Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

v31 e güncellersem ngage kaybolur mu 15 tane oyun yükledim zaten benim teldeki amacım wifi 3g tema ve oyun sadece ngage indirebiliyim yeter benim için ama artık ngage de error veriyor bunu nasıl çözücem tarihi 2007 hazirana aldım

kaybolmaz, yeni versiyon ngage geliyor

Alıntıları Göster
    Reis bide bişey sorcam, bu etkin beklemedeki yazıları kaldırdım bitek çevrimiçi paylaşımı kaldıramadım. onu nasıl kaldırcam teşekkür eederim şimdiden

• quote:

Reis bide bişey sorcam, bu etkin beklemedeki yazıları kaldırdım bitek çevrimiçi paylaşımı kaldıramadım. onu nasıl kaldırcam teşekkür eederim şimdiden

Alıntıları Göster
    anlatım burada:

http://www.fwrnando.com/2008/09/how-to-remove-share-online-from-your-active-standby/

google'a remove share online yaz baya çıkıyor zaten.

• peki ben bu teli aldığım yere götürsem veya kvk ya onlar benim adıma yaparlar mı açıkça söylemek gerekirse ben beceremeyeceğimden ve tele zarar vereceğimden korkuyorum
    quote:

quote:

v31 e güncellersem ngage kaybolur mu 15 tane oyun yükledim zaten benim teldeki amacım wifi 3g tema ve oyun sadece ngage indirebiliyim yeter benim için ama artık ngage de error veriyor bunu nasıl çözücem tarihi 2007 hazirana aldım

• quote:

peki ben bu teli aldığım yere götürsem veya kvk ya onlar benim adıma yaparlar mı açıkça söylemek gerekirse ben beceremeyeceğimden ve tele zarar vereceğimden korkuyorum
    quote:

quote:

onlar yapmazlar hack işini dostum kendin yapman lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

anlatım burada:

http://www.fwrnando.com/2008/09/how-to-remove-share-online-from-your-active-standby/

Eyvallah hallettim hocam

• kardeşim bu ingilizce ama
    quote:

quote:

peki ben bu teli aldığım yere götürsem veya kvk ya onlar benim adıma yaparlar mı açıkça söylemek gerekirse ben beceremeyeceğimden ve tele zarar vereceğimden korkuyorum
    quote:

quote:

quote:

anlatım burada:

Eyvallah hallettim hocam

• quote:

kardeşim bu ingilizce ama
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anlatım burada:

Eyvallah hallettim hocam

Alıntıları Göster
    @shamanmuratcan

http://rapid share.com/files/262275445/Search_Share_disabled_AIPluginDefinition.zip.html (aradaki boşluğu kaldır)

linkteki dosyayı indirip telefona yükle yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 1 Ağustos 2009; 0:03:48 >

• quote:

@shamanmuratcan

http://rapid share.com/files/262275445/Search_Share_disabled_AIPluginDefinition.zip.html (aradaki boşluğu kaldır)

linkteki dosyayı indirip telefona yükle yeniden başlat

Alıntıları Göster
    nasıl yeniden başlatılıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _RaSCaL_

Arkadaslar elinde şu orjinal N82 teması olan varmı zedge dekını falan denedım calısmıo upload edebılırsenız çok sevınırım

denediğin bu muydu?

http://www.zedge.net/themes/207335/n95-8gb-01-theme/

Alıntıları Göster

1)Telefonla çektigim fotografların sol tarafı(yatay modda) bulanık çıkıyor.Telefonu ters çevirip(çekim dügmesi aşagıda) çekince sol tarafta problem yok.Bu bir lens sorunu mudur?Yazılımla giderilebilinir mi?Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

2)Video ayarlarında Video Sabitleme ayarı nedir?Gerekli midir.

• quote:

nasıl yeniden başlatılıyor

Alıntıları Göster
    Telefonu kapa açtır heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Telefonu kapa açtır heralde :)

Alıntıları Göster
    Gecebekçisinin anlatımlarını aşağıda bulabilirsiniz. Birçok yeni katılan arkadaşların sorularına cevap olacaktır:

http://forum.donanimhaber.com/m_29692807/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_solak

Gecebekçisinin anlatımlarını aşağıda bulabilirsiniz. Birçok yeni katılan arkadaşların sorularına cevap olacaktır:

http://forum.donanimhaber.com/m_29692807/tm.htm

Alıntıları Göster
    test...

ekleme :
    :S konudışına mesaj atamıyorum yahu :S
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 1 Ağustos 2009; 9:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

test...

ekleme :
    :S konudışına mesaj atamıyorum yahu :S
    ...

Alıntıları Göster
    beyler peki bu 3g olayını nasıl ayarlayacağız? Şimdi şebeke ayarlarından gsm i seçince görüntülü arama yok UMTS yi seçince 3g var ama 3g heryerde çekmiyor çiftmod yapınca 1 dk kadar 3g aktif oluyor daha sonra kapanıyor ve gsm açılıyor yani 3g artık kullanılmıyor. Ben hem gsm hem 3g yi aynı anda aktif etmek istiyorum. Eniştede samsung telefon var gsm sinyal çubuğunun yanında ayrıyetten bir de 3g var ve ikisi aynı anda aktif bunu bizim telefonlarda nasıl yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: VeliBaba42

beyler peki bu 3g olayını nasıl ayarlayacağız? Şimdi şebeke ayarlarından gsm i seçince görüntülü arama yok UMTS yi seçince 3g var ama 3g heryerde çekmiyor çiftmod yapınca 1 dk kadar 3g aktif oluyor daha sonra kapanıyor ve gsm açılıyor yani 3g artık kullanılmıyor. Ben hem gsm hem 3g yi aynı anda aktif etmek istiyorum. Eniştede samsung telefon var gsm sinyal çubuğunun yanında ayrıyetten bir de 3g var ve ikisi aynı anda aktif bunu bizim telefonlarda nasıl yapacağız

Alıntıları Göster
    çift modda 2side çalışır ama şu sıra 3G zayıf herkes yüklerniyor vs hem daha anten manten dikerler

• quote:

çift modda 2side çalışır ama şu sıra 3G zayıf herkes yüklerniyor vs hem daha anten manten dikerler

Alıntıları Göster
    evet ya bende üye oldum 3g ye ama maalesef çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

evet ya bende üye oldum 3g ye ama maalesef çekmiyor

Alıntıları Göster
    aynı olay benimde başımda geldi çözümü çok basit önce çift moddan gsm e alıyoruz gsm den umits a alıyoruz umits den tekrar çift moda alıyoruz bu kadar

bide ben o v31 dosyasını yükledim sertifika hatası diyor ben opda sitesine güvenmiyorum bu sertifikanın başka bir yolu yok mu kvk felan yapabilir mi

• quote:

aynı olay benimde başımda geldi çözümü çok basit önce çift moddan gsm e alıyoruz gsm den umits a alıyoruz umits den tekrar çift moda alıyoruz bu kadar

bide ben o v31 dosyasını yükledim sertifika hatası diyor ben opda sitesine güvenmiyorum bu sertifikanın başka bir yolu yok mu kvk felan yapabilir mi

Alıntıları Göster
    benim program yüklemek gibi bir amacım yok sadece ngage yüklüyorum bide film yüklemek istiyorum nasıl film indirebilirim sertifikasız olmaz mı yine bir teknosaya felan soruyum mu

• quote:

benim program yüklemek gibi bir amacım yok sadece ngage yüklüyorum bide film yüklemek istiyorum nasıl film indirebilirim sertifikasız olmaz mı yine bir teknosaya felan soruyum mu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben piton tabanlı sis progrmaları açamıyorum.Telefona scriptshelli yükledim.Mehamodule pack i yükledim.Nasıl açacam.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Arkadaşlar ben piton tabanlı sis progrmaları açamıyorum.Telefona scriptshelli yükledim.Mehamodule pack i yükledim.Nasıl açacam.?

Alıntıları Göster
    ben sertifika almadan önce benim yedekte bir cihazım var 6630 ona sertifika alınır mı önce onda deniyip sonra kendi cihazımda deniyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Alıntıları Göster
    telefonun üretimi durduruldu mu arkadaşlar hiç bir telefoncuda yok kolay kolay ve bulamıyoruz teli üretimi durdurmuş nokia öyle diyorlar.. peki neden ki??

• 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.