Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
901.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim sorunum burada iki arkadaşta ve N82' si olan diğer kişilerdede var. Lütfen herkes kendi telefonundan herhangi bir telefonu arayıp karşı taraftaki telefondan meşkul tonuna basarak veya cevap vermiyererek çağrının sonunda kendi telefonunun donup donmadığına baksın. Varsa bu telefonun genel sorunu sayılır ve nokiada bunun için ya yeni bir güncelleme sunar yada telefonu toplatırır.Ama bendede bu sorun vardı fakat şunu yaptımda çözüldü diyen varsada çözümü sunsun, çünkü cidden sinir bozucu birşey.Özellikle GeceBekçisi ve Reis-i Eagles' ten N82 konusunda profesyonel oldukları için bu sorunun çözümünde bana yardımcı olmalarını isterim.
  • nokia ne anasının gözü telefon toplamakmı aslaaa
    quote:

Orijinalden alıntı: yokohamae

Evet arkadaşlar benim sorunum burada iki arkadaşta ve N82' si olan diğer kişilerdede var. Lütfen herkes kendi telefonundan herhangi bir telefonu arayıp karşı taraftaki telefondan meşkul tonuna basarak veya cevap vermiyererek çağrının sonunda kendi telefonunun donup donmadığına baksın. Varsa bu telefonun genel sorunu sayılır ve nokiada bunun için ya yeni bir güncelleme sunar yada telefonu toplatırır.Ama bendede bu sorun vardı fakat şunu yaptımda çözüldü diyen varsada çözümü sunsun, çünkü cidden sinir bozucu birşey.Özellikle GeceBekçisi ve Reis-i Eagles' ten N82 konusunda profesyonel oldukları için bu sorunun çözümünde bana yardımcı olmalarını isterim.

• arkadaşlar ben şimdi bir çin sitesine imei nosu vererek sertifika aldım. Bundan sonra ne yapacağım? Bir uygulamayı yüklemek için hangi gruba giriyorum İmzasız uygulama yükleme mi yoksa uygulama imzalama mı? Yoksa bu iki yöntem de aynı şey mi?
  • Yeni Harita | Garmin için Navcity Turkey 2009.06 (NT - IKLTL yani ENG versiyonu)

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/288459713/200906.rar

NT versiyon olduğu için daha da sıkıştırılmış versiyon. 97,7mb
    TKLTL versiyonu çıkınca da yine güncellicem.

IKLTL'nin olayı şu: Gözlemlediğim kadarıyla sadece TR karakterler yok ama POI'lerde büyük ya da küçük harfle içeren TR karakterli 1 kelime kullandığınızda kelimeyi buluyor, problem olmuyor. Lakin, görüntülerken TR karakterleri dönüştürüyor. Örnek:

Denemek için "Trafik Işığı" diye (içinde hem büyük harfli TR karakter ve küçük harfli TR karakterler içeren) bir kelime yazdım ve buldu ancak görüntüleme şekli:"TRAFIK ISIGI" yani TR karakter içermeden görüntülüyor. (Garmin'in her zaman büyük harfle görüntülediğini de unutmayınız.)

Ararken arıyor buluyor, görüntülerken göstermiyor. Olayı bu.

Konumlarımda yine kurulum sayfasında belirttiğim gibi kayıt yapılması gerekiyor yoksa atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Ekim 2009; 13:36:24 >

•  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/277828297/Huancai.rar

• reis garmin kurdum n82 ye ama satın al ürün kodunu gir garmin gps e bağlan gibi seçenekler çıkıyor ve adım 4.5 de bahsettiğin uzak gps e girdğimde yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izi verilir yazıyor yeni gps yi sşleştir diye bi seçenek var sadece bluetooth u açın felan yazıyor acil yardım lütfenn
  • unl dosyaların olmamış. .unl.txt olmuştur düzenle onu.
  • kuararken hani sen demişsin ya yükleniyor yazacak ama yüklenemeyecek diye direk yükledi benim telefon burda bir sorun var mı?
  • sw.unl.txt olarak kaydediyor hep böyle olmaması mı gerekiyo?
  • evet işte not defterinde kaydet derken metin belgesi değil tüm dosyalar seç. txt kızmı olmayacak
  • tamam dediklerini yaptım ve oldu şimdi garminde haritalara girdiğimde no map yazıyo sağ altta ve uydu aranıyor yazıyo en üstte sorun yok demi bu kadar yani?
  • quote:

Evet arkadaşlar benim sorunum burada iki arkadaşta ve N82' si olan diğer kişilerdede var. Lütfen herkes kendi telefonundan herhangi bir telefonu arayıp karşı taraftaki telefondan meşkul tonuna basarak veya cevap vermiyererek çağrının sonunda kendi telefonunun donup donmadığına baksın. Varsa bu telefonun genel sorunu sayılır ve nokiada bunun için ya yeni bir güncelleme sunar yada telefonu toplatırır.Ama bendede bu sorun vardı fakat şunu yaptımda çözüldü diyen varsada çözümü sunsun, çünkü cidden sinir bozucu birşey.Özellikle GeceBekçisi ve Reis-i Eagles' ten N82 konusunda profesyonel oldukları için bu sorunun çözümünde bana yardımcı olmalarını isterim.

Bendeki 2 N82 (v31) aynı sorun var sadece bende sanıyordum ama değilmiş biri bu sorunu çözmeli çok iğrenç bişey tel meşgul oldumu yada bağlantı hatası olunca telefon 25-30 sn kilitleniyor.Ben nokia ya bildirdim herkes bildirirse ciddiye alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent murder

tamam dediklerini yaptım ve oldu şimdi garminde haritalara girdiğimde no map yazıyo sağ altta ve uydu aranıyor yazıyo en üstte sorun yok demi bu kadar yani?

evet olmuş.

uyduya bağlanınca gelcek harita. 3-4dk açık havada beklet cihazı. ilk bağlantı uzun sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

tamam dediklerini yaptım ve oldu şimdi garminde haritalara girdiğimde no map yazıyo sağ altta ve uydu aranıyor yazıyo en üstte sorun yok demi bu kadar yani?

evet olmuş.

uyduya bağlanınca gelcek harita. 3-4dk açık havada beklet cihazı. ilk bağlantı uzun sürer.

çok sağol reis:) sen ne harika bi adamsın:)
  • Çok sağolasın hocam, akşam yükleyeyim.. Sonuçta büyük harfle türkçe karakter kullanmadan aratırsak sorun olmaz değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yeni Harita | Garmin için Navcity Turkey 2009.06 (NT - IKLTL yani ENG versiyonu)

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İndirmek için:
    http://rapidshare.com/files/277875725/gmapsupp.img

NT versiyon olduğu için daha da sıkıştırılmış versiyon. 97,7mb
    TKLTL versiyonu çıkınca da yine güncellicem.

IKLTL'nin olayı şu: Gözlemlediğim kadarıyla sadece TR karakterler yok ama POI'lerde büyük ya da küçük harfle içeren TR karakterli 1 kelime kullandığınızda kelimeyi buluyor, problem olmuyor. Lakin, görüntülerken TR karakterleri dönüştürüyor. Örnek:

Denemek için "Trafik Işığı" diye (içinde hem büyük harfli TR karakter ve küçük harfli TR karakterler içeren) bir kelime yazdım ve buldu ancak görüntüleme şekli:"TRAFIK ISIGI" yani TR karakter içermeden görüntülüyor. (Garmin'in her zaman büyük harfle görüntülediğini de unutmayınız.)

Ararken arıyor buluyor, görüntülerken göstermiyor. Olayı bu.

Konumlarımda yine kurulum sayfasında belirttiğim gibi kayıt yapılması gerekiyor yoksa atıyor.

• hayır olmaz. bulmada falan sorun yok.
  • evet, bendekide böyle olmuştu, bir sorun olmadı ama, çalışıyor
    quote:

kuararken hani sen demişsin ya yükleniyor yazacak ama yüklenemeyecek diye direk yükledi benim telefon burda bir sorun var mı?
  • ya daha önce soruldumu bilmiorum symbian ın yabancısıyım kişiye özel melodi seçebiliyormuyuz mesela ben sadece bi kişi aradığı zaman farklı çalmasını istiyorum nasıl yapabiliriz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Bendeki 2 N82 (v31) aynı sorun var sadece bende sanıyordum ama değilmiş biri bu sorunu çözmeli çok iğrenç bişey tel meşgul oldumu yada bağlantı hatası olunca telefon 25-30 sn kilitleniyor.Ben nokia ya bildirdim herkes bildirirse ciddiye alırlar.

Benim v31.0.016 versiyonlu N82imde böyle bir sorun yok

• Reis-i Eagles iki sayfadan beri Nokia N82' de varolan bir sorundan bahsediyorum ama bakıyorum evet var yada yok böyle bir sorun bile dememişsin, hatta sanırım dikkate bile almamışsın. Yoğunluğundan ileri geliyor diyiceğim Garmin hakkında bir sürü paylaşım soru cevaplama filanda yapmışsın.Mümkünse bu sorunlada ilgilenebilirmisin, çünkü şahsi bir sorun değil genel bir sorun bu.
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.