Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ayaz77

n82 ereyonda!!!

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=90873

--------------------------------------------------------------------------------

Nokia N82 Cep Telefonu -Paralel İthalat

Türkiye'de ilkdefa ereyonda...(Stoktan Teslim)

Marka: Nokia
    Model: Cep Telefonu
    Fiyatı: 599,00 �+ KDV
    TL Fiyatı: 999,73 YTL+ KDV
    KDV Dahil: 1.179,68 YTL
    Havale İndirimli: 1.156,09 YTL

Paralel ithalat olarak gelmiş. Distrübütör garantili gelmesi de yakın demektir bu.

• Evet ereyona gelmiş.
  • dist. garantili satış fiyatı da 1250 civarı olur heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.M. -- 5 Ocak 2008; 21:51:05 >
  • Sonra da fiyatı düşer hemen alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

Valla alet 10 numara beyler .. Fake make ama super reis :D

Benden 6 yı bile zor alır
    Saygılarımla.
  • @murTah nedenini sorabilir miyim?
  • quote:

@murTah nedenini sorabilir miyim?

boşfer be babaaaa
  • n95 in suanki satis fiyatindan satilmasi mantikli diyen arkadas aynende oyle oldu almanyada n 95 599 euro suan ve n 82 de bu fiyatdan merhaba dedi
    Orjinalden alıntı: Katze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 5 Ocak 2008; 22:58:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Valla alet 10 numara beyler .. Fake make ama super reis :D

Benden 6 yı bile zor alır
    Saygılarımla.

bende cok mrk ettim neden

arkdaslar nokmote tu denedim buyrun izleyin bazı arkdaslarda olmadı ne yazikki

http://rapid-share.com/files/81540215/MOV00353.3GP.html

• ya ben se kullanırken phone explorer kullanıyordum tlf. rehberini düzenlemek için felan nokia için var mı bu tarz bi program?
  • Kötü oldu bu !!!!!

Arkadaşlar ben telefona yazılım version vs atacağımda telefondan hafıza kartına gelir tel hafızasını hafıza kartına yedekle özelliği seçer tıpkı pc olduğu gibi telin içinde ne var ne yok onu ghostunu harıfa kartına alırım.Sonra iyice kurcalayıp istediğimi yaptıktan sonra karttan geri yükle derdim.Son arama saniyesinden tüm ajanda rehber kayıtlarıma kadar ne varsa geri gelirdi.Ama N82 de 5 kere denememe rağmen gördüğüm şudurki AJANDA KAYITLARI GERİ GELMİYOR ! çok kötü bir özellik.Yani teli aynı şekilde yedek almanın haricinde pc suit ile microsoft outooka yedeklemeniz gerek.
    Aman dikkat !...
  • quote:

@murTah nedenini sorabilir miyim?

Elbette. Cihaz o pille maalesef "mobil" değil. 1,5 günde 1 duvara bağlanmak zorundasın
    wi-fi, GPS yoğun kullanımıyla en az 4 gün gidecek bir pili olsaydı yıldızlı 10 verirdim.
    "otur sıfır"

İmza "sıfırcı muRTah"

Saygılarımla.
  • wifi ve gps i aktif olarak kullandığında 4 gün giden bi cihaz söyleyebilir misin ki ?
  • quote:

wifi ve gps i aktif olarak kullandığında 4 gün giden bi cihaz söyleyebilir misin ki ?

Walla benim okuduğum zamanda notlar "çan eğrisi" ne göre verilmediğinden ;yani "diğer telefonlara kıyasla"
    not vermediğimden , benden 10 alamaz hayatta.
    (N82 nin de çok umuruydu ya )
    İşte onun için "sıfırcı muRTah" yazdım imzaya.
    Saygılarımla.
  • valla zor arkadaşım işin senin :) kıyaslama yapmak mecburiyetindesin çünkü varolan teknoloji ancak buna el veriyor, belki 100 yıl tesla wireless coil aktif olur o zaman sonsuza kadar sarj derdimiz olmazdı :)
  • işin doğrusu bisim N95in de 2gün gittiği gös önüne alınırsa 1150 mAh olmasına karşın 2gün gitmesi değişik.
    N95i kurcala 1 gider o ayrı
  • alan var alamayan var burda ..bende n95-n82 vs var diye falan hava yapmasanız iyi olur gençler ne dersiniz???
  • ya bi msn bulamadık alete anasını satim yaa .. agile desen sacma sapan bisi o ya ..
  • quote:

ya bi msn bulamadık alete anasını satim yaa .. agile desen sacma sapan bisi o ya ..

var da paralı be abi be aslında Turkcell Live güsel ben üye olurum belki.

turbo var işte bide onu dene istersen
  • mig33 de ii bi program ben kullandım saati 1 kontör gidiyo eğer internet ayarlarıyla kullanırsan..
    www.mig33.com
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.