Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
901.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

nokia mpsta nasıl navigasyon hizmeti kullanıyoruz söyleyecek biri yokmu ben bilmiyorum nasıl yapılıyor mesela bir yere gittiğimde bana sağ sol yol tarif etmeli birde bu navigasyon hizmeti ücretlimi yoksa bedavamı

Nokia Maps ile uğraşma uzun yolda aynı güzergahta (Ankara-Çanakkale) Garmin ile Nokia Maps'ı test ettim garmin bariz şekide daha üstün,nokai maps sesli navigasyon yıllık 99 tl (Teknosa) olarak gördüm.
  • tşk. Master KENOBI

bi sorum daha olacak bu telefonun içini nasıl açıyoruz yani kapaklarını nasıl çıkarıp temizleyebiliriz?

• Master KENOBI ;

Yanlış hatırlamıyorsam internetteki cep forumlarında son verdiğiniz programı yüklemeyin içinde bir tür worm barındırıyor gibisinden uyarılar mevcuttu. Siz kullanıyor musunuz şu an o programı?
  • arkadaşlar, v31 e geçtiğimden beri sistem klasörlerine erişemiyorum (sys gibi, içi gözükmüyor). v10 dayken secman la kapatıyodum fakat simdi secman calısmıyor.
    telefon hackli.
  • Ben ankaradan aldım.. cep telefonu aksesuarı satan yerler var.. orjinalleri pahalı ama ucuz işinizi görecek model kesinlikle bulursunuz.. istda daha rahat bulursunuz tahminim..

quote:

Orijinalden alıntı: enginmxp

nereden aldınız? istanbul için???
    quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

3-5 liraya araç şarj cihazları var..tavsiye ederim..

• n82 iyi foto çekmiyor diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum.ayrıca benim forumlardan tanıdığım yaklaşık olarak 200 arkadaşım var hepside n82 kulanıyor .foto çekim ve kalitesi ni şu an en iyi cihac n82 ayrıca bu tescillnmiştir.burada mesaj sayısı yuksek arkadaşlarım n 79 gibi bir telefonun çekim konusunda n 82 den iyi olduğunu söylüyorsa helal olsun yani ama şu varki bazı arkadaşlaımız bu konuda bilgili değiller hiç olmazsa onları yanlış yönlendirmeyelim.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

arkadaşlar, v31 e geçtiğimden beri sistem klasörlerine erişemiyorum (sys gibi, içi gözükmüyor). v10 dayken secman la kapatıyodum fakat simdi secman calısmıyor.
    telefon hackli.

v30 ve v31'de hack engellendi ondan çalışmıyorlar. imzamda yeni FW'ler anlatımı var. onu uygula sertifika alma anlatımı da yine benim sitede var anlatım bölümünde. (şuan beta gerçi senin sertifika hazır olasıya benim anlatım biter.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

arkadaşlar, v31 e geçtiğimden beri sistem klasörlerine erişemiyorum (sys gibi, içi gözükmüyor). v10 dayken secman la kapatıyodum fakat simdi secman calısmıyor.
    telefon hackli.

v30 ve v31'de hack engellendi ondan çalışmıyorlar. imzamda yeni FW'ler anlatımı var. onu uygula sertifika alma anlatımı da yine benim sitede var anlatım bölümünde. (şuan beta gerçi senin sertifika hazır olasıya benim anlatım biter.)

anlatamadım galiba, v10 dayken Y:\sys\bin içine instalserver ı atıp v31 e güncelledim. şuan imzalı imzasız bütün uygulamaları kurabiliyorum. Tekrar hack yapmama ne gerek varki anlamadım
    sadece ben erişimi engellenen klasörlere girmeye calısıyorum hocam

• arkadaşlar yokmudur bu flash 9 a bir çare!
  • quote:

Orijinalden alıntı: talisman_55

@şugar_klavyeci
    N82 o saydığınız tüm cihazlara açık ara fark atar fotoğrafta. . .Bunun için öyle çok derin çaplı bir araştırmaya ihtiyacınız bile yok çünkü n82 2oo8 yılının en iyi fotoğraf çeken cep telefonu seçildi . . . Ve bunu Nokia kendi kendine vermedi Sırf sizn cihazınızda yada burda herhangi bir arkadaşın cihazında aynı problem çıkması n82 nin 'KÖTÜ' fotoğraf çektiği anlamına gelmemeli. . .! Çünkü burda bu cihazı almak isteyen arkadaşlarada yanlış bilgi ulaşmış oluyor...Tabiki sizin veya burdaki birkaç arkadaşın bu şekilde sorun yaşaması olabilecek birşey fakat genelleme yapmassak bence daha hoş olur diye düşünüyorum ne derSin Ve ben uzun süre n95 1 ay kadarda arkadaşımın n79'unu kullandım her türlü n82 farkını hissettriyor..Ama siz o sorun için bence en yakınK.V.K servisine gidin böyle bir cihazın öyle fotoğraflar çekmesi gerçekten kötü tabikide

Saygılarımla

Aynen dediğin gibi.
    N82 bazı 8mp lik cihazlar ilede rahatlıkla kapışabiliyor (özellikle gece fotolarında) testleri forumda var isteyen arayıp bakabilir.
    Ayrıca nokia nın en sağlam foto çeken cihazıdır n82.
    Yani bu yukarıda sugar ın yazdığı yazıya bakarsak onun ve diğer arkadaşın n82 si iyi foto çekmiyormuş ki büğük ihtimal cihazlarında donanımsal problem var yoksa n82 yazdığı tüm cihazları tokat manyağı yapar kesinlikle...

• arkadaşlar n82 nin ekranı çizilmez özelliğe sahipmi???
    üstündeki jelatini çıkarmak istiyorum ama çizilir diye korkuyorum...
  • quote:

quote:

quote:

telefon hackli.

anlatamadım galiba, v10 dayken Y:\sys\bin içine instalserver ı atıp v31 e güncelledim. şuan imzalı imzasız bütün uygulamaları kurabiliyorum. Tekrar hack yapmama ne gerek varki anlamadım

haa anladım. o zaman rom patcher ve open4all yamasını yap sistem dosyalarınıda da ulaşırsın. ya da nasılsa hacklı helloOX yap o herşeyi halleder.

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefon hackli.

haa anladım. o zaman rom patcher ve open4all yamasını yap sistem dosyalarınıda da ulaşırsın. ya da nasılsa hacklı helloOX yap o herşeyi halleder.

Eyvallah hocam deniyeceğim şimdi

• Hallettim reis eyvallah
  • Ya birde şu FP2 efektlerini yapamadım bi türlü, sanırım n82 de çalısmıyo kastorUI... başka bi yolu varmı bunun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar n82 nin ekranı çizilmez özelliğe sahipmi???

çiziliyor öyle bir şey yok
  • Üstündeki kalsın bence, işe yarıyor epey..

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

• quote:

Ya birde şu FP2 efektlerini yapamadım bi türlü, sanırım n82 de çalısmıyo kastorUI... başka bi yolu varmı bunun arkadaşlar

tema özel efektleri seçeneği yok ondan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Üstündeki kalsın bence, işe yarıyor epey..

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

evet kalması daha iyi gibi...
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.