylasabilirim

• gökçe kusura bakma cewap wermeyi unutmusum ewet iyi olur grup yawsiyeleri fln...ilki benden gelsin BESEECH diye bi grup war dinleyenin begenmeme olasiligi çok az eger bulamassan yolliyim ben sana bi sekilde msnden fln...
Sayfa: 1234...79...160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.